Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Estadio Banco del Pacifico Capwell: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het heeft een capaciteit van meer dan 20.000 fans. Het Estadio Capwell werd gebouwd in de jaren 1940 en heeft momenteel een capaciteit van meer dan 20.000 fans.

Estadio Capwell

estadio banco del pacífico capwell

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het werd ontworpen door de architect Arturo Frondizi en kostte 3 miljoen pesos. Het heeft een maximale capaciteit van 53.000 mensen, waardoor het het op twee na grootste stadion van Ecuador is. Het Estadio Banco del Pacifico Capwell werd gebouwd in de jaren 1940 als de nieuwe thuisbasis van Emelec, hoewel het officieel werd geopend op 21 oktober 1945 met een honkbalwedstrijd tussen Emelec en Universidad Catã³lica. Het stadion is ontworpen door de architect Arturo Frondizi en kostte 3 miljoen pesos. Het heeft een maximale capaciteit van 53.000 mensen, waardoor het het op twee na grootste stadion van Ecuador is. Op 2 december werd de eerste voetbalwedstrijd in het stadion gespeeld tussen Emelec en een selectie spelers uit de regio Manta-Bahia. Het stadion is vernoemd naar de oprichter van de club, George Capwell. Het Toernooi om de Copa America dat in Ecuador werd gehouden, werd in 1947 georganiseerd in Estadio Capwell. In de late jaren 1960 verhuisde Emelec naar hun nieuwe stadion, Estadio Modelo. Tegen het einde van de jaren 1970 was Estadio Capwell in een staat van verval geraakt. Op verschillende momenten was de club dicht bij de verkoop van het stadion aan vastgoedontwikkelaars, maar fel verzet van de fans van Emelec verhinderde dit. Ondanks dat het begon in de vroege jaren 1990, was het pas in 1991 dat een groot herontwikkelingsproject begon. Dit werd voltooid in 1991 en maakte het mogelijk om een nieuw stadion te bouwen dat plaats bood aan 28.000 toeschouwers. Het Estadio Capwell is in de loop der jaren meerdere malen uitgebreid. In 1999 werd een nieuwe hoofdtribune gebouwd en in 2006 werden vier torens gebouwd met suites in de hoeken. De herontwikkeling is begin 2017 afgerond.

Manieren om naar Estadio Capwell te reizen

Het Estadio George Capwell ligt in het centrum van Guayaquil, net ten zuiden van het stadscentrum. De wandeling vanaf het Parque Seminario-plein in het centrum van Guayaquil duurt ongeveer een half uur, terwijl de wandeling vanaf de zuidelijke rand van de Malecon-promenade ongeveer 20 minuten duurt. Het stadion is te bereiken met de Metrovia fixed lane bussen. De groene lijn loopt vlak langs het stadion aan de Avenida Quito. Stap uit bij halte Estadio Capwell. De groene lijn loopt verder naar het oosten van het centrum langs Parque Centenario, door de goed uit de noordelijke gebieden rond de Mall del Sol, langs de luchthaven en eindigt bij het busstation. Als je in de buurt van de Metrovia op de Malecon staat en merkt dat je dichter bij de rode lijn komt, neem dan een bus naar het zuiden om El Astillero te stoppen en loop dan 10 minuten naar het stadion. De rode lijn loopt helemaal naar het noorden tot aan El Astillero. Adres: Estadio George Capwell, Guayaquil 090315

Emelec-tickets

Tickets voor Emelec-wedstrijden kunnen worden gekocht bij de kassa in het stadion, bij Hobbiecars-winkels in de winkelcentra Mall del Sol en Alban Borja, of bij de Comandato-winkel op de hoek van 9 de Octubre en Garcia Avilez in het centrum van Guayaquil. Emelec is regelmatig uitverkocht, dus vooraf kopen is aan te raden. De ticketprijzen zijn afhankelijk van de tegenstander, maar verwacht ongeveer $ 5,00 te betalen voor een stoel achter het doel tot ongeveer $ 25,00 voor een box seat op de hoofdtribune. Verwacht minstens $ 20,00 te betalen voor de derby tegen Barcelona.

Relevante internetlinks

Visitaguayaquil.com.ec is de officiële toeristische website voor de stad Guayaquil.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Estadio Capwell
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Estadio Capwell
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Estadio Capwell
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Estadio Capwell

estadio banco del pacífico capwell

Estadio Banco del Pacifico Capwell: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het heeft een capaciteit van meer dan 20.000 fans. Het Estadio Capwell werd gebouwd in de jaren 1940 en heeft momenteel een capaciteit van meer dan 20.000 fans.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op