Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Easter Road Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het historische Easter Road Stadium opende zijn poorten op 4 februari 1893, met een wedstrijd tussen Hibernian en Clyde.

Easterroad

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het is het meest historische en iconische voetbalstadion in Schotland en werd gebruikt door het Schotse nationale team tot hampden park werd geopend in 1903. Easter Road Stadium opende op 4 februari 1893 met een wedstrijd tussen Hibernian en Clyde. Het is het meest historische en iconische voetbalstadion in Schotland, gebruikt door het Schotse nationale team tot hampden park werd geopend in 1903. Tientallen jaren geleden overwoog Hibernian regelmatig om naar een andere locatie te verhuizen, maar uiteindelijk besloot hij in 1922 om op de grond te blijven. Twee jaar later werden een terrasbank en een hoofdtribune opgetrokken. Easter Road Stadium registreerde zijn hoogste opkomst in 1950 toen 65.860 fans de derby tegen Hearts bijwoonden. In de jaren 1950 en 1960 werden enkele kleine verbeteringen aangebracht aan het stadion. In de decennia daarna werden er echter weinig verbeteringen aangebracht. De staat van Easter Road was aanzienlijk verslechterd tegen het einde van de jaren 1980, en veiligheidsmaatregelen hadden de capaciteit teruggebracht tot ongeveer 27.000. In de vroege jaren 1990 overwoog Hibernian om naar een nieuw stadion te verhuizen, maar de plannen werden in 1994 opgegeven. Een jaar later werd begonnen met een herontwikkeling van Easter Road en achter de doelen werden twee nieuwe tribunes gebouwd. De rest van het stadion werd omgebouwd tot een all-seater. De herontwikkeling van Easter Road werd voortgezet in de jaren 2000 met de bouw van een nieuwe West Stand in 2001 en meest recent met de opening van een nieuwe East Stand in 2010. (foto's van het huidige Easter Road Stadium hieronder)

Manieren om naar Easter Road Stadium te reizen

Easter Road Stadium ligt net ten noordoosten van het centrum van Edinburgh. Het ligt op minder dan 1,5 km van het treinstation van Edinburgh. De wandeling vanaf het treinstation van Edinburgh kan in ongeveer een half uur worden gemaakt. Vanaf de oostelijke punt van het stadscentrum duurt de wandeling minder dan 20 minuten, vanaf Edinburgh Castle iets meer dan een half uur. Er zijn verschillende bussen die het stadion bedienen. Lothian bus 1 (naar Easter Road) en 35 (naar Ocean Terminal) passeren het stadion op Easter Road. Bus 1 kan worden ingestapt bij George Street (dicht bij het treinstation), bus 35 bij Lauriston Place of High Street (ten oosten van North Bridge). Volgens het busschema zijn er meerdere bussen die op 10 minuten loopafstand van het stadion passeren. Deze bussen omvatten lijn 7, 10, 12, 14, 16, 22, 25 en 49. Bovendien passeren lijn 4, 5, 15, 19, 26, 34 en 44 allemaal London Road. Adres: 12 Albion Place, Edinburgh EH7 5

Hibernian-tickets

Tickets voor Hibernian-wedstrijden kunnen online, telefonisch of in de clubwinkel in het stadion worden gekocht. Tickets kosten £ 22 voor alle tribunes, maar worden verhoogd tot £ 28 voor de thuiswedstrijden tegen Celtic en Hearts.

Relevante internetlinks

De website van Hibernian FC en edinburgh toeristische informatie zijn beide beschikbaar op hibernianfc.co.uk. Lothian buses is de website van busmaatschappij Lothian bussen. Ik ging onlangs naar Easter Road voor een wedstrijd tegen Dundee United en het was een fantastisch stadion met een ongelooflijke sfeer. Het zet alle Schotse Premier League-gronden te schande, met uitzondering misschien van Celtic Park of Ibrox. De grootte van het publiek was er een waar bijna elke Schotse Premier League-ploeg van kan dromen. Ik kan niet wachten tot de Schotse bekerhouders weer in de hoogste divisie zitten. zodat ik ze kan aanmoedigen op hun thuisbasis Ik ging onlangs naar Easter Road om een wedstrijd tegen Dundee United te bekijken. Het was een fantastisch stadion met een geweldige sfeer. Het zet alle Schotse Premier League-terreinen te schande, met uitzondering misschien van Celtic Park en Ibrox, die beide grotere stadions zijn. De grootte van het publiek was er een waar bijna elke Schotse Premier League-ploeg van kan dromen. Ik kan niet wachten tot de Schotse bekerhouders weer in de hoogste divisie zijn, zodat ik ze op eigen veld kan aanmoedigen. Het niveau van het voetbalspel was echt slecht. Ik maak vaak ruzie met mijn Engelse vrienden dat het Schotse voetbal niet zo slecht is, maar deze wedstrijd moet me ongelijk hebben bewezen. Het niveau van het voetbal in deze wedstrijd was echt slecht. Ik maak vaak ruzie met mijn Engelse vrienden dat het Schotse voetbal niet zo slecht is, maar deze wedstrijd moet me ongelijk hebben bewezen.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Easterroad
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Easterroad
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Easterroad
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Easterroad

Easter Road Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het historische Easter Road Stadium opende zijn poorten op 4 februari 1893, met een wedstrijd tussen Hibernian en Clyde.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op