Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Elland Road: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

In de beginjaren werd Elland Road uitsluitend gebruikt voor rugbywedstrijden.

Ellandroad

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Elland Road-stadion werd geopend in 1897, hoewel het in eerste instantie alleen werd gebruikt voor rugbywedstrijden. In 1904 verhuisde de nieuw opgerichte voetbalclub Leeds City naar de grond en in de loop van de volgende jaren breidde het stadion zich geleidelijk uit. Het stadion raakte vervallen en werd verlaten. Nadat Leeds City in 1919 uit de Football League werd gezet, werd het stadion verkocht aan het nieuw gevormde Leeds United voor £ 250. Kort daarna werden renovaties aan het stadion uitgevoerd, maar in de decennia daarna werden er weinig veranderingen aangebracht. Het stadion raakte in verval en werd verlaten. Tegen de eeuwwisseling had Elland Road nog een renovatie en uitbreiding ondergaan. In 1956 veroorzaakte een brand schade aan de West Stand aan Elland Road. In de jaren 1960 en vroege jaren 1970 werden verdere renovaties uitgevoerd om de successen van Leeds United te accommoderen. In 2000 had Elland Road nog een renovatie en uitbreiding ondergaan met nieuwe stands. Het recordaantal toeschouwers voor Elland Road werd gevestigd in 1967 tijdens een FA Cup-duel met Sunderland. In totaal keken 57.892 toeschouwers vanaf de tribune naar de wedstrijd. In de vroege jaren 1990 begon de club met een herontwikkelingsprogramma voor hun terrein, met name de herbouw van de Oosttribune in 1993. Bij oplevering telde de stand als de grootste uitkragende stand ter wereld. Elland Road was een van de locaties waar het EK 1996 plaatsvond. Tijdens dit evenement was er drie groepswedstrijden. In de vroege jaren 2000 onderzocht Leeds een verhuizing naar een gloednieuw stadion met 55.000 zitplaatsen, maar deze plannen werden op de lange baan geschoven nadat de financiën van de club ernstig verslechterden. Sindsdien zijn er alleen kleinere renovaties aan het stadion uitgevoerd. (foto's van de huidige Elland Road hieronder)

Manieren om naar Elland Road te reizen

Het stadion ligt in het zuidwesten van Leeds, in de buitenwijk Beeston, op ongeveer 2 mijl van het treinstation van Leeds en het centrum van Leeds. Het stadion grenst aan de kruispunten van de snelwegen M1, M62 en M621. Neem afslag 1 vanaf de M621. Het stadion staat aangegeven vanaf de snelweg. Als u op zoek bent naar Elland Road, zijn de bussen die het bedienen de 51, 53 en 55. De bus op Meadow Lane is het meest frequent, maar er zijn ook een paar andere opties. De reis duurt ongeveer 20 minuten. Adres: Elland Road, Leeds, LS11 0ES

Eten, drinken en slapen in de buurt van Elland Road

Elland Road ligt in een rustige buurt met een mix van woonhuizen en bedrijven. Er zijn een paar pubs en wat fastfood in de buurt, maar de opties om te eten en te drinken zijn vrij beperkt. Er zijn geen hotels in de buurt van Elland Road, maar genoeg opties om uit te kiezen in en rond Leeds? stadscentrum.

Leeds United-tickets

Tickets voor wedstrijden van Leeds United kunnen online, telefonisch of persoonlijk worden gekocht bij de kassa in het stadion. Als er nog tickets over zijn, kunnen deze tickets voor aanvang van de wedstrijd aan de kassa's worden gekocht. Als er tickets blijven, trekt Leeds United over het algemeen menigten van ongeveer 20.000 mensen en slechts af en toe uitverkocht. Leeds heeft de wedstrijdtickets verdeeld in twee prijscategorieën. Tickets voor wedstrijden van categorie A, de duurste, kosten £ 32,00 of £ 37,00, terwijl tickets voor wedstrijden van categorie B £ 27,00 of £ 35,00 kosten. Stuur voor meer informatie een e-mail naar [email protected]

Elland Road stadion tours

Leeds United biedt rondleidingen door het stadion, waaronder bezoeken aan de kleedkamers, spelerstunnel, dug-outs en trofeeënkamer. De rondleidingen duren ongeveer 90 minuten. Rondleidingen door het stadion hebben de neiging om twee of drie keer op donderdag en vrijdag te lopen. U kunt online kijken naar de actuele planning en om boekingen te maken. De tour kost £ 5,00.

Relevante internetlinks

De officiële website van Leeds United FC, Visitleeds.co.uk, biedt toeristische informatie over Leeds. Wymetro.com biedt informatie over het openbaar vervoer over Leeds. Alan Hawkins schreef: "Ik heb het grootste deel van mijn leven in Leeda gewoond en ik ben een enorme fan, maar ik woon nu in Aberdeen, dus ik kan niet bij elke wedstrijd komen, maar ik probeer er zoveel mogelijk te maken. Ik nam mijn vrouw mee op een van de tours de laatste keer dat we aan het doen waren en zelfs zij genoot ervan. En ze is geen grote voetbalvrouw. De gids was fantastisch en het personeel dat we zagen leek te genieten van hun werk. Ik ben van plan om in maart weer terug te gaan voor een wedstrijd en dan in juni om mijn kinderen rond het beroemde stadion te brengen. Kom op, jij Leeds!" Ik heb het grootste deel van mijn leven in Leeds gewoond en ik ben een enorme fan van de club, maar ik woon nu in Aberdeen, dus ik kan niet bij elke wedstrijd komen. Ik probeer echter zoveel mogelijk spellen te maken door met mijn vrouw op tournee te gaan de laatste keer dat we in de buurt waren. Zelfs zij genoot ervan! De gids was fantastisch en het personeel dat we zagen leek het leuk te vinden om daar te werken. Ik kijk ernaar uit om in maart terug te gaan naar een wedstrijd en dan weer in juni om mijn kinderen mee te nemen door het beroemde stadion. Laten we hopen dat Leeds United het dit seizoen goed kan doen!

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Ellandroad
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Ellandroad
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Ellandroad
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
5 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
2
1
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Ellandroad

Elland Road: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

In de beginjaren werd Elland Road uitsluitend gebruikt voor rugbywedstrijden.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op