Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

DLive Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

DLive is een videostreamingsite die anders is dan de traditionele streamingdiensten. Het is gebaseerd op de Lino-blockchain die een platform biedt voor het organiseren van streaming-uitzendingen. Het blockchain-model van DLive verbetert de transparantie en biedt makers en kijkers grote voordelen voor het genereren van inkomsten. Het is een geweldig platform om games, muziek en andere inhoud te streamen.

Dlive

"standard.io" cryptocurrency or dao or crypto

"the standard dao" inflation or "defi project" or protocol or cryptocurrency or "blockchain technology"

"the standard" cryptocurrency or dao or crypto

"the standard" inflation or "defi project" or protocol or cryptocurrency or "blockchain technology"

"the standard.io" cryptocurrency or dao or crypto

"the standard.io" inflation or "defi project" or protocol or cryptocurrency or "blockchain technology"

dlive app

storing ziggo go app

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 08.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

dlive.tv

Onlangs ontdekte ik DLive, een streamingplatform waar ik nog nooit van had gehoord. Ik zag een van mijn vrienden erover posten op Facebook en op basis van mijn interesses in streamingdiensten besloot ik het te bekijken. Mijn eerste ervaring met DLive was echt uniek - er was een enorm verschil met Twitch. DLive was uitnodigender en frisser. Een van de beste ervaringen die ik had, was toen een wereldwijde mod, Cheech, erin sprong en me hielp met âLino Pointsâ - de valuta van de site.
Als je nieuw bent bij DLive, raad ik je aan om in de buurt te blijven, omdat we vandaag veel over deze streamingdienst gaan leren.

Wat is DLive?

Ik probeerde DLive uit, een populaire videostreamingservice op basis van de Lino-blockchain. Het biedt een platform voor het organiseren van streaming-uitzendingen, en wat het onderscheidt van traditionele streamingsites zoals Twitch en YouTube is de valuta en het blockchain-model, waarin gegevens worden opgeslagen en het genereren van inkomsten uit inhoud plaatsvindt.
De graphics waren on point en het hele systeem functioneerde prachtig. Het netwerk liep niet vast en alle inhoud - inclusief video's en opmerkingen, evenals Lino-tokens werkte perfect. Ik moet zeggen dat de programmeerarchitectuur van DLive van topklasse is en is ontworpen om het voor gebruikers gemakkelijk te maken om uitzendingen op de meest handige manier te beheren. Tokenizing content is een geweldige manier om geld te verdienen via streaming.

Wat is Lino Currency of Lino Points?

Lino Currency of Lino Points aangeduid met (¢) is een integraal onderdeel van het genereren van inkomsten op het DLive-platform. Streamers en kijkers kunnen punten verdienen door met elkaar te communiceren. Voor kijkers betekent dit dat ze geen geld hoeven uit te geven en dat ze hun favoriete streamers gratis kunnen bekijken. Alles wat telt op dit platform is dat kijkers actief blijven.
Uw Lino-punten vertalen zich over het algemeen naar een cryptocurrency op DLive. Deze cryptocurrency op DLive is echter $ 1,22 per punt waard, wat .22 meer is dan de $ 1 op Twitch. Zodra u geld verdient, kunt u uw punten uitbetalen voor meer cryptocurrency, deze laten overdragen aan PayPal of ze investeren in de community door deze aan de gebruikers te doneren. Wat verbazingwekkend is, is dat u zelfs in de aandelen van DLive kunt beleggen door uw inkomsten te vergrendelen.

Wat maakt DLive geweldig?

Ik stream al bijna een maand op dit platform en ik heb er veel over geleerd. Het meest unieke aspect van dit streamingplatform is dat het geen miljardair-CEO heeft die het netwerk voor winst runt. Het is autonoom in de zin dat mensen zoals ontwikkelaars en streamers deze site runnen. Er is dus geen groot bedrijf bij betrokken om een groot deel van uw inkomsten weg te nemen. Bovendien kun je als maker een hogere cut houden dan op andere streamingplatforms.

Frisse aanpak

DLive is een geweldige manier om content te streamen. Het verschilt van andere streamingplatforms zoals YouTube, Facebook en Mixer, omdat het er fris uitziet en blockchain gebruikt om gegevens op te slaan. Dit zal de normen voor streamingplatforms voor de komende jaren bepalen. Meer streamingbedrijven zullen waarschijnlijk het voorbeeld van DLive volgen en tegen de tijd dat ze de markt betreden, zal DLive een belangrijke speler op het toneel zijn.

Uitzonderlijke monetisatie

Zoals hierboven te zien is, is het genereren van inkomsten verbazingwekkend. Het komt niet alleen ten goede aan makers en kijkers van inhoud, maar iedereen die zich op het netwerk bezighoudt, zal op de een of andere manier iets verdienen. De Lino-tokens zijn een geweldige manier om het monetisatieproces te vereenvoudigen en transparantie tot stand te brengen. Zo kost het registreren voor het netwerk One Lino.

Gebruikersintuïtieve app

DLive is een responsive website en gebruiksvriendelijke app die zich onderscheidt van al het andere. Je kunt de app downloaden op je iOS- of Android-apparaat en zodra je jezelf registreert, kun je uitzendingen in realtime bekijken.

Beloningen & creatieve setup

Om beloningen zoals tokens te verdienen, moet u zich eerst registreren op onze website via uw e-mailadres en wachtwoord. U moet zich vervolgens aanmelden bij het DLive-netwerk met een van uw Lino-, YouTube-, Facebook- of Twitch-accounts. Zodra u dit hebt gedaan, moet u een bijnaam maken op basis van Latijnse alfanumerieke tekens en uw account verifiëren door een foto te uploaden.

Ontwerpen

De unieke zwart-gele kleurencombinatie van het netwerk maakt indruk op mij. Ik weet dat ik dol ben op donkergrijze en zwarte basiskleuren, dus deze combo raakt echt het doel.

Rubriek

Het kopgedeelte van de website heeft drie opties aan de linkerkant: Home, Bladeren en De app downloaden. De zoekbalk aan de rechterkant wordt gevolgd door inlog- en aanmeldmogelijkheden. Als u op het beletselteken klikt, krijgt u zes opties in het vervolgkeuzemenu: Over, Community, Help, Contact, Juridisch en Taal.

Hero Sectie

In het midden van de Hero Section van de website staat een videospeler. Aan de rechterkant staan details over de streamer, zoals hun naam, profielfoto en kanaalinformatie. Daarnaast staan vier horizontale miniaturen waarmee je toegang hebt tot andere streams.

Aanbevolen sectie

Ik vond de beste streamers binnen enkele minuten. Als u geen vergrootglas heeft, kunt u ook de ? Volgend? om toegang te krijgen tot livestreams van je favoriete videomakers. Daarnaast kunt u klikken op de ? Volgen? om toegang te krijgen tot gebruikersgegevens voor elke streamer.
De meeste populaire streamers blokkeren hun Lino-tokens om netwerkvalidators te worden. Deze investering maakt hen onderdeel van het beheer van het platform, waar ze actief kunnen helpen bij productontwikkeling. Afgezien hiervan kunnen grote beleggers ook hun eigen premiumdiensten openen en managementbeslissingen nemen.

Tevreden

DLive is een streaming netwerk met een breed scala aan content. Er zijn verschillende soorten inhoud, waaronder games, nieuws, muziek en andere uitzendingen. U hebt toegang tot al deze inhoud zonder dat u zich hoeft te registreren.

PewDiePie als integraal lid

Over het streamen van games gesproken, en er zijn niet veel grotere makers dan het merk PewDiePie. Felix Kjellberg, een van de populairste YouTubers, streamt op DLive en verdient naar verluidt duizenden, zo niet miljoenen dollars op het netwerk. Hij doneert het terug aan de community, maar verdient goed omdat het inkomstenaandeel veel minder is met 9,9% in vergelijking met de 45% van YouTube. Felix maakt samen met andere streamers de weg vrij voor nieuwe streamers en kijkers om deel uit te maken van dit platform.

Desktop/mobiele ervaring

Toen ik DLive voor het eerst begon te gebruiken, had ik moeite om het te begrijpen. Ik heb het netwerk echter binnen een paar dagen leren kennen. Mijn eerste ervaring was niet de beste vanwege pixelige graphics en gemiddelde streamingkwaliteit. Onlangs is het echter verbeterd en ik verwacht eerder vroeg dan laat 720p bij 60 fps. De maximale kwaliteit is vastgesteld op 480P wat veel ruimte voor verbetering heeft.
Een ander probleem dat ik had met DLive was dat ik niet in staat was om de beste bitrate voor streaming te achterhalen. Met Twitch kan ik het gemakkelijk instellen op 4200 en het werkt perfect, maar met DLive was ik constant aan het schakelen tussen de 1000-2500. Ik weet zeker dat de ontwikkelaars eraan kunnen werken om dit beter en specifieker te maken.

Plannen & Prijzen

U kunt de website of de app gebruiken om DLive.tv te bekijken. Beide zijn gratis te gebruiken, tenzij je lid wilt worden. Als u zich wilt registreren, moet u $ 1 betalen, wat zich vertaalt naar minder dan een dollar. U kunt Lino-punten gebruiken om te investeren, te doneren en aandelen in het bedrijf te kopen.

Suggesties die ik heb voor DLive

Ik hou van alle inspanningen van de ontwikkelaars en alle mensen die betrokken zijn bij deze gemeenschap. Dit is een grote stap naar een meer onafhankelijke toekomst, gemaakt door de makers en kijkers zelf. Een van mijn suggesties is het verbeteren van de streamingkwaliteit naar 720p. Als maker van inhoud kunnen we het ons veroorloven om onze instellingen aan te passen, maar voor kijkers is de 480p-kwaliteit niet goed genoeg.

Conclusie

Vergeet niet dat je DLive moet bekijken als je een maker of kijker bent. Het lijkt misschien geen geweldige plek om te beginnen, maar het zal zeker op je groeien. Bekijk streams, maak contact met je favoriete streamers en verdien geld - dat moet de grootste motivatie zijn om op dit netwerk te streamen.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Dlive

"standard.io" cryptocurrency or dao or crypto

"the standard dao" inflation or "defi project" or protocol or cryptocurrency or "blockchain technology"

"the standard" cryptocurrency or dao or crypto

"the standard" inflation or "defi project" or protocol or cryptocurrency or "blockchain technology"

"the standard.io" cryptocurrency or dao or crypto

"the standard.io" inflation or "defi project" or protocol or cryptocurrency or "blockchain technology"

dlive app

storing ziggo go app

DLive Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

DLive is een videostreamingsite die anders is dan de traditionele streamingdiensten. Het is gebaseerd op de Lino-blockchain die een platform biedt voor het organiseren van streaming-uitzendingen. Het blockchain-model van DLive verbetert de transparantie en biedt makers en kijkers grote voordelen voor het genereren van inkomsten. Het is een geweldig platform om games, muziek en andere inhoud te streamen.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op