Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Estádio Olímpico Nilton Santos (Engenhão): Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het stadion biedt plaats aan iets meer dan 60.000 mensen en is de thuisbasis van de voetbalclub Botafogo. Het Estadio Olimpico Nilton Santos werd gebouwd voor de Pan-Amerikaanse Spelen van 2007 die werden georganiseerd door Rio de Janeiro. Het biedt plaats aan iets meer dan 60.000 mensen en is de thuisbasis van de voetbalclub Botafogo.

Engenhao

estádio olímpico nilton santos

sân olympic nilton santos

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Estã¡dio Olãmpico Nilton Santos werd gebouwd voor de Pan-Amerikaanse Spelen van 2007 die werden georganiseerd door Rio de Janeiro. Het stadion werd officieel geopend op 30 juni 2007 met een wedstrijd tussen Botafogo en Fluminense. De regering van Rio de Janeiro, die eigenaar is van het stadion, heeft na de wedstrijden een aanbesteding uitgeschreven voor het gebruik van het stadion. Botafogo was de enige club die een bod uitbracht en daarom wonnen ze het recht om het voor een periode van 20 jaar te leasen. In 2010 sloot Maracaã±a voor bouwwerkzaamheden voor het WK 2014, dus zowel Flamengo als Fluminense verplaatsten de meeste van hun thuiswedstrijden naar de Engenhao. In 2013 zorgde een bouwprobleem met het dak van het stadion ervoor dat het tijdelijk werd stilgelegd. Engenhao, dat eigendom is van de stad Rio de Janeiro, werd geselecteerd om de atletiekevenementen van de Olympische Spelen van 2016 te organiseren. Voor de gelegenheid werd de capaciteit uitgebreid naar 60.000 zitplaatsen. In 2015 stond de stad Rio Botafogo toe om naar het stadion te verwijzen als Estadio Nilton Santos, ter ere van hun ex-speler. In 2017 werd het stadion officieel omgedoopt tot Estadio Olimpico Nilton Santos. Door de grote afstand tussen de tribunes en het veld, en de vaak lage opkomst, heeft Engenhã£o de reputatie gekregen een wat kil en zielloos voetbalstadion te zijn.

Manieren om naar Engenhao te reizen

Het stadion onderging in 2014 een grote renovatie, met de installatie van een nieuw kunstgras en zitplaatsen. Het iconische Estadio Olimpico Nilton Santos van Rio de Janeiro ligt in het oosten van de stad, op ongeveer 13 kilometer van het centrum van Rio en op meer dan 20 kilometer van Copacabana en Ipanema. Het stadion onderging in 2014 een grote renovatie, met de installatie van een nieuw kunstgras en zitplaatsen. Het stadion ligt dicht bij de snelweg Linha Amarela. Het is duidelijk aangegeven vanaf de Linha Amarela (afrit 3) en de Avenida Brasil. Het station Egenho de Dentro ligt direct naast het stadion. Het kan worden bereikt door een forens te nemen vanaf het centraal station van Rio, Central do Brasil, dat dicht bij het centrum van Rio ligt. De rode (Ramal Deodora), groene (Ramal Santa Cruz) en blauwe (Ramal Japeri) lijnen verbinden allemaal Central do Brasil met Egenho de Dentro. Wat u moet doen, is de metro naar het centraal station nemen en vanaf daar een trein nemen. Adres: Rua José dos Reis 425, Engenho de Dentro, Rio de Janeiro

Botafogo Tickets

Tickets voor Botafogo-wedstrijden kunnen online worden gekocht, aan de kassa's in de Engenhao in Botafogo, in de clubwinkel aan venceslau Bras 72 in Botafogo (in de buurt van de berg Sugerloaf) of bij een van de andere verkooppunten. De ticketprijzen voor wedstrijden tegen tegenstanders variëren, maar gemiddeld kosten ze tussen de dertig en vijftig reais. Botafogo kan de vreemde thuiswedstrijd in een ander stadion spelen, dus het is belangrijk om de locatie te controleren voordat je naar de Engenhao gaat.

Relevante internetlinks

Botafogo FR's officiële website is www.botafogo.com.br en de gids voor Rio de Janeiro is www.rioguiaoficial.com.br . Supervia is de website voor informatie over het Rio-treinsysteem, inclusief dienstregelingen, tarieven en meer. Bernardo Reis schreef: Maart 6, 2015 bij 9:58 PM Mde voor tv-stadion, leuk om het op tv te zien, maar verschrikkelijk van binnen. Slechte akoestiek achter de doelen, te steile centrale tribunes, spoor rond het veld dat elke vorm van intiem gevoel doodt. Alleen de moeite waard als voor een top notch spel, anders reizigers moeten de voorkeur geven aan Maracanà £ en Sà £ o Januario. Ik was blij om het tv-stadion op tv te zien, maar het was echt onaangenaam binnen. De akoestiek was verschrikkelijk achter de doelen en de tribunes waren te steil. De baan rond het veld verpestte elk gevoel van intimiteit. Alleen de moeite waard om naartoe te gaan als er een eersteklas spel wordt gespeeld, anders moeten reizigers de voorkeur geven aan Maracanã £ en Sà £ o Januario. Fernando Barra schreef op 20 juli 2013 om 02:49 uur: Het stadion is gesloten vanwege een probleem op het dak. Het werk om het te repareren duurt tot eind 2014. Begin 2016 wordt het stadion opnieuw gesloten voor de werken die nodig zijn om de Olympische Spelen te organiseren. Het stadion is gesloten vanwege een probleem aan het dak. De reparaties duren tot eind 2014. Begin 2016 wordt het stadion weer gesloten voor reparaties ter voorbereiding op de Olympische Spelen.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Engenhao
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Engenhao
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Engenhao
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Engenhao

estádio olímpico nilton santos

sân olympic nilton santos

Estádio Olímpico Nilton Santos (Engenhão): Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het stadion biedt plaats aan iets meer dan 60.000 mensen en is de thuisbasis van de voetbalclub Botafogo. Het Estadio Olimpico Nilton Santos werd gebouwd voor de Pan-Amerikaanse Spelen van 2007 die werden georganiseerd door Rio de Janeiro. Het biedt plaats aan iets meer dan 60.000 mensen en is de thuisbasis van de voetbalclub Botafogo.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op