Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Estadio Nacional del Peru: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het werd ontworpen door Oscar Niemeyer en ingehuldigd in 1956 en werd de populairste en meest gebruikte sportlocatie van het land. Het Estadio Nacional werd gebouwd in de vroege jaren 1950 en het maakte deel uit van een reeks grote infrastructuurprojecten geïnstigeerd door de toenmalige president van het land Manuel A. Odrãa. Het werd ontworpen door Oscar Niemeyer en ingehuldigd in 1956 en werd de populairste en meest gebruikte sportlocatie van het land.

Estadio Nacional Del Peru

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion is ontworpen door architect Osvaldo Leyes en beschikt over een tribune die plaats biedt aan meer dan 55.000 mensen. Het Estadio Nacional werd gebouwd in de vroege jaren 1950 en maakt deel uit van een reeks grote infrastructuurprojecten geïnstigeerd door de toenmalige president van Peru Manuel A. Odrãa. Het stadion is ontworpen door architect Osvaldo Leyes en biedt plaats aan meer dan 55.000 mensen. Op 27 oktober 1952 werd het stadion geopend met een vriendschappelijke interland tussen Peru en Bolivia. Het Estadio Nacional was toen nog grotendeels onvoltooid, met een atletiekbaan en iets minder dan 50.000 toeschouwers. In 1964 was het stadion Estadio Nacional het toneel van een ramp tijdens een interland Peru tegen Argentinië. Toen de scheidsrechter tegen het einde van de wedstrijd een doelpunt annuleerde, braken er rellen uit die ertoe leidden dat de politie traangas afvuurde op de tribunes. De resulterende stormloop resulteerde in meer dan 300 doden. Na de ramp werd de capaciteit enigszins verminderd, maar het stadion bleef vrijwel hetzelfde totdat een groot herontwikkelingsprogramma werd gestart in de late jaren 2000. Tussen 2009 en 2011 werden nieuwe privéboxen bovenop de tribunes toegevoegd, een nieuw dak en exterieur geplaatst en stoelen en interne faciliteiten werden opgewaardeerd. Het stadion werd op 24 juli 2011 in ere hersteld. Het Estadio Nacional is een populaire locatie die wordt gebruikt door het Peruaanse nationale team. Het is de afgelopen jaren gebruikt door verschillende lokale teams, met name Sporting Cristal.

Manieren om naar Estadio Nacional te reizen

Het Nationale Stadion ligt in het centrum van Lima, op slechts 2 kilometer ten zuiden van Plaza San Martãn. Het stadion ligt in de buurt van de Paseo de la Repãºblica, die ten zuiden van het historische centrum naar de meer chique Miraflores en Barranco gebieden aan de Pacifische kust loopt (ongeveer 6 kilometer ten zuiden van het stadion). Het busstation voor de Cruz del Sur-buslijn, die verbindingen heeft met de meeste andere delen van Peru, ligt ongeveer 3 kilometer ten zuiden van het stadion vlak bij de Paseo de la Repãºblica. Pak een taxi of spring op de Metropolitano-buslijn die langs de Paseo de la Republica gaat. De dichtstbijzijnde halte bij het stadion is bij Estadio Nacional. Veel van de populaire wijken van Lima liggen op loopafstand van het Metropolitano. Bijvoorbeeld Barranco en Miraflores in het zuiden, en het historische centrum in het noorden. Zorg ervoor dat je een rij neemt die stopt bij Estadio Nacional (B, C of 1), zoals niet iedereen doet. Adres: Calle de Jose Diaz, 15046 Lima

Eten, drinken en slapen in de buurt van Estadio Nacional

Het Estadio Nacional ligt in een dicht stedelijk gebied, net ten noorden van enkele van de belangrijkste lanen van Lima. Enkele van de belangrijkste musea van Lima liggen net ten noorden van het stadion, terwijl het kleine Parque de la Reserva-park direct aan de andere kant ligt. Het stadion van Alianza Lima, Estadio Alejandro Villanueva, ligt op vijftien minuten lopen aan de andere kant van de Paseo de la Republica, hoewel het gebied ten oosten van de Paseo de la Republica niet een van de beste van Lima is en dus het beste kan worden vermeden. Er zijn verschillende hotels in de buurt van het Estadio Nacional, de meeste in het budgetbereik. Hostal Las Camelias ligt net ten zuiden van het stadion en La Posada del Parque is een optie aan de noordkant. Beide krijgen fatsoenlijke beoordelingen. Klik hier om alle hotels in de buurt van Estadio Nacional te bekijken. Als u de volgende ochtend een bus moet nemen, is het misschien een optie om dicht bij de Cruz del Sur-terminal te blijven. Het historische centrum kan 's nachts een beetje ruw zijn, dus het is misschien niet het beste gebied om te verblijven. Het San Isidro-gebied ten zuiden van het stadion biedt echter veel opties en ligt op een korte taxirit. Het Miraflores-gebied is perfect als u nog een paar dagen in de stad verblijft en wilt genieten van het nachtleven van Lima.

Relevante internetlinks

Perãº.info biedt informatie over Lima, inclusief secties voor de Cruzdelsur.com.pe website van de busmaatschappij Cruz del Sur.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Estadio Nacional Del Peru
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Estadio Nacional Del Peru
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Estadio Nacional Del Peru
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Estadio Nacional Del Peru

Estadio Nacional del Peru: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het werd ontworpen door Oscar Niemeyer en ingehuldigd in 1956 en werd de populairste en meest gebruikte sportlocatie van het land. Het Estadio Nacional werd gebouwd in de vroege jaren 1950 en het maakte deel uit van een reeks grote infrastructuurprojecten geïnstigeerd door de toenmalige president van het land Manuel A. Odrãa. Het werd ontworpen door Oscar Niemeyer en ingehuldigd in 1956 en werd de populairste en meest gebruikte sportlocatie van het land.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op