Eredivisie
Nu
Pro League
Nu
(05.)
0
(11.)
0
Eredivisie
Zo 12:15
Pro League
Zo 13:30
Eredivisie
Zo 14:30
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Facebook Gaming Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Facebook Gaming is het snelst groeiende online streaming netwerk in de game-industrie. Het bestaat uit makers en kijkers die plezier willen hebben en willen genieten van games. Facebook Gaming stelt gebruikers in staat om te communiceren met de streamers en medekijkers via de commentaarsectie. Hiermee kunt u de maker van de inhoud ondersteunen en zelf een maker worden door uw eigen kanaal te starten en u in te schrijven voor de ? Niveau omhoog? Programma.

Facebook Gaming

league of legends storing

face book gaming

facebook game

facebook gaming

facebook live kijken

facebook wedstrijd app

pixels communicatie

storing facebook app

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 23.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

facebook.com/gaming/

Gaming is een industrie van $ 120 miljard en een groot deel van dat deel behoort tot live videostreamingdiensten. Terwijl Twitch pioniert met het idee van gamestreaming, is het YouTube Gaming-netwerk, samen met Facebook Gaming en Microsoft Mixer, naar voren gekomen als sterke concurrenten.
Facebook-gaming werd het nieuwste gamestreamingplatform dat in januari 2018 de strijd aanging. Het grootste sociale medianetwerk maakt al golven in de streaming oceaan en trekt een groot deel van het publiek aan. De groei van Facebook is instrumenteel geweest en het is het snelst groeiende platform geweest met betrekking tot het streamen van videogames.

Wat is Facebook Gaming?

Facebook Gaming is een online streamingnetwerk voor gamers en kijkers die het plezier en plezier van gamen willen delen. Op Facebook Gaming kijken kijkers en rooten ze naar topstreamers die de populairste gametitels spelen. Je kunt lid worden van groepen en op meer dan één manier met de community in contact komen. Je kunt de Facebook Gaming-app gebruiken of de stream openen vanaf je apparaat.
De kijksectie bevat nieuwe video's van enkele van de grootste streamers en uitgevers. Hier kun je live video's bekijken en toegang krijgen tot inhoud die vooraf is geladen door de uitgevers.
Als je een actief lid van de community wilt worden, kun je games spelen. Je hoeft geen spel te downloaden, open gewoon een app en begin met spelen.
Je kunt deel uitmaken van elke gamegroep op Facebook waar je je prettig bij voelt en bijdragen aan het algemeen belang.

Waarom zou je kiezen voor Facebook Gaming?

Twitch heeft een groot aandeel in de gamestreamingmarkt, maar Facebook groeit de laatste jaren sneller. In 2019 was het aandeel van Facebook 3,1% en het steeg gestaag tot 8,5% binnen een jaar - het hoogste in de gamestreamingindustrie. De toename van 210% in kijkers betekent dat het een miljoen gebruikers aantrekt met meer dan 100 miljoen uur aan bekeken inhoud.

Steeds groeiende streamingmarkt

De game-industrie omvat niet alleen mensen die games kopen en spelen - er is een groot deel van het publiek geobsedeerd door het kijken naar andere makers die spelen. Deze mensen kijken niet alleen, maar ze betalen en ondersteunen ook hun favoriete makers.

Level Up-programma voor makers

Facebook lanceert een programma genaamd 'Facebook Stars'. Videomakers die aan de basiscriteria voldoen, kunnen meer geld verdienen door advertenties, merchandising en andere manieren te verkopen. Het programma wordt nu 'Facebook Stars' genoemd. Om toegelaten te worden tot het programma, moet je minstens 100 volgers hebben en de afgelopen twee weken vier uur hebben gestreamd. Dit is geen moeilijk doelwit, omdat zelfs nieuwe makers groepen op Facebook kunnen gebruiken om doelgroepen aan te trekken.

Belangrijke streamers aantrekken

Facebook lijkt het goed te doen met zijn gaming-partnerschappen en heeft bekende streamers zoals MelonieMac, MissesMae, StoneMountain64 en Darkness429 aangemeld. De meerderheid van de gamingcommunity van Facebook bestaat uit een jonger publiek, voornamelijk vanwege gaming- en lipsynchronisatietools.

Kwaliteitsselectieproces - Partnerschap

Afgezien van het Level up-programma, drukt Facebook een stempel op makers die goed zijn in streamen en voldoen aan de behoeften van hun community. Er staat een lange rij makers die in het programma willen komen. De selectie is dus niet zo eenvoudig. En een reden waarom het zo ijverig is, is dat het programma toegang biedt tot sterren en abonnementsfuncties. Partnering is intens en elk van de hierboven genoemde partners is met de hand uitgekozen.

Ontwerpen

Het platform van Facebook lijkt veel op YouTube, omdat het is gebaseerd op een vergelijkbare infrastructuur. Beide netwerken zijn bijvoorbeeld gebaseerd op het bovenliggende platform. In ontwerp-zin is er dus niets unieks dat opvalt omdat je al bekend bent met de gebruikersinterface. Zodra u de pagina bezoekt, heeft u een verticaal dashboard aan de linkerkant en streamingvensters aan de rechterkant. Aan de linkerkant zijn er vier belangrijke opties- Home, Browse Games, Browse Streamers en Clips, en aan de rechterkant wordt het hele venster bezet door de videospeler.
Terwijl u naar de rechterkant van de pagina scrolt, omvat de streaminginformatie categorieën zoals Live Now, Wekelijkse topclips, Aanbevolen games, Voorgestelde streamers, Onlangs live en Bekeken door uw vrienden.
Aan de linkerkant is er een optie om live te gaan. Daarna is er een streamer dashboard knop. Gevolgd door suggesties op Facebook. Wanneer u op een bepaalde gamevideo klikt, wordt u naar een nieuwe pagina geleid waar er aan de linkerkant livestreaming is en aan de rechterkant een opmerkingensectie. Hierin krijg je ook de mogelijkheid om sterren naar de makers te sturen die als volgt geprijsd zijn - $ 1/60 sterren die oplopen tot $ 200/20.000 sterren.

Tevreden

In tegenstelling tot de gameservice van YouTube, die goed gediversifieerd is, voelt het gamen van Facebook lukraak aan. Er is geen duidelijke diversificatie van de inhoud en in het begin is het moeilijk om te begrijpen wat er op het scherm gebeurt. Natuurlijk zijn er bepaalde categorisaties op basis van de titels zoals "Fortnite?", "Age of Empires?", "Mobile Legends?", "Arena of Valor?" en "PUBG?", maar deze titels zijn op een veel georganiseerde manier te vinden op YouTube en op Twitch.

Breed scala aan genres

Er is een game uit bijna alle genres op het netwerk, dus er is geen gebrek aan inhoud. Wanneer je inlogt, heb je tientallen streamers actief.

On-demand inhoud

Veel mensen gebruiken Facebook Gaming om livestreams te bekijken en toegang te krijgen tot gearchiveerde inhoud. Sommige mensen gebruiken Facebook Gaming ook om fragmenten van gamesessies van dagen geleden te zien. Daarnaast zijn er honderden en duizenden clips die de gamesessies van verschillende streamers en hele communities belichten.
Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar video's die zowel creatief als vermakelijk zijn, kunt u wekelijkse topclips bekijken in de categorie 'Creatieve video's'. Er zijn tientallen verschillende categorieën waaronder je artistieke inhoud kunt vinden, dus er is voor elk wat wils.

Roep je in de toekomst om exclusieve titels?

Wat hier ontbreekt is exclusiviteit. Ik weet zeker dat deze netwerken geweldig zouden werken door bepaalde ontwikkelaars en titels onder exclusieve rechten te binden. Denk er eens over na, als streamers kunnen worden gelokt, waarom dan niet de bedrijven die het spel ontwikkelen?

Desktop/mobiele ervaring

Facebook Gaming is ontworpen om streamen moeiteloos te maken op al je apparaten. Ongeacht waar u streamt, krijgt u de beste ervaring met fb.gg. Bezoek gewoon de site en je ziet twee bars - Gaming Video en Instant Games.
Ik kijk niet graag naar mijn favoriete videomakers op de desktop, ook al vind ik gamen op de desktop leuk. Ik weet niet waarom, maar het streamen van Facebook Gaming op een desktop voelt gewoon niet goed voor mij. Daarom probeer ik mijn Pixel 2 te gebruiken om live gamen te bekijken en mijn desktop te gebruiken voor live streaming.
Ik denk dat de mobiele gebruikersinterface veel beter is dan de desktopinterface. Hoewel het dezelfde inhoud is, heb ik het gevoel dat de responsieve versie op de mobiel me verslaafd houdt in vergelijking met de desktop. Je kunt streamers gemakkelijk volgen en hun profielen verschijnen als je naar beneden scrolt. Ik heb Dota, PUBG, FIFA 19 en eFootball 2020 gestreamd vanaf mijn mobiele telefoon en ik vond de ervaring geweldig.

Plannen & Prijzen

Facebook Gaming is gratis te gebruiken voor iedereen, maar videomakers kunnen gebruik maken van in-app aankopen of andere functies om meer publiek te lokken. Aan de andere kant kunnen kijkers hun favoriete makers ondersteunen met behulp van sterren - een digitaal geschenk dat fungeert als een donatie.

Suggesties die ik heb voor Facebook Gaming

Ik hou niet echt van Facebook Gaming, maar ik denk dat er veel ruimte voor verbetering is. De interface ziet er saai en verwarrend uit en de ontwikkelaars zouden veel meer kunnen doen om de service intrigerender te maken. Het heeft niet de rand en het onderscheidt zich niet van andere platforms.

Conclusie

Facebook-gaming is een geweldig platform voor zowel makers als kijkers. Je kunt mensen volgen, lid worden van groepen en livestreams bekijken van je favoriete games die door je favoriete gamers worden gespeeld. U hoeft geen bedrag te betalen en dus kunt u gratis inhoud consumeren. Ik hou van de ondersteuning van de maker-functie die de streamers in staat stelt om hun streams op meer dan één manier te verbeteren.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Facebook Gaming

league of legends storing

face book gaming

facebook game

facebook gaming

facebook live kijken

facebook wedstrijd app

pixels communicatie

storing facebook app

Facebook Gaming Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Facebook Gaming is het snelst groeiende online streaming netwerk in de game-industrie. Het bestaat uit makers en kijkers die plezier willen hebben en willen genieten van games. Facebook Gaming stelt gebruikers in staat om te communiceren met de streamers en medekijkers via de commentaarsectie. Hiermee kunt u de maker van de inhoud ondersteunen en zelf een maker worden door uw eigen kanaal te starten en u in te schrijven voor de ? Niveau omhoog? Programma.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op