Estadio Libertadores De America
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Estadio Libertadores de America: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het stadion heeft een capaciteit van 40.000 en ligt in de wijk Ãuñoa. Het Estadio Libertadores de America werd gebouwd in de jaren 1920 en is het 7e terrein van Independiente. Het heeft een capaciteit van 40.000 en is gelegen in de wijk Ãuñoa.

Estadio Libertadores De America

estádio libertadores de américa

libertadores de america stadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Estadio Libertadores de America werd gebouwd in de jaren 1920 en is het 7e terrein van Independiente. De ploeg speelde eerder op diverse andere locaties rond Avellaneda. Het nieuwe stadion was een van de modernste in Zuid-Amerika toen het in 1928 werd geopend. Het was gemaakt van beton en ijzer, met een dak boven de hoofdtribune. In de jaren 1960 werd een ander dak toegevoegd aan het stadion, dat sindsdien bekend staat als La Doble Visera. Officieel heet het stadion simpelweg Estadio de Independiente. Naar schatting kon het stadion in die tijd tot 90.000 toeschouwers herbergen. Tussen de jaren 1990 en 2000 werden er weinig veranderingen aangebracht aan het stadion en in 2006 begon Independiente te kijken naar de bouw van een nieuw stadion in zijn plaats. De sloop van het oude stadion begon in 2006 en kort daarna begonnen de werken aan het nieuwe stadion. Mede gefinancierd door de verkoop van Sergio Aguero aan Atletico Madrid, werd de bouw van het nieuwe stadion in 2010 voltooid. In 2005 was het stadion al omgedoopt tot Libertadores de America Stadium in verband met de zeven Copa Libertadores-titels die Independiente heeft gewonnen. Het nieuwe Estadio Libertadores de America heropende op 28 oktober 2009, maar het stadion was slechts voor 60% af. Het duurde nog eens 7 jaar voordat de rest van het stadion geleidelijk werd voltooid.

Manieren om naar Estadio Libertadores de America te reizen

Het stadion Estadio Libertadores de America ligt in de stad Avellaneda, ten zuiden van Buenos Aires in de Hoofdstad Federal, en ongeveer 4 kilometer van het La Boca-gebied. De afstand tussen Estadio Libertadores de America en Estadio Presidente Peron is minder dan 200 meter. Hun rivalen Racing Club ligt op slechts een paar meter afstand. Als u de bus neemt, neemt u eerst een bus vanaf km. 84 op avenida Corrientes naar de halte Ejido Constitucion. Vanaf daar neemt u een van de frequente bussen naar station Dario Maxi (Santillan y Kosteki). De wandeling van station Dario Maxi naar het stadion duurt slechts 10 minuten. Meerdere bussen verbinden Estadio Libertadores de America met het centrum van Buenos Aires. Vanaf de Microcentro neemt u bus 10, 17, 45 of 100 (allemaal vanaf 9 de Julio), of bus 22 of 33 (beide vanaf Av. Alem of Colon). Geen van deze bussen passeert het stadion rechtstreeks, maar het is nooit meer dan 5-10 minuten lopen. Er zijn verschillende bussen die u naar de wijken Palermo en Recoleta brengen. De bus 10, 93 en 95 zijn allemaal goede opties, omdat ze je dicht bij het stadion afzetten. De bus die je het dichtst bij het stadion afzet, is de laatste. Adres: Bochini 751, Avellaneda

Independiente Tickets

Kaarten voor Independiente-wedstrijden kunnen worden gekocht op het clubkantoor in Avellaneda of op het clubkantoor in Boyaca. Tickets voor de meeste wedstrijden worden alleen op voorhand aan het grote publiek verkocht. Prijzen voor tickets zijn afhankelijk van de tegenstander, maar variëren meestal van AR $ 450,00 tot AR $ 900,00 voor een stoel aan een van de zijkanten.

Relevante internetlinks

De officiële websites voor CA Independiente, de stad Buenos Aires en Omnilineas zijn hier allemaal beschikbaar. De reisplanner is ook handig om meer te weten te komen over busroutes en dienstregelingen in Buenos Aires. Het spel was niet het beste en de ploeg deed het niet goed, waardoor de supporters niet op hun best waren. Ik kocht ook een shirt buiten voor 400 pesos (het gaat niet lang duren, maar voor zo'n kleine prijs ging ik ervoor). Na de wedstrijd liepen we terug naar het treinstation en kwamen we terug in Buenos Aires. Het spel was niet het beste en de ondersteuning was niet op hun best, maar het team doet het niet goed, dus supporters zijn niet op hun best. Ik kocht zelfs een shirt buiten voor 400 pesos (wat niet lang zal duren, maar voor zo'n kleine prijs ging ik ervoor). Na de wedstrijd liepen we terug naar het treinstation en kwamen we terug in Buenos Aires.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Estadio Libertadores De America
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Estadio Libertadores De America
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Estadio Libertadores De America
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Estadio Libertadores De America

estádio libertadores de américa

libertadores de america stadium

Estadio Libertadores de America: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het stadion heeft een capaciteit van 40.000 en ligt in de wijk Ãuñoa. Het Estadio Libertadores de America werd gebouwd in de jaren 1920 en is het 7e terrein van Independiente. Het heeft een capaciteit van 40.000 en is gelegen in de wijk Ãuñoa.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op