Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Deezer Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Deezer.com is een muziekstreamingservice waar veel mensen misschien niet bekend mee zijn, maar het heeft alle functies van een populaire service. Met meer dan 56 miljoen nummers om uit te kiezen, tonnen podcasts en enkele unieke en handige functies, zal Deezer tegemoetkomen aan uw muzikale interesses en het u gemakkelijk maken om te vinden wat u zoekt. Lees vandaag nog mijn review van Deezer voor meer informatie!

Deezer

deezer kosten family

deezer storing

storing deezer

"bravo korting"

"deezer"

bravokorting

deezer abonnement

deezer abonnementen

deezer app

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 08.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

deezer.com

Veel mensen geloven dat muziek de universele taal is omdat het echt een gemeenschappelijke ervaring is voor iedereen. Het maakt niet uit waar iemand vandaan komt of wat hun culturele achtergrond is, ze kunnen allemaal muziek begrijpen en ervan genieten. Muziek is een van de meest geliefde kunstvormen in de geschiedenis, en het is moeilijk om iemand te vinden die er niet op zijn minst een kleine interesse in heeft.
Veel mensen luisteren graag naar muziek omdat het een unieke dimensie aan hun leven kan toevoegen. Muziek kan ons helpen autorijden, sporten, feesten en meer.
En dus maken we vaak zorgvuldig uitgebreide afspeellijsten die passen bij bepaalde stemmingen en activiteiten. Misschien heb je bijvoorbeeld een trainingsafspeellijst vol met nummers om je op te pompen en je te helpen de verbranding van inspannende oefeningen door te drukken. Of misschien heb je afspeellijsten voor chille nachten thuis doorgebracht, ambient muziek om te ontspannen en tot rust te komen. Zelf heb ik een lange slaapafspeellijst met nummers die me helpen in een diepe en dromerige REM-cyclus te sussen. Hoe het ook zij, het is bijna onmogelijk om het belang en de sterke, universele aantrekkingskracht van muziek te overschatten.
Daarom moet u de juiste muziekstreamingservice vinden die aan uw unieke muzikale behoeften voldoet. Elke muziekstreaming-app op de markt biedt een andere visie op hoe muziek toegankelijk is. Sommigen vertrouwen bijvoorbeeld meer op de emulatie van radio (denk aan iHeart Radio, Pandora, Last.Fm, enz.); terwijl anderen zorgen voor een meer aanpasbare en gepersonaliseerde ervaring (Spotify, Tidal, Sound Cloud). Om te onderscheiden welke muziekstreamingservice geschikt voor u is, moet u ze allemaal bekijken en zien of deze harmonieus is met de manieren waarop u het liefst luistert.
Deezer is een muziekstreamingdienst gevestigd in Parijs, Frankrijk. Het biedt meer dan 56 miljoen nummers om uit te kiezen, en hoewel het misschien niet zoveel wereldwijde aandacht of invloed krijgt als diensten zoals Spotify of Pandora, zou het verstandig zijn om Deezer te leren kennen. Met meer dan 14 miljoen actieve maandelijkse gebruikers is dit zeker geen randapp. Dus laten we erin duiken en zien waar alle hype over gaat!

Geschiedenis

Toen Deezer voor het eerst werd ontwikkeld, heette het niet Deezer. In 2006 ontwikkelde Daniel Marhely de eerste iteratie van wat nu Deezer heet onder de naam Blogmusik. Marhely had een droom om mensen te voorzien van onbeperkte muziek via streamingtechnologie en hij werkte snel aan het realiseren van die droom.
Het Franse agentschap SACEM beschuldigde Blogmusik al snel van inbreuk op het auteursrecht en de site werd in april 2007 gesloten. Marhely liet zich hier echter niet door ontmoedigen; in augustus 2007 was de site weer operationeel, nu gebrandmerkt als Deezer.
Hij sloot een overeenkomst met SACEM waarin stond dat hij de auteursrechthebbenden zou afbetalen met geld verdiend met advertenties op Deezer en iTunes. De overeenkomst dicteerde ook, om de een of andere reden, dat Deezer zijn gebruikers de mogelijkheid moet geven om de nummers die ze op Deezer hebben gestreamd van iTunes te downloaden. Dit resulteerde erin dat Deezer een commissie verdiende op elke aankoop.
Toen Deezer in 2007 eindelijk werd gelanceerd, waren er weinig nummers beschikbaar om naar te luisteren. Het duurde meer dan twee jaar, maar uiteindelijk wist Marhely de drie grootste labels ter wereld aan boord te krijgen: Universal, Sony en Warner. Daarnaast verwierf Deezer ook de rechten op muziek van verschillende kleinere, minder bekende labels. Hierdoor was er vandaag de dag een rijke verzameling muziek te vinden op de dienst.

Ontwerpen

De Deezer-app heeft een indrukwekkende beoordeling van 4,6 in de Apple App Store. Dit is, althans gedeeltelijk, te danken aan het intuïtieve en esthetisch aantrekkelijke ontwerp van Deezer. De app is uiterst gebruiksvriendelijk, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om door nummers te bladeren, afspeellijsten te maken, nieuwe artiesten en tracks te ontdekken en op de hoogte te blijven van je favoriete podcasts. De beste manier die ik kan bedenken om het ontwerp van Deezer te beschrijven, zou zijn om te zeggen dat het zoiets is als een kruising tussen Spotify en Apple Music. Het heeft alle handige functionaliteit van Spotify met een zeer esthetische organisatiestructuur, vergelijkbaar met Apple Music. Wat muziekstreaming-apps betreft, heeft Deezer gemakkelijk enkele van de beste ontwerpen op de markt.

Tevreden

Zoals ik al eerder zei, biedt Deezer 56 miljoen nummers en podcasts die beschikbaar zijn om te streamen en te downloaden. Maar dat is niet alles wat deze dienst biedt; fans van streaming talkradioshows zullen blij zijn om te horen dat Deezer ook een regelmatig bijgewerkte lijst heeft met de beste in streaming talkradioshows. Deezer is niet alleen voor muziekliefhebbers, het is geschikt voor zowat al uw audiostreamingbehoeften.
Deezer heeft een functie genaamd "Flow" die gepersonaliseerde luisteraanbevelingen biedt; evenals het voorstellen van nieuwe genres, artiesten en liedjes op basis van uw unieke luistergewoonten. Als je bekend bent met Spotify, is dit vergelijkbaar met de afspeellijst "Discover Weekly", behalve dat je je kunt verdiepen in en je muzikale horizon kunt verbreden wanneer je maar wilt met Flow.

Desktop- en mobiele ervaring

Ik heb al gezegd dat de gebruikerservaring van de app bijna perfect is. Er zal geen enkele leercurve in de weg staan tussen jou en urenlang ononderbroken luisteren met Deezer. Je bent echter ook niet beperkt tot het luisteren naar liedjes op je smartphone. Dankzij de downloadmogelijkheden van Deezer Premium kunt u snel en gemakkelijk naar uw muziek luisteren op elk apparaat, waardoor de desktopervaring net zo geweldig is als de mobiele.

Prijzen en plannen

Het Deezer Premium-abonnement biedt een advertentievrije ervaring, evenals toegang tot de offline modus en meer tracks. Het Deezer Family-abonnement is perfect voor gezinnen met meerdere leden die hetzelfde account willen delen. Het wordt geleverd met advertentievrij luisteren, 10 track skips, ouderlijk toezicht en een korting van 50 procent op alle premium-abonnementen. Deezer heeft drie verschillende plannen om uit te kiezen: Deezer Free, Deezer Premium en Deezer Family. Het is altijd geweldig om te zien dat een streamingdienst als deze een gratis versie aanbiedt, voor degenen onder ons die een krap budget hebben, en deze service is vrijwel wat je zou verwachten. Met Deezer Free heb je toegang tot de hele bibliotheek met nummers; je krijgt echter te maken met advertenties, beperkte track skips, geen offline modus en strikt mobiel luisteren. Het Deezer Premium-abonnement biedt een advertentievrije ervaring, evenals toegang tot de offline modus en meer tracks. Het Deezer Family-abonnement is perfect voor gezinnen met meerdere leden die hetzelfde account willen delen. Het wordt geleverd met advertentievrij luisteren, 10 track skips, ouderlijk toezicht en een korting van 50 procent op alle premium-abonnementen.
Het Premium-abonnement van Deezer is een geweldige manier om toegang te krijgen tot alles wat het bedrijf te bieden heeft, inclusief onbeperkte skips, geen advertenties en de mogelijkheid om offline naar inhoud te luisteren op elk apparaat dat u wilt. Het is geprijsd op gelijke voet met de meeste andere services in zijn soort, op $ 9.99 per maand.
Mijn familie is in wezen Premium maal 6. Dit betekent dat we zes individuele profielen krijgen, die elk volledig zijn uitgerust met alle premiummogelijkheden van Deezer. Voor slechts $ 14.99 per maand is dit plan een koopje!

Suggesties die ik heb voor Deezer

Ik denk dat Deezer het voor onafhankelijke en underground artiesten gemakkelijker moet maken om hun muziek op de dienst te plaatsen, en ook vaker te horen is. Natuurlijk biedt Deezer nummers van tal van indielabels, maar ik denk dat het voor elke band gemakkelijker kan worden gemaakt om hun muziek snel naar Deezer te uploaden. Spotify en Apple Music, voor het contrast, zijn hier allebei behoorlijk goed in. Ik vind dat Deezer dit voorbeeld moet volgen.

Conclusie

Al met al denk ik dat Deezer misschien wel de beste muziekstreamingdienst is waar je nog nooit van hebt gehoord. Het is een geweldig verborgen juweeltje dat meer aandacht verdient op wereldwijde schaal - misschien kunnen ze profiteren van een actievere marketingcampagne of twee - maar het is zeker het overwegen waard als u op zoek bent naar iets uitgebreids en handigs. Er zijn meer nummers dan zowel Spotify als Apple Music om uit te kiezen, samen met tal van podcasts, geweldig app-ontwerp en enkele leuke en handige functies. Als Deezer is wat je zoekt, denk ik dat het misschien tijd is om het eens te proberen!
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Deezer

deezer kosten family

deezer storing

storing deezer

"bravo korting"

"deezer"

bravokorting

deezer abonnement

deezer abonnementen

deezer app

deezer app gratis

deezer downloaden

deezer family

deezer family aanbieding

deezer family abonnement

deezer family kosten

deezer gratis

deezer korting

deezer kosten

deezer muziek downloaden

deezer offline modus

deezer premium abonnement

deezer premium hoeveel apparaten

deezer premium kosten

deezer.com gratis

gratis deezer

is deezer gratis

kosten deezer

kosten deezer premium

wat is deezer

Deezer Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Deezer.com is een muziekstreamingservice waar veel mensen misschien niet bekend mee zijn, maar het heeft alle functies van een populaire service. Met meer dan 56 miljoen nummers om uit te kiezen, tonnen podcasts en enkele unieke en handige functies, zal Deezer tegemoetkomen aan uw muzikale interesses en het u gemakkelijk maken om te vinden wat u zoekt. Lees vandaag nog mijn review van Deezer voor meer informatie!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op