Eliteserien
Nu
Eliteserien
26'' geleden
Eliteserien
34'' geleden
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Max-Morlock-Stadion: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Na de Tweede Wereldoorlog werd duidelijk dat het niet groot genoeg was om de groeiende menigte te huisvesten, dus om het stadion meer meegaand te maken, werd in 1961 een tweede niveau toegevoegd. De oorspronkelijke capaciteit van het stadion is nu ongeveer 74.000 toeschouwers.

Easycreditstadion

max morlock stadion anfahrt

max-morlock-stadion

prime video

station eleven hbo max nederland

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Max-Morlock-Stadion werd gebouwd tussen 1926 en 1928. Het kon in eerste instantie plaats bieden aan ongeveer 50.000 toeschouwers. . Het stadion is ontworpen door de lokale architect Otto Ernst Schweizer. Het heeft een achthoekige vorm, die uniek is in Duitsland. In de jaren 1930 werd het stadion en zijn omgeving een belangrijke locatie voor bijeenkomsten van de nazi-partij en in het bijzonder voor evenementen in verband met de Hitlerjugend. Direct na de Tweede Wereldoorlog werd het stadion een sportveld dat werd gebruikt door het Amerikaanse leger. In de eerste decennia werd er weinig gevoetbald in het stadion. FC NÃ1/4rnberg bleef spelen op hun Spielstã¤tte am Zabo-terrein en maakte pas in 1963 de overstap naar het grotere Stästitisches Stadion. In de daaropvolgende jaren breidde het stadion zich geleidelijk uit en bereikte een capaciteit van ongeveer 75.000 in 1971. De stad Nã1/4rnberg liet echter de kans liggen om het stadion verder te moderniseren en een gaststad te worden voor het WK van 1974. Het Stätisches Stadion onderging tussen 1987 en 1991 een grote herontwikkeling, waaronder de bouw van een dak. Vervolgens werd de capaciteit teruggebracht tot iets meer dan 50.000, die het vervolgens omdoopte tot Frankenstadion. Het Frankenstadion werd in 2004 en 2005 opgeknapt ter voorbereiding op het WK van 2006. Tijdens het WK was het gastheer van vier groepswedstrijden en de ronde van 16 wedstrijden tussen Portugal en Nederland (1-0). Direct na het WK werd het stadion opnieuw omgedoopt, ditmaal naar easyCredit-Stadion als gevolg van een sponsordeal. De deal liep af in 2012, maar een nieuwe resulteerde in Grundig Stadion, dat eindigde in 2016. Daarna kreeg het stadion de naam Stadion NÃ1/4rnberg. In 2017 werd het stadion omgedoopt tot Max-Morlock-Stadion naar de oud-voetballer na een crowdfundingsactie in samenwerking met de Consorsbank. (foto's van het huidige Stadion Nürnberg hieronder)

Manieren om naar Het Max-Morlock-Stadion te reizen

Het Max-Morlock-Stadion ligt in het zuidoosten van de stad Neurenberg, in een groene omgeving van parken en andere sportfaciliteiten. Het ligt op iets meer dan 4 kilometer van het centraal station van Neurenberg en iets meer van de oude binnenstad van de stad. Je kunt het stadion bereiken met de S-bahn lijn 2 vanaf het centraal station. Stap uit bij halte Frankenstadion. U kunt ook tram 9 nemen. Vanaf daar is het een korte wandeling naar de Alter Markt. Vanuit de oude binnenstad van Neurenberg (de westkant) kunt u tram 6 nemen. Stap uit bij halte Dutzendteich of Doku-Zentrum. Vanaf daar is het een korte wandeling naar de Alter Markt. Adres: Max-Morlock-Platz 1, 90471 Nürnberg

Eten, drinken en slapen in de buurt van Max-Morlock-Stadion

Het Max-Morlock-Stadion ligt in een schilderachtig en aantrekkelijk gebied met parken, meren, recreatiefaciliteiten en het conferentiecentrum van de stad. Het gebied is van bijzonder historisch belang omdat het ooit een belangrijk nazi-verzamelterrein was. Het aangrenzende Zeppelinfeld is een van de overgebleven sporen uit die tijd. Het is een mooi gebied om tijd door te brengen, vooral op een mooie dag. Er zijn een paar biertuinen aan de randen van het park die populair zijn bij fans voor een drankje. Verder zijn er een paar fastfoodrestaurants aan de andere kant van het S-Bahnstation en pop-up kraampjes rond het stadion voor een snelle hap. Er zijn een paar hotels in de buurt van het conferentiecentrum (Messe), die op loopafstand van Max-Morlock-Stadion liggen. ARVENA Hotel en een Mercure zijn twee van dergelijke hotels. Het Ramada Parkhotel ligt ook nog steeds op loopafstand, maar dichter bij het oude stadscentrum. Voor een overzicht van hotels in de buurt van Max-Marlock-Stadion, en andere opties in Neurenberg, klik hier.

FC Nurnberg Tickets

Tickets voor wedstrijden van FC NÃ1/4rnberg kunnen online worden gekocht, in het servicecentrum van het Max-Morlock-Stadion, in de fanshop aan de Josephplatz 4 (oude stad) of in de fanshop op het trainingsveld van NÃ1/4rnberg (ValznerweiherstraÃe 200)? Neurenberg heeft een hoge opkomst in de 2. Bundesliga, maar ze verkopen niet altijd wedstrijden uit. Fans van voetbal in het Verenigd Koninkrijk kunnen verwachten tussen £ 22,00 te betalen voor een stoel op het hoogste niveau achter het doel en £ 46,00 voor een centrale stoel op de hoofdtribune. Een kaartje voor de staanplaatsen kost £ 14,00. Voor meer informatie mail [email protected] of bel +49 (0) 911 21 73 333.

Stadion tours

Max-Morlock-Stadion biedt rondleidingen door het stadion die de VIP, pers, controlekamer, gemengde zone, kleedkamers en politiecellen bezoeken. De tour duurt 75 minuten. De tours die meestal één keer per week op donderdag laat in de middag tussen april en oktober worden uitgevoerd, worden meestal op donderdag uitgevoerd. Controleer het online schema voor aankomende evenementen of boekingen zijn niet nodig. Stuur voor meer informatie een e-mail naar [email protected] of bel +49 911 81 86 235. De tour kost ?7,00.

Foto's van Max-Morlock-Stadion

Ik ging naar de winkel. Ik heb wat dingen gekocht.

Handige websites

FCN.de - De website van 1. FC NÃ1/4rnberg. Stadion-nurnberg.de - De website van Max-Morlock-Stadion. Tourismus.nuernberg.de - De website van het toeristische centrum van Neurenberg. VGN.de - Informatie over het openbaar vervoer in de omgeving van Neurenberg.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Easycreditstadion
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Easycreditstadion
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Easycreditstadion
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Easycreditstadion

max morlock stadion anfahrt

max-morlock-stadion

prime video

station eleven hbo max nederland

Max-Morlock-Stadion: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Na de Tweede Wereldoorlog werd duidelijk dat het niet groot genoeg was om de groeiende menigte te huisvesten, dus om het stadion meer meegaand te maken, werd in 1961 een tweede niveau toegevoegd. De oorspronkelijke capaciteit van het stadion is nu ongeveer 74.000 toeschouwers.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op