Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Ekaterinburg Arena: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

De Ekaterinburg Arena, oorspronkelijk Central Stadium genoemd, werd gebouwd tussen 1953 en 1957. In 2018 werd het bijna volledig herbouwd voor het WK in Rusland, waardoor de capaciteit werd uitgebreid tot 45.000.

Ekaterinburg Arena

inter zapresic

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

De Ekaterinburg Arena werd gebouwd tussen 1953 en 1957. Het organiseerde oorspronkelijk multi-sportevenementen, zoals atletiek en schaatsen. Central Stadium, met een huidige capaciteit van 27k, was grotendeels ongewijzigd in de volgende decennia totdat er plannen werden gemaakt in het midden van de jaren 2000 om het uitgebreid te herontwikkelen. De werken begonnen in 2007 en na meerdere vertragingen werden ze in 2011 voltooid. De uitgebreide make-over gaf het stadion een vernieuwd uiterlijk, maar behield zijn atletiekbaan en capaciteit. Tegelijkertijd kreeg Rusland het WK 2018 toegewezen en kort daarna werd Jekaterinenburg op de shortlist geplaatst als een van de gaststeden voor het toernooi, dat in 2012 werd bevestigd. Het onlangs gerenoveerde Centrale Stadion voldeed niet aan de FIFA-normen, dus moesten er nieuwe herontwikkelingsplannen worden gemaakt. De beschermde buitengevel zou behouden moeten blijven, maar verder moest het hele interieur herbouwd worden, waardoor de capaciteit opliep tot 45.000 zitplaatsen. Het duurde lang voordat het project groen licht kreeg en zelfs twijfels opriep over de status van Jekaterinenburg als gaststad. Maar de bouwwerkzaamheden zijn uiteindelijk in het voorjaar van 2015 van start gegaan. De nieuwe Ekaterinburg Arena werd op 1 april 2018 heropend met een competitiewedstrijd tussen FC Ural en Rubin Kazan. Het heeft slechts een capaciteit van 20.000, hoewel het is omgedoopt tot de oude arena. Op het WK van 2018 vindt in de Ekaterinburg Arena vier groepswedstrijden plaats. Na het WK wordt de capaciteit van het stadion teruggebracht tot 35.000 zitplaatsen door de tijdelijke zitplaatsen achter beide doelen te schrappen.

Hoe kom je bij de Ekaterinburg Arena

De Ekaterinburg Arena ligt in het centrum van Jekaterinenburg, net ten oosten van het stadscentrum. De wandeling vanaf het belangrijkste plein 1905 duurt ongeveer 20 minuten. Bent u op zoek naar het centraal station in Jekaterinenburg? Het ligt iets ten noorden van het stadscentrum en op ongeveer 4 kilometer of 45 minuten lopen van de Ekaterinburg Arena. Adres: ul. Repina, Jekaterinenburg, 620028

Eet, drink en slaap in de buurt van de Ekaterinburg Arena

De Ekaterinburg Arena ligt in een drukke wijk die een mix is van woon- en kantoorgebouwen. Er zijn een paar lokale bars en restaurants rond het stadion, maar het ligt net buiten het centrum, dus de keuzes zijn beperkt. De eetgelegenheden in het winkelcentrum aan de Malysheva-straat, op 5 minuten lopen van de arena, zijn handig als je snel iets nodig hebt. Het stadscentrum ligt op minder dan 30 minuten lopen en er zijn tal van moderne bars en restaurants ten oosten van de rivier de Iset rond de principe Malysheva Street en Lenin Avenue. Er zijn ook veel appartementen te huur rond de Ekaterinburg Arena, waaronder opties in het centrum van de stad en dicht bij het openbaar vervoer. Als u echter dicht bij het centrum van Ekaterinburg wilt verblijven, kunt u de voorkeur geven aan het DoubleTree Ekaterinburg, Emerald Hotel of Hotel Olymp. Deze bevinden zich allemaal op 15 minuten loopafstand van de arena, maar ook op korte loopafstand van het centrum. Zijn er hotels in de buurt van de Ekaterinburg Arena die geschikt zijn voor mij? Ik ben op zoek naar iets betaalbaars en dichtbij.

FC Ural Tickets

Kaartjes voor wedstrijden van FC Ural kunnen online worden gekocht of in de clubwinkel in het winkelcentrum Grinvich in het centrum van Ekaterinburg. Stuur [email protected] een e-mail voor meer informatie.

Relevante internetlinks

Fc-ural.ru - Officiële website van FC Ural.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Ekaterinburg Arena
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Ekaterinburg Arena
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Ekaterinburg Arena
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Ekaterinburg Arena

inter zapresic

Ekaterinburg Arena: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

De Ekaterinburg Arena, oorspronkelijk Central Stadium genoemd, werd gebouwd tussen 1953 en 1957. In 2018 werd het bijna volledig herbouwd voor het WK in Rusland, waardoor de capaciteit werd uitgebreid tot 45.000.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op