Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Dendreef

King Power at Den Dreef: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Bij King Power in Den Dreef was het voorheen bekend als Stadion Den Dreef-baan lang gebruikt als fietspad, maar in de late jaren 1960 werd het omgetoverd tot een bescheiden voetbalstadion.

Dendreef

king power at den dreef stadion

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

King Power Stadium, voorheen bekend als Stadion Den Dreef, werd oorspronkelijk gebruikt als een wielerbaan in de late jaren 1960. In de late jaren 1990 werd het omgevormd tot een bescheiden voetbalstadion. In 2016 kondigde de club aan te verhuizen naar een nieuw stadion in het nabijgelegen Wepel. Na de oprichting in 2002 fuseerde Oud-Heverlee Leuven met drie andere clubs en bouwde Stadion Den Dreef. In de daaropvolgende jaren werd het stadion volledig herbouwd met een gloednieuwe hoofdtribune en geïmproviseerde tribunes gebouwd over de atletiekbaan. In 2016 kondigde Oud-Heverlee Leuven aan te verhuizen naar een nieuw stadion in het nabijgelegen Wepel. De hoofdtribune werd in 2012 uitgebreid, waardoor er nog eens 800 zitplaatsen aan de grond kwamen. Na de promotie van de club naar de hoogste klasse van België werden plannen gemaakt voor een uitgebreide herontwikkeling van het terrein, bestaande uit drie fasen, waaronder een nieuwe tribune tegenover de hoofdtribune, nieuwe tribunes in de hoeken en een nieuwe tribune achter het doel. Dat zou een capaciteit van 12.500 zitplaatsen opleveren. In 2016 werd de herontwikkeling van het stadion afgerond met de opening van een nieuwe tribune aan de zijkant. Fase 2 en 3 van de herontwikkeling werden echter stopgezet toen OHL in 2017 degradeerde naar de tweede klasse.

Manieren om naar Stadion Den Dreef te reizen

Het stadion Den Dreef ligt ten zuiden van het centrum van Leuven. Het duurt ongeveer 15 minuten lopen van de centrale markt (Grote Markt) en ongeveer 10 minuten lopen van het treinstation. Vanaf het treinstation neemt u bus 1 of 2 om bij het stadion te komen. Uitstappen bij halte Naamse Poort en lijn 337 of 616 is een optie. Adres: Kardinaal Mercierlaan 46, 3001 Heverlee

OHL-tickets

Tickets voor de wedstrijden van O-H Leuven zijn online te koop, aan het clubkantoor in het stadion of aan de kassa. Tickets voor voetbalwedstrijden zijn over het algemeen verkrijgbaar aan de kassa's van het stadion op de dag van de wedstrijd. Vergeet niet om altijd een identiteitsbewijs mee te nemen. Prijzen voor tickets voor de voetbalwedstrijd variëren afhankelijk van waar je zit. De goedkoopste optie is om een stoel achter het doel te kopen, wat €20,00 kost. Kies voor een meer centrale locatie een stoel op een lager niveau op de hoofdtribune en betaal €35,00. Voor degenen die willen staan, kosten tickets ?15,00.

Foto's van Stadion Den Dreef

Ik dacht dat het misschien leuk zou zijn om een nieuw restaurant uit te proberen. Ik dacht erover om een nieuw restaurant uit te proberen. De officiële website van Oud-Heverlee Leuven is Ohl.be. De officiële toeristische site van de stad Leuven is Uitinleuven.be. De informatie over het openbaar vervoer in Leuven is te vinden op Delijn.be. Ik heb gemerkt dat de medewerkers van de club erg vriendelijk zijn in mijn ervaring en dat ze in staat zijn om mensen te helpen die niet veel Nederlands spreken. Een ander groot pluspunt, althans voor een fan uit het Verenigd Koninkrijk zoals ik, is dat je bier kunt kopen in het stadion. Het ligt ook op slechts 15 minuten lopen van de Grote Markt van Leuven, met een grote verscheidenheid aan bars. Ik zou niet zeggen dat Den Dreef de lelijkste stadion is, maar ik zou het zeker aanraden aan iedereen die toevallig in de regio Leuven is. De sfeer in de grond is meestal goed, ondanks de lage capaciteit van het stadion en het over het algemeen matige voetbal dat te zien is. De thuisfans zijn echt indrukwekkend en de club heeft een leuke, gezinsvriendelijke uitstraling. Het stadion is zelden uitverkocht, al zit het regelmatig behoorlijk vol. Dus meestal is het prima om kaartjes te krijgen op de avond van de wedstrijd. Het is $ 15 voor een kaartje voor het staanplaats. Degenen die bij de club werken zijn erg vriendelijk in mijn ervaring en zijn in staat om degenen te helpen die niet veel / geen Nederlands spreken. Een ander groot pluspunt voor mensen die in het Verenigd Koninkrijk wonen, is dat je bier kunt kopen in het stadion. Het ligt ook op slechts 15 minuten lopen van de Grote Markt van Leuven, met een breed scala aan bars.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Dendreef
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Dendreef
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Dendreef
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Dendreef

king power at den dreef stadion

King Power at Den Dreef: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Bij King Power in Den Dreef was het voorheen bekend als Stadion Den Dreef-baan lang gebruikt als fietspad, maar in de late jaren 1960 werd het omgetoverd tot een bescheiden voetbalstadion.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op