Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Estadio Pedro Bidegain: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het Pedro Bidegain Stadion werd in 1993 gebouwd om San Lorenzo weer van een eigen thuis te voorzien. Veertien jaar eerder was San Lorenzo gedwongen hun oude stadion te verlaten toen hun land door het dictatoriale regime werd ingenomen en verkocht aan een supermarktketen.

Estadio Pedro Bidegain

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het nieuwe Pedro Bidegain Stadion werd in 1993 gebouwd voor San Lorenzo om een eigen thuisstadion te hebben. Veertien jaar geleden moest San Lorenzo de Oude Gasometro verlaten toen hun land door het dictatoriale regime werd ingenomen en verkocht aan een supermarktketen. Vervolgens speelden ze op verschillende terreinen in de stad terwijl ze probeerden hun eigen nieuwe stadion te bouwen. De ballingschap van het team eindigde toen hun oude huis, Estadio Pedro Bidegain, twee kilometer ten zuidwesten van hen werd geopend. Het werd officieel geopend op 16 december 1993 met een wedstrijd tussen San Lorenzo en Universidad Catolica (2-1). De fans van San Lorenzo hebben zich echter nooit helemaal opgewarmd voor de Nuevo Gasometro en hebben ernaar verlangd om terug te keren naar de site van hun voormalige huis in het nabijgelegen Boedo. Daarom, toen de Argentijnse regering in 2006 wetgeving goedkeurde die de teruggave van illegaal ingenomen land tijdens het dictatoriale regime mogelijk maakte, begon San Lorenzo een terugkeer naar hun voormalige huis te plannen. Volgens berichten hoopt San Lorenzo in 2018 te beginnen met de bouw van een nieuw stadion en in 2020 hun nieuwe huis te betrekken. Het stadion wordt vernoemd naar San Lorenzo-fan paus Franciscus en heeft een capaciteit van 38.000 zitplaatsen.

Manieren om naar Estadio Pedro Bidegain te reizen

Het Pedro Bidegain-stadion ligt in het Nueva Pompeya-gebied in Buenos Aires (Capital Federal), en het ligt ongeveer 9 km ten zuidwesten van het zakencentrum (Microcentro) en iets minder van de wijken Palermo en Recoleta. Het stadion ligt niet in een van de beste wijken van Buenos Aires, er is een grote sloppenwijk tegenover het stadion en rondlopen in de omgeving is niet aan te raden. Het is ook het beste om een taxi naar de wedstrijd te nemen. Het metrostation Varela ligt op de E-lijn en sluit aan op andere lijnen op de Microcentro. Het treinstation Villa Soldati ligt dichter bij het stadion, op ongeveer een kwartier lopen. Er rijden meerdere bussen langs het stadion. Bus 143 is een optie van Microcentre (vanaf Av. Alem of Colon). Bus 23 (vanaf Tucuman) is een alternatief, terwijl bus 150 (vanaf Rodr. Pena / Solis) is een optie uit de omgeving van Plaza Congreso. Bus 101 vanuit de wijk Recoleta brengt u naar het stadion, hoewel er geen directe bussen zijn vanuit de omgeving van Palermo. Bus 76 van iets zuidelijker op Av. Corrientes (Malabia) kan je echter naar het stadion brengen. Adres: Av. Gral. Fernández de la Cruz 2145, Buenos Aires

San Lorenzo-tickets

Tickets voor San Lorenzo-wedstrijden kunnen meestal worden gekocht bij het clubkantoor op Avenida La Plata 1782 in Boedo of bij het clubkantoor op Avenida de Mayo 1373 in de buurt van Plaza del Congreso. Tickets voor voetbalwedstrijden variëren afhankelijk van de tegenstanders, maar variëren over het algemeen van 300 pesos (, $ 100) voor een stoel achter het doel tot 400 tot 800 pesos (, $ 160 tot , $ 280) voor een stoel aan een van de zijkanten.

Relevante internetlinks

San Lorenzo de Almagro website, Buenos Aires stadswebsite, Omnilineas bus reisplanner, Viaja-facil openbaar vervoer reisplanner Na de wedstrijd loopt een grote groep mensen langs de weg richting Nueva Pompeya. De kans is niet groot dat de sloppenwijk een probleem zal zijn, omdat je de groep bijna twintig minuten kunt volgen voordat deze begint uit te dunnen. Ik woonde de wedstrijd San Lorenzo vs Union bij op 31/08/19. Ik kocht mijn kaartje op de dag van de wedstrijd op de grond. Zoals vermeld in een andere beoordeling, moet u uw ontvangstbewijs vasthouden, omdat de kaart geen informatie bevat over waar u moet zitten. Ik zat op de hoofdtribune. Het Barra Brava-einde zat links van de hoofdtribune achter het doel en het zorgde voor een zeer indrukwekkende sfeer. Het was vol ondanks dat San Lorenzo een slechte periode doormaakte en de tegenstanders relatief weinig in beeld waren. Na de wedstrijd lopen veel mensen langs de weg naar Nueva Pompeya. De kans is groot dat de sloppenwijk geen probleem zal zijn en je kunt de menigte een goede twintig minuten volgen voordat het begint uit te dunnen. Het gebied is misschien niet het mooiste, maar als het druk is, moet het goed komen. Zeer indrukwekkende ondersteuning met een zeer slecht voetbalspel. Het mooiste moment was toen het licht uitging en de supporters een feestje begonnen te geven. Helaas werden de lichten gerepareerd en was het spel klaar. Het mooiste moment was toen de wedstrijd begon en de lichten uitgingen. Daarna begonnen de supporters een feestje te geven, maar helaas werden de lichten gerepareerd en was de wedstrijd voorbij.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Estadio Pedro Bidegain
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Estadio Pedro Bidegain
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Estadio Pedro Bidegain
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
5 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
2
1
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Estadio Pedro Bidegain

Estadio Pedro Bidegain: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het Pedro Bidegain Stadion werd in 1993 gebouwd om San Lorenzo weer van een eigen thuis te voorzien. Veertien jaar eerder was San Lorenzo gedwongen hun oude stadion te verlaten toen hun land door het dictatoriale regime werd ingenomen en verkocht aan een supermarktketen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op