Eredivisie
Zo 12:15
Pro League
Zo 13:30
Eredivisie
Zo 14:30
Eerste Divisie
Zo 14:30
Pro League
Zo 16:00
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

ESPN+ Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

ESPN Plus is een geweldige site voor sportfans van alle niveaus. Het biedt een premium streaming-ervaring met veel inhoud, waaronder exclusieve PPV-evenementen, nieuws, statistieken en live sport. Als je geïnteresseerd bent om het eens te proberen, heb ik een recensie geschreven die je vandaag kunt lezen.

Espn+

kosten espn

espn kosten

"discovery plus"

disney plus espn nederland

espn player nederland

espn plus nederland

espn storing

espn+

storing espn

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zondag, 24.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

plus.espn.com

ESPN is een van die netwerken waar veel mensen bekend mee zijn. Heck, zelfs mensen die niet om sport geven, weten wat ESPN is. En nee, het is niet wanneer je de gedachten van iemand anders kunt lezen. Dat is ESP (zoals de film Mean Girls ons allemaal heeft geleerd). Afgestemd zijn op ESPN is zoiets als ESP hebben voor alle sporten waar je om geeft. Ze hebben in de loop der jaren een reputatie voor zichzelf opgebouwd - tot het punt waarop veel mensen zweren bij ESPN over alle andere sportnieuwsnetwerken.
ESPN biedt een streamingdienst met veel exclusieve programmering die handig is voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de live sporten die ze moeten zien.
Dus zelfs als je niet elke wedstrijd live kunt bekijken, is het nog steeds belangrijk om toegang te hebben tot de hoogtepunten en het nieuws van elke game. Gelukkig zijn er een aantal geweldige premium sportstreamingservices waarmee je precies dat kunt doen? en ESPN Plus is er zeker een van.
Dat gezegd hebbende, er zijn nog steeds zoveel sportstreamingservices om uit te kiezen, dus het kan moeilijk zijn om te weten welke de juiste voor u is. Om die beslissing te nemen, moet je eerst de streamingdienst bekijken, er meer over leren en beslissen hoeveel het maandelijkse bedrag is. Dus zonder verder oponthoud, laten we het hebben over een van de beste premium sportstreamingservices op de markt.

Geschiedenis

In augustus 2016 verwierf de Walt Disney Corporation een minderheidsbelang in BAMTech, een uitloper van de technologische inspanningen van MLB Advanced Media. Dit kwam ook met een optie om later een meerderheidsaandeel te verwerven als de investering zou blijken uit te pakken zoals de Disney-execs dachten dat het zou kunnen. Rond dezelfde tijd werd echter ook aangekondigd dat ESPN (een dochteronderneming van Disney) ontwerpen had om een over-the-top streamingdienst te ontwikkelen. Dit verkennende OTT-project zou voornamelijk inhoud en programmering uitzenden die al eigendom zijn van ESPN.
ESPN gebruikte de technologie van BAMTech al, zo bleek, voor zijn TV Everywhere-service die bekend staat als Watch ESPN. Disney CEO Bob Iger erkende destijds dat hoewel de winst in de kabeltelevisie-industrie daalde als gevolg van cord-cutting, 'live sport echt heeft gefloreerd, zelfs in een wereld waar er zoveel meer keuzes zijn voor mensen om te doen en te kijken.?
Fast forward naar augustus 2017: Disney beriep zich op zijn recht om dat meerderheidsbelang in BAMTech te verwerven. Deze aankondiging werd gebundeld met de aankondiging dat ze in 2018 ook espn's OTT-streamingdienst zouden lanceren (die in 2019 zou worden gevolgd door Disney's eigen OTT-service, die Disney Plus zou worden).
Disney beweerde dat de streamingdienst van ESPN inhoud zou halen uit zijn eigendomscontracten met MLB, NHL en Major League Soccer. Het herontwerp en de herdistributie van inhoud op de ESPN-app maakte ESPN Plus vervolgens de 'belangrijkste digitale bestemming voor sportinhoud'. Disney zette zijn geleidelijke overname van digitale media in de daaropvolgende jaren voort.
Afgelopen december kondigde Disney de overname van 20th Century Fox aan. In ruil daarvoor kreeg het bedrijf toegang tot Fox Sports Network (en alle regionale divisies). Deze regeling zou er uiteindelijk echter toe leiden dat Disney wettelijk verplicht zou zijn om delen van de deal op te geven vanwege antitrustwetten.
Ondanks de relatieve impopulariteit blijft ESPN Plus een van de meest populaire (zo niet de meest populaire) OTT-sportstreamingservices op de markt. In februari 2018 bevestigde Disney CEO Bob Iger dat ESPN Plus streefde naar een van de meest concurrerende maandelijkse kosten in de premium digitale streamingwereld, voor $ 4,99 / maand. En na een lichte bedrijfsherstructurering - BamTech en ESPN Plus waren gevestigd in een nieuw opgerichte divisie binnen Disney, het Disney Direct to Consumer en International-segment - kondigde ESPN op 2 april 2018 aan dat ESPN Plus officieel zou worden gelanceerd op 12 april 2018; ze bevestigden ook de prijs van $ 4,99 / maand.
Op 21 augustus 2018 kondigde ESPN aan dat het zijn reeds bestaande ESPN premium abonnementsdienst met succes had samengevoegd onder ESPN Plus. Dit extra toegang tot de premium leden? gedeelte van ESPN.com (inclusief exclusieve verhalen en geavanceerde sportstatistieken en analysetools). ESPN Insider-gebruikers werden grootvader in ESPN Plus en het verschil van $ 10 in jaarlijkse vergoedingen werd gezwaaid.

Ontwerpen

Ik was onder de indruk van het ontwerp van de ESPN Plus-app. Het lijkt erg op het Disney Plus-ontwerp, wat ik een goede zaak vind. De grotere pictogrammen zijn echt cool en zorgen ervoor dat de app meeslepender aanvoelt. Ik hou van hoe ESPN Plus eruit ziet, en ik hou vooral van de grotere miniatuurpictogrammen.
Over het algemeen vind ik het ontwerp van ESPN Plus strak. Maar wat nog belangrijker is, het gebruiksvriendelijke en naadloze ontwerp maakt het gemakkelijk om door inhoud te bladeren. Door bijvoorbeeld een bepaalde titel te selecteren, krijg je veel informatie over die titel zonder dat je op een nieuwe pagina hoeft te klikken (dit is niet altijd gemakkelijk te zeggen over bijvoorbeeld Hulu of de ietwat onhandige ontwerpen van Netflix). Dit zorgt voor eenvoudig en handig browsen op inhoud, wat zelden wordt gezien in sportstreamingservices.

Tevreden

Dit is een andere geweldige functie van ESPN Plus. Het biedt een geweldige mix van live sportuitzendingen, exclusieve pay-per-view-evenementen, originele tv-inhoud en tonnen nieuwsbeats en statistieken die je gewoon niet kunt vinden op een ander sportnetwerk. Wat live tv betreft, biedt ESPN Plus duizenden games, waaronder MLB-, NHL-, Series A-, FA Cup-, Top Rank Boxing- en MLS-evenementen. Bovendien kun je met ESPN Plus Grand Slam Tennis en talloze live-uitzendingen van al je favoriete sporten op universitair niveau bekijken, zoals voetbal, basketbal en zelfs lacrosse.
ESPN Plus is een geweldige manier om te genieten van alle inhoud die ESPN te bieden heeft. Het biedt tonnen originele shows, waarvan er vele commentaar hebben van enkele van de beste spelers in de geschiedenis. Bovendien heb je toegang tot alle ESPN-originelen en documentaires die beschikbaar zijn, evenals onbeperkte toegang tot premium sportartikelen. Je zult nooit zonder dingen komen te zitten om naar te kijken.

Mobiele en desktopervaring

ESPN Plus is een van de best beoordeelde sport-apps op de markt en heeft een gemiddelde beoordeling van 4,4 van de 5 sterren in de Apple App Store. Mensen lijken erg blij te zijn met zowel de mobiele als desktopversies van ESPN Plus. De ervaring tussen de 2 is ongeveer zo naadloos als het maar kan, zonder schokkerigheid of onderbrekingen in de inhoud bij het verplaatsen van het ene apparaat naar het andere. Pauzeer bijvoorbeeld inhoud op uw Smart TV en ga meteen weer verder waar u was gebleven op uw iPhone of Android-apparaat.

Prijzen en plannen

ESPN Plus is een geweldige waarde voor streamingdiensten, met maandelijkse kosten van slechts $ 4,99 of u kunt profiteren van een unieke aanbieding voor slechts $ 12,99. Je kunt ESPN Plus ook bundelen met Hulu en Disney Plus voor een totaal van slechts $ 19.99 per maand, wat goedkoper is dan betalen voor alle 3 services afzonderlijk. Kan niet fout gaan met dat pakket, als je het mij vraagt.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Espn+

kosten espn

espn kosten

"discovery plus"

disney plus espn nederland

espn player nederland

espn plus nederland

espn storing

espn+

storing espn

ESPN+ Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

ESPN Plus is een geweldige site voor sportfans van alle niveaus. Het biedt een premium streaming-ervaring met veel inhoud, waaronder exclusieve PPV-evenementen, nieuws, statistieken en live sport. Als je geïnteresseerd bent om het eens te proberen, heb ik een recensie geschreven die je vandaag kunt lezen.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op