Eliteserien
Nu
Eliteserien
45'' geleden
Eliteserien
53'' geleden
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Estadio Alejandro Villanueva: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het stadion heeft een capaciteit van 48.000 en ligt in de wijk Miraflores van Lima. Estadio Alejandro Villanueva werd gebouwd in de jaren 1970 om Alianza Lima te voorzien van een nieuw huis. Het heeft een capaciteit van 48.000 en is gelegen in de wijk Miraflores van Lima.

Estadio Alejandro Villanueva

estadio alejandro villanueva

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het heeft een capaciteit van meer dan 43.000 mensen en is gelegen in de wijk Miraflores van Lima. Het Estadio Alejandro Villanueva werd gebouwd in de jaren 1970 om Alianza Lima te voorzien van een nieuw huis. Het heeft een capaciteit van meer dan 43.000 mensen en is gelegen in de wijk Miraflores van Lima. De voetbalclub Alianza kreeg in 1951 de locatie van het stadion, maar de bouw begon pas in 1969 vanwege financiële problemen. Het duurde vijf jaar om het stadion te voltooien - vanwege financiële problemen - maar het werd uiteindelijk voltooid in 1973. Het Estadio Alianza Lima werd officieel geopend op 27 december 1974 met een wedstrijd tussen Alianza en Nacional de Uruguay. Het stadion bood op dat moment plaats aan 35.000 toeschouwers. In 2000 werd het stadion omgedoopt tot Estadio Alejandro Villanueva naar de spits die in de jaren 1920 en 1930 voor Alianza en Peru had gespeeld. In de loop der jaren organiseerde het stadion vriendschappelijke wedstrijden van het Peruaanse nationale team, hoewel kwalificatiewedstrijden meestal werden gespeeld in het nabijgelegen Estadio Nacional. In 2010 werden de houten banken vervangen door kunststof stoelen. Maar: "Mamute? is een vrij basale grond gebleven. Alianza onderzoekt daarom momenteel opties om het stadion te moderniseren en uit te breiden, variërend van een kleine upgrade van het stadion naar 40.000 toeschouwers tot grootse plannen voor een nieuwe arena die plaats biedt aan 60.000 mensen.

Manieren om naar Estadio Alejandro Villanueva te reizen

Het Alejandro Villanueva-stadion is centraal gelegen in Lima, net ten zuiden van het historische centrum en net ten oosten van de grote Paseo de la Republica-laan die van het historische centrum naar de welgestelde wijk Miraflores loopt. Het stadion ligt dicht bij Estadio Nacional, dat aan de Paseo de la Republica ligt, direct ten westen van Estadio Alejandro Villanueva. Het is niet een van de beste buurten van Lima, dus het is het beste om een taxi te nemen in plaats van rond te lopen. Een alternatief is om gebruik te maken van de nieuwe Metropolitano vaste-baan buslijn die langs de Paseo de la Republica loopt. Het dichtstbijzijnde station is Estadio Nacional naast het nationale stadion. Het is een eenvoudige 15 minuten lopen van daar naar het stadion. Het Metropolitano loopt door veel van de populaire wijken van Lima, zoals Barranco en Miraflores in het zuiden, en het historische centrum in het noorden. Zorg ervoor dat u een lijn neemt die stopt bij Estadio Nacional (bijvoorbeeld B, C of 1) als u deze gebieden wilt bezoeken. Het is mogelijk dat lokale bussen in de buurt van Estadio Alejandro Villanueva rijden. Dus misschien wil je bij lokale buschauffeurs informeren naar de beste opties om naar het spel te gaan. Adres: Av. Isabel La Católica 821, La Victoria 15033

Alianza Lima Tickets

Alianza Lima tickets zijn online te koop via Teleticket. Tickets kunnen over het algemeen tot aan het begin van de wedstrijd in het stadion worden gekocht. Prijzen voor tickets variëren meestal afhankelijk van de wedstrijd, maar deelnemers zullen over het algemeen tussen S 20 en S 90 uitgeven voor een ticket voor een stoel achter het doel of op de hoofdtribune.

Foto's van Estadio Alejandro Villanueva

Ik weet niet zeker of ik deze jurk vanavond naar het feest moet dragen. Het is een beetje kort en ik weet niet zeker hoe mensen zullen reageren. Ik weet niet zeker of ik deze jurk vanavond naar het feest moet dragen. Het kan kort zijn en ik weet niet zeker hoe mensen zullen reageren.

Nuttige internetlinks

Clubalianzalima.com.pe - Officiële website van Alianza Lima.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Estadio Alejandro Villanueva
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Estadio Alejandro Villanueva
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Estadio Alejandro Villanueva
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Estadio Alejandro Villanueva

estadio alejandro villanueva

Estadio Alejandro Villanueva: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het stadion heeft een capaciteit van 48.000 en ligt in de wijk Miraflores van Lima. Estadio Alejandro Villanueva werd gebouwd in de jaren 1970 om Alianza Lima te voorzien van een nieuw huis. Het heeft een capaciteit van 48.000 en is gelegen in de wijk Miraflores van Lima.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op