Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Sinobo Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Sinobo Stadium, voorheen Eden Arena en Synot Tip Arena genoemd, werd gebouwd om Slavia Praag een nieuw modern huis te bieden.

Edenarena

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion heeft een capaciteit van 26.000 en werd officieel geopend in oktober 2003. Sinobo Stadium werd gebouwd om Slavia Praag te voorzien van een nieuw modern huis. Het verving het oude stadion van Slavia, dat in 1953 was geopend. Het stadion heeft een capaciteit van 26.000 mensen en werd officieel geopend in oktober 2003. De eerste plannen voor de bouw van een nieuw stadion werden gemaakt in de late jaren 1980, maar het werk werd geannuleerd toen het communistische regime instortte en de financiering opdroogde. Slavia speelde nog tien jaar in het stadion, maar moest toen noodgedwongen weg omdat het niet voldeed aan de eisen voor topvoetbal. Plannen voor een nieuw stadion bleven worden gemaakt, maar liepen op verschillende vertragingen totdat in 2006 eindelijk werd begonnen met de bouwwerkzaamheden. De werken waren bijna twee jaar later klaar. De Eden Arena opende op 7 mei 2008 met een oefenwedstrijd tussen een selectie van voormalige Slavia-spelers en Oxford University AFC (5-0). Vladimir Smicer maakte het eerste doelpunt. Het stadion werd na een sponsordeal tijdelijk omgedoopt tot Synot Tip Arena, maar vanaf de zomer van 2012 werd het terugverwezen naar de oorspronkelijke naam. In 2018 werd het stadion omgedoopt tot Sinobo Stadium na een nieuwe naamgevingsrechtendeal. De Eden Arena was in 2013 gastheer van de UEFA Super Cup-wedstrijd tussen Bayern München en Chelsea. De wedstrijd was de eerste Super Cup die werd gespeeld in Stade Louis II nadat de UEFA besloot om de gastheren te rouleren.

Manieren om naar Sinobo Stadium te reizen

Het sinobo-stadion ligt in het zuidoosten van Praag, op ongeveer 4 kilometer afstand van het historische centrum en het centraal station van de stad. Het stadion ligt op 20 minuten lopen van het treinstation Praag Vrsovice, dat een regelmatige dienst heeft met het centraal station en bestemmingen in het zuiden en oosten van Praag. Het stadion is echter gemakkelijker te bereiken met de tram. Lijnen 4, 7, 22 en 24 passeren vlak langs het stadion. Trams 22 en 24 zijn handig vanuit het historische centrum. Tram 22 kan worden genomen vanaf Národnà en Spálená straat in het historische centrum, en van Mal㠡 Strana op de westelijke oever van de rivier. Adres: U Slavie 1540/2a, 100 00 Praha 10

Eet, drink en slaap in de buurt van Sinobo Stadium

Sinobo Stadium ligt in een woonwijk in Praag. Er zijn een paar restaurants en coffeeshops in de buurt, maar als u erop uit wilt en de oude binnenstad van de stad wilt verkennen, is dineren en drinken in de oude binnenstad van Praag veel aangenamer. Het Exe Iris Congress Hotel maakt deel uit van de Eden Arena en wordt hoog gewaardeerd. Het is ook heel betaalbaar. Hotel Slavia, hoewel niet zo dichtbij, is een acceptabel alternatief en op slechts een paar minuten lopen. Hotel Mars ligt ook niet al te ver weg, en heeft goede recensies. Natuurlijk kun je net zo goed een hotel in de oude binnenstad van Praag kiezen en een tram naar het stadion nemen.

Slavia Praag Tickets

Tickets voor de wedstrijden van Slavia Praag kunnen online worden gekocht via Ticketportal, bij de kassa in het Sinobo Stadion drie dagen voor de wedstrijd, of via een van de Ticketportal-verkooppunten. Tickets voor de wedstrijd zijn een paar uur voor aanvang verkrijgbaar in het stadion. Slavia is meestal niet uitverkocht, dus er zijn meestal genoeg tickets beschikbaar. De thuiswedstrijden van Slavia Praag zijn onderverdeeld in drie prijscategorieën: Categorie Z1-spellen, waarvoor tickets CZK 160,00 tot CZK 310,00 kosten; Categorie Z3 spellen, die kosten van CZK 280,00 tot CZK 560,00; en alle andere spellen, waarvoor tickets kosten van CZK 360,00 tot CZK 660,00.

Relevante internetlinks

Welkom op de website van SK Slavia Praha. Als u Praag bezoekt, bekijk dan onze gids voor reizen en toerisme in de stad, of bekijk onze aanbiedingen met opties voor openbaar vervoer. Tot slot, zorg ervoor dat u onze zustersite, Dpp.cz, bezoekt voor informatie over alles wat Praags is!

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Edenarena
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Edenarena
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Edenarena
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Edenarena

Sinobo Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Sinobo Stadium, voorheen Eden Arena en Synot Tip Arena genoemd, werd gebouwd om Slavia Praag een nieuw modern huis te bieden.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op