Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

FNB Stadium (Soccer City): Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het stadion is oorspronkelijk vernoemd naar de financiële instelling FNB. Het stadion werd in 1994 hernoemd ter ere van Nelson Mandela.

Fnbstadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het FNB Stadium, beter bekend als Soccer City, werd gebouwd in de jaren 1980. Op dat moment kon het ongeveer 80.000 toeschouwers bevatten. Het stadion kreeg in 2009 een grote upgrade ter voorbereiding op het WK 2010. Hierdoor nam de capaciteit toe tot ongeveer 95.000 zitplaatsen, maar dit werd tijdens het WK tijdelijk weer teruggebracht tot ongeveer 85.000 zitplaatsen. TV-serie âButterfly Effectâ The Butterfly Effect is een tv-serie die van 2000 tot 2004 werd uitgezonden op fox. De show werd bedacht door Josh Friedman, die ook de populaire voorgangerserie van de show, The X-Files, creëerde. De show volgt FBI Special Agent Dana Scully (Gillian Anderson), die de opdracht krijgt om zaken te onderzoeken die betrekking hebben op tijdreizen. Scully komt in contact met veel mensen en objecten die haar toekomst beïnvloeden, wat aanleiding geeft tot verschillende theorieën over de mysterieuze premisse van de show. Het FNB Stadium was eerder twee keer gastheer van de finale van de Africa Cup of Nations, in 1996 en 2013. Het stadion moet de vorm hebben van een Afrikaanse pot (kalebas).

Manieren om naar Soccer City te reizen

Soccer City ligt in het zuidwesten van Johannesburg aan de rand van de stad Soweto. Het ligt op ongeveer 8 kilometer van het central business district van Johannesburg. Het centrum van Soweto ligt ongeveer 9 kilometer verder naar het oosten. Als u vanaf de snelweg N1 komt, neemt u afslag 67 naar Randskouweg. Sla in oostelijke richting af naar Rand Show Road en volg tot aan het T-gedeelte met Nasrec Road. Sla linksaf de Nasrec Road op en volg tot je het stadion aan de linkerkant ziet. Als je van de snelweg M1 komt en je bent op weg naar het centrum van Johannesburg, neem dan de oprit naar Nasrec Road (Expo Center). Wanneer u de kruising met Nasrec Road bereikt, slaat u rechtsaf en volgt u totdat u het stadion aan uw linkerhand ziet. Adres: Gate 2, Nasrec & Rand Show Road, Johannesburg

Kaizer Chiefs Tickets

Tickets voor Kaizer Chiefs-wedstrijden kunnen online worden gekocht, persoonlijk aan de MoneyMarket-balies van elke Shoprite- of Checkers-winkel, of aan de kassa in het stadion. Tickets voor alle stands kosten meestal R $ 40,00.

Soccer City stadion tours

Stadium Management SA biedt rondleidingen door het FNB-stadion met de kleedkamers, spelerstunnel, gemengde zone en VIP-ruimtes. De tour duurt ongeveer 60 of 90 minuten. Tours lopen zeven dagen per week op verschillende uren. Er zijn geen rondleidingen op wedstrijddagen. Deelname is niet verplicht, maar reserveren kan online, telefonisch (+27) 11 247 5300 of e-mail [email protected] De tour kost R60,00.

Relevante internetlinks

Kaizerchiefs.com is de officiële website van Kaizer Chiefs FC. Stadiamanagement.co.za is de website van het managementbedrijf FNB Stadium. Joburgtourism.com is de website van de Johannesburg Tourism Company. en dit is een enorme kans om niet te missen. Themba Mokhawane schreef: 2 maart 2015 om 6:50 pm De sfeer tussen chiefs vs piraten brengt altijd het beste naar boven, de state of the art van het stadion is op het volgende niveau en dit is een enorme kans om niet te missen. en we zullen een geweldige tijd hebben. Er heerst een sfeer van spanning tussen chiefs en piraten die altijd het beste in beide partijen naar boven haalt, het state of the art stadion is van het volgende niveau en we zullen zeker een geweldige tijd hebben. Ik zou heel graag willen dat Kaizer Chiefs en Stadium Management SA met haalbare pakketten komen die de wedstrijdbezoeken voor elke wedstrijd die Chiefs in het stadion speelt, zouden verhogen. Ze kunnen altijd contact met me opnemen als ze mijn hulp daarbij nodig hebben. Ik vertrouw erop dat de Stadiongids hen mijn e-mailadres zal geven. adres voor toekomstige correspondentie. Ik kijk naar de voetbalwedstrijd Kaizer Chiefs vs Orlando Pirates. De sfeer is zeer majestueus en boeiend, en ik zou willen dat Kaizer Chiefs en Stadium Management SA met haalbare pakketten konden komen om het wedstrijdbezoek te verhogen voor elke wedstrijd die Chiefs daar speelt. Ze kunnen altijd contact met me opnemen, want ik heb ze eerder mijn voorstel gestuurd. Trust Stadium Guide zal hen mijn e-mailadres geven voor toekomstige correspondentie. Ik woon ongeveer twee kilometer van het stadion. Ik keek elke wedstrijd in het stadion tijdens het WK van 2010. Soccer City is het grootste stadion van Afrika en het is echt prachtig. Het stadion is gemakkelijk te bereiken en gastvrijheid van wereldklasse is aanwezig. De sfeer tijdens wedstrijden is elektrisch.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Fnbstadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Fnbstadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Fnbstadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
23 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Fnbstadium

FNB Stadium (Soccer City): Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het stadion is oorspronkelijk vernoemd naar de financiële instelling FNB. Het stadion werd in 1994 hernoemd ter ere van Nelson Mandela.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op