Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

MAC3PARK Stadion: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Mac3park Stadion, voorheen bekend als IJsseldelta Stadion, werd in 2009 gebouwd als moderne vervanger van pec Zwolle's oude Oosterenk Stadion.

Fczwollestadion

parkeren pec zwolle

kaartverkoop pec zwolle

mac3park stadion

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Mac3park Stadion, voorheen bekend als IJSSELLDELTA Stadion, werd in 2009 gebouwd als een moderne vervanging voor het oude OOSTERENK Stadion van PEC Zwolle, dat sinds de jaren 1970 de thuisbasis van de club was, maar geen moderne faciliteiten had. PEC Zwolle besloot een nieuw stadion te bouwen na een lang proces waarbij de inwoners van de stad Zwolle de eerste plannen wegstemden. De bouw werd uiteindelijk goedgekeurd in 2005. De sloop en bouw van het stadion werden gefaseerd uitgevoerd zodat Zwolle thuiswedstrijden in het stadion kon blijven spelen. Een officiële eerste wedstrijd voor Jaap Stam in de zomer van 2009 was dan ook geen officiële eerste wedstrijd, al was een van de eerste die in het volledig opgeleverde stadion werd gespeeld. Het stadion werd officieel geopend op 29 augustus 2009 en had een initiële capaciteit van 10.000 zitplaatsen. Kort daarna breidde PEC Zwolle het stadion uit door meer rijen zitplaatsen voor een van de zijkanten toe te voegen. Verder maakten ze van een deel van de zitplekken staand en in 2013 breidden ze een deel van de hoofdtribune uit tot op het veld. In 2016 breidden ze de stand aan een van de uiteinden uit naar het veldniveau en veranderden ze de onderste helft van de tribune in een terras, waardoor de capaciteit steeg tot 13.250. Het stadion heette aanvankelijk stadion FC Zwolle, maar nadat de club in 2012 terugging naar de oude naam PEC Zwolle, had het een nieuwe naam nodig, dus werd het IJsseldelta Stadion genoemd naar de rivier de IJssel die door de stad loopt. In 2016 veranderde de naam in MAC3PARK Stadion na een naamgevingsdeal. Het MAC3PARK Stadion herbergt verschillende winkelactiviteiten zoals een casino, restaurant en een hotel. Het heeft sinds de inhuldiging een kunstgrasveld.

Manieren om naar MAC3PARK Stadion te reizen

Het MAC3PARK Stadion ligt ten oosten van de stad Zwolle en op ongeveer 2,5 kilometer van het centrum. Het stadion is met de auto goed bereikbaar vanaf de snelweg A28. Bij het verlaten van de snelweg bij afslag 20 Zwolle Noord slaat u zuidwaarts de Ceintuurbaan op. Het stadion is zichtbaar aan uw linkerhand kort na het inslaan van deze straat. U kunt ook tram 36 nemen vanaf halte Messe, die u rechtstreeks naar het centrum brengt. Het duurt ongeveer elke 10 minuten en duurt ongeveer 25 minuten om er te komen. Adres: Stadionplein 1, 8025 CP Zwolle

Eten, drinken en slapen in de buurt van MAC3PARK Stadion

Mac Park Stadium ligt in een woonwijk grenzend aan een kantorenpark, andere sportfaciliteiten en een openluchtzwembad. Er zijn twee restaurants in het stadion, evenals een McDonald's in de buurt op de afrit van de snelweg. Anders zijn er weinig eet- en drinkgelegenheden in de buurt van het stadion. In Zwolle, dat op slechts een korte loopafstand ligt, zijn er tal van mogelijkheden. Naast de twee restaurants herbergt het MAC3PARK Stadion ook een hotel, Hotel Lumen. Het krijgt goede recensies en heeft zelfs een paar kamers met (gedeeltelijk) uitzicht op de staanplaats. Anders zijn er nog een paar hotels in of nabij het centrum van Zwolle in verschillende prijscategorieën.

PEC Zwolle Tickets

Kaarten voor wedstrijden van PEC Zwolle zijn online te koop, in de Fan Shop van MAC3PARK Stadion, of bij bepaalde wedstrijden met een clubkaart of ID. Als er nog kaarten beschikbaar zijn, kunnen deze meestal op de dag van de wedstrijd in het stadion worden gekocht. PEC Zwolle heeft de neiging om veel van hun Eredivisie-wedstrijden uit te verkopen, dus vooraf reserveren is sterk aan te raden. Tickets voor het spel variëren van $ 17,50 voor een stoel of staande plaats achter het doel tot $ 31,50 voor een centrale stoel aan een van de lange zijden. Tickets worden niet verkocht in de openbare verkoop voor de hoofdtribune, die uitsluitend is gereserveerd voor gastvrijheid. De prijzen worden verhoogd met €5,00 of €7,50 als je wedstrijden tegen Ajax, Feyenoord en PSV wilt bekijken.

Gerelateerde internetlinks

Peczwolle.nl is de officiële website van PEC Zwolle. Vvvzwolle.nl is een toeristische informatiewebsite over de stad Zwolle.9292ov.nl is een reisplanner voor het openbaar vervoer.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Fczwollestadion
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Fczwollestadion
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Fczwollestadion
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Fczwollestadion

parkeren pec zwolle

kaartverkoop pec zwolle

mac3park stadion

MAC3PARK Stadion: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Mac3park Stadion, voorheen bekend als IJsseldelta Stadion, werd in 2009 gebouwd als moderne vervanger van pec Zwolle's oude Oosterenk Stadion.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op