Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Hitachi Capital Mobility Stadion: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het heeft een capaciteit van 45.000 toeschouwers en werd gebouwd in 2003. Het nieuwe Hitachi Global Mobility Stadion verving het oude Oosterpark Stadion, dat een capaciteit had van slechts 35.000 toeschouwers. Het werd gebouwd in 2003 en heeft een capaciteit van 45.000 toeschouwers.

Euroborg

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het nieuwe stadion heeft een capaciteit van 36.000 mensen en is voorzien van een schuifdak. Stadion Euroborg opende zijn deuren voor het publiek op 13 januari 2006, toen de Nederlandse voetballegende Arjen Robben het stadion inhuldigde met een competitiewedstrijd tegen Heerenveen. De allereerste wedstrijd die in het stadion werd gespeeld was een voorseizoensproef tegen Veendam die Heerenveen met 2-0 won. Al snel na de opening van het stadion kreeg Groningen te horen dat het al overwoog stadion Euroborg uit te breiden vanwege de consequent uitverkochte status. Hoewel het stadion technisch kan worden uitgebreid tot een capaciteit van 33.000, miste de club de financiën en is de toeschouwersaantallen de afgelopen jaren onder de volledige capaciteit gezakt. In 2016 veranderde het stadion zijn naam in Noordlease Stadion na een sponsordeal met Hitachi Global Mobility. In 2018 werd het stadion omgedoopt tot Hitachi Global Mobility Stadion na een fusie van de bedrijven.

Manieren om naar Hitachi Global Mobility Stadion te reizen

Het Hitachi Global Mobility Stadium ligt ongeveer twee kilometer ten zuidoosten van het centrum van Groningen en het centraal station. De wandeling vanuit het centrum duurt minder dan een half uur. Het station Groningen Europapark ligt echter dichter bij het stadion, op 5 minuten lopen. Regelmatige dienst vanaf het centraal station maakt de reis duurt slechts 2 minuten. Als je vanuit het centrum van Groningen komt, is het stadion te bereiken met bus 8. Bus 8 vertrekt vanaf het A-Kerkhof (richting het treinstation) en doet er ongeveer een kwartier over om er te komen. De bus rijdt twee keer per uur. U kunt ook bus 5 nemen vanaf de centrale Grote Markt (richting Ter Borch) en uitstappen bij meeuwderbaan. Vanaf daar is het 10 minuten lopen naar het Nordlease Stadion. Er rijden op de dag van de wedstrijd pendelbussen, lijn 28, vanaf het station en het stadscentrum (Grote Markt). Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het stadion, met name rond de Bornholmstraat net ten oosten van het stadion. Er zijn ook veel onofficiële P3-parkeerplaatsen in de buurt. Adres: Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen Ik vond een geweldig boek op de plank.

FC Groningen Tickets

Kaarten voor wedstrijden van FC Groningen zijn online te koop, in de fanshop van het Noordlease Stadion of bij een aantal persbureaus in de regio Groningen. Als er nog kaarten beschikbaar zijn, kunnen deze op de dag van de wedstrijd in het stadion worden gekocht. Waar Groningen vroeger de meeste thuiswedstrijden uitverkocht, doen ze dat nu minder vaak en zullen tickets voor de meeste wedstrijden gemakkelijk beschikbaar zijn. Over het algemeen gaan alle tickets in de algemene verkoop, maar in het geval van Groningen zijn de tickets mogelijk alleen beschikbaar als er een Groningse fankaart aanwezig is. Id kan nodig zijn om tickets te kunnen kopen op de dag van de wedstrijd. Ticketprijzen variëren van 18 dollar voor een stoel achter het doel tot 29 dollar voor een centrale stoel aan de lange kant. De prijzen worden verhoogd met 4 dollar voor vier spraakmakende wedstrijden. E-mail [email protected] voor meer informatie.

Hitachi Global Mobility Stadion rondleidingen

FC Groningen biedt rondleidingen door het Hitachi Global Mobility Stadion met toegang tot de persruimtes, VIP-boxen, de kleedkamers en de spelerstunnel. De rondleidingen duren ongeveer 90 minuten. De rondleidingen lopen elke woensdag om 16:30 uur, maar je moet minstens één tour bijwonen om je bij hen aan te sluiten. De tour kost $ 9,00. [email protected] voor boekingen, die vereist zijn.

Relevante internetlinks

De officiële website van FC Groningen. Informatie over Groningse toeristen en vervoer. Qbuzz voor ov info, NS voor treintijden en tarieven. "Hé, wil je langskomen voor koffie? Ik heb nieuwe koffiebonen." Hé, wil je langskomen voor koffie? Ik heb nieuwe koffiebonen.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Euroborg
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Euroborg
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Euroborg
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Euroborg

Hitachi Capital Mobility Stadion: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het heeft een capaciteit van 45.000 toeschouwers en werd gebouwd in 2003. Het nieuwe Hitachi Global Mobility Stadion verving het oude Oosterpark Stadion, dat een capaciteit had van slechts 35.000 toeschouwers. Het werd gebouwd in 2003 en heeft een capaciteit van 45.000 toeschouwers.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op