Npfl
binnen 1h38m
Eliteserien
binnen 2h38m
Eliteserien
binnen 2h38m
Eliteserien
binnen 2h38m
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

FOX Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Fox Broadcasting Company is een grote netwerkprovider op televisie. Helaas laat hun streamingdienst veel te wensen over. De hoeveelheid advertenties is ongelooflijk onaangenaam voor zo'n grote netwerkprovider en de website is gewoon goed. Mijn verwachtingen voor zo'n grote omroep waren op een veel hoger niveau dan wat ze leveren. Over het algemeen zijn de website en mobiele versies van de site ontoereikend.

FOX

fox kijken

fox live kijken

ziggo mail storing

"abc e business"

"abce business"

fox gratis

fox live stream

ziggo e-mail storing

ziggo mail storing vandaag

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

fox.com

Fox Broadcasting Company is een belangrijke televisie- en filmdistributeur. Ze zijn een van de grootste netwerken op tv en maken deel uit van de North American Broadcasters Association en de National Association of Broadcasters. In 1985 kondigde het netwerk aan dat ze een bedrijf zouden brengen om te concurreren met televisie overdag. De concurrerende netwerken waren CBS, NBC en ABC. In 1986 begon FOX formeel met het uitzenden en uitdagen van de andere netwerken.

Het netwerk is zeer succesvol geweest in het uitdagen van de andere bedrijven en heeft vele populaire televisieprogramma's gehost, zoals The Late Show, Married with Children, 60 Minutes en Murder She Wrote.

Website Ontwerp

Het ontwerp van de website is eenvoudig. De achtergrond is zwart en het thema is monochroom. Het logo is linksboven vetgedrukt. Het lettertype is allemaal gemakkelijk te lezen en wit van kleur. Het menu bevat een verscheidenheid aan opties en het kan een uitdaging zijn om erachter te komen waar te beginnen. Het bovenste menu bevat pictogrammen voor alle zustersites van het Fox-netwerk, zoals Fox News, Fox Business, Fox Nation en Fox Sports.

Het tweede menu bevindt zich aan de rechterkant van het scherm en leest van links naar rechts - Home, Entertainment, Sport, Nieuws, Live TV-schema. In de buurt zijn de inlog- en zoekbalken. Uitgelichte programmering wordt getoond in een groot venster onder het menu.

De twee menusecties zijn niet moeilijk te onderscheiden. De grote logo's van de andere netwerken van Fox zijn echter erg afleidend. Ze hebben minder het gevoel dat ze de kijker hun inhoud willen laten zien, en meer alsof ze willen dat je op hun andere sites klikt.

Tevreden

Fox houdt een zeer grote verscheidenheid aan shows beschikbaar op hun streamingsite. Ze hebben alles van drama's tot sitcoms, sport en meer. Als u op zoek bent naar een allesomvattende streamingsite, is Fox een goede keuze. Ik raad aan om de Fox-netwerkshows op Hulu te proberen als ze daar beschikbaar zijn. De zustersites die bovenaan gelinkt zijn, zijn andere streamingsites die Fox bezit. Het nieuwsnetwerk is een compilatie van nieuwsartikelen en videoclips met betrekking tot het laatste nieuws. Het Fox Business Network is vergelijkbaar met het nieuwsnetwerk, behalve dat het verhalen bevat die vaker betrekking hebben op bedrijven. Het houdt ook de aandelenmarkt stijgend en keldert in de zijbalk. Fox Nation richt zich op patriottische Amerikaanse thema-inhoud, terwijl Fox Sports sportnieuws biedt.

Desktop & Mobiele toegankelijkheid

De desktopwebsite is bijvoorbeeld gemakkelijk te gebruiken en heeft een aantrekkelijk ontwerp. De mobiele browserversie is op dezelfde manier opgemaakt als de desktopsite. Het ongelukkige aantal menu's verdwijnt in de mobiele versie. Het bovenste menu is veel gemakkelijker te bekijken en de zoekbalk is ook gemakkelijk te vinden. Een grote knop vraagt ons om de website in de app te openen.

De applicatie voor het netwerk is uw typische streaming-app. Het inlogproces is echter moeilijk. Met de app kunt u niets bekijken, tenzij u een account aanmaakt dat aan uw e-mail is gekoppeld. Dit is zeker problematisch. Het is een geweldige manier om kijkers af te wijzen. Het proces duurt niet lang, maar het openen van de app en het zien van de helft van de inhoud vergrendeld zou geen account moeten vereisen. Navigatie en ontwerp op de app zijn prima.

Positieven

Er zijn niet veel goede functies op te nemen over de streamingsite van Fox. Het komt tekort in vergelijking met andere netwerken van hetzelfde kaliber als het gaat om streaming. Een paar goede functies die ik kan noemen, zijn de verscheidenheid en het aantal beschikbare shows, de populariteit van shows op de website en de live-uitzendingsfunctie. Met het netwerk kunt u een preview-pas hebben voor maximaal 60 minuten. Dit is een manier om kijkers te verleiden om een lidmaatschap te krijgen en een van de enige echte positieve functies voor mij. Onder de live-uitzending, het menu voor wat er aankomende shows zijn. Anders is de site erg flauw.

Negatieven

Sommige mensen hebben negatieve dingen te zeggen over deze streamingdienst voordat ze het zelfs maar proberen, omdat Fox een van de grootste en beste tv-netwerken is. Deze service wordt echter slecht beheerd en voldoet niet aan de verwachtingen. Maar de derde advertentie is vlak voordat de show begint en het is extreem lang. De navigatie vanaf de startpagina is niet geweldig, en wanneer je erin slaagt om de show te halen die je zou willen bekijken, wees dan bereid om ongeveer dertig minuten van je leven te verspillen aan het bekijken van advertenties. Ik ben geen onbekende als het gaat om advertenties; ik heb er niet veel last van. Als u echter naar de show gaat, wordt u begroet met twee advertenties. Geen probleem, twee is geen groot aantal. Maar de derde advertentie is vlak voordat de show begint en het is extreem lang.

Als je de video bekijkt, zijn er zes reclameblokken. Dat zijn gewoon pauzes! De eigenlijke commercials hebben elk zes advertenties, wat belachelijk is.

Ondanks de advertentieproblemen is de laadtijd van de website slecht. Van de ene pagina naar de andere gaan is een vreselijke ervaring. Een ander vreemd ding over de website is de keuze in ontgrendelde afleveringen. In plaats van de meest recente afleveringen te vergrendelen, is het gebruikelijk dat Fox de eerste aflevering van een serie vergrendelt. Ze laten ook gewoonlijk alleen de vijfde en zesde aflevering van shows ontgrendeld. De keuze is een heel vreemde.

De matige prestaties van deze streamingdienst doen kijkers geloven dat Fox liever hun zustersites pusht. Bij nader inzien zien de lay-outs en functionaliteit van die sites eruit alsof ze veel meer aandacht hebben gekregen dan de streaming-tegenhanger.

Verbeteringen nodig

Er moeten zoveel verbeteringen worden aangebracht op deze website om een kanshebber te zijn voor de beste streamingervaring. Momenteel ontbreken de website en app en zitten ze vol met problemen. Ik zou niet overwegen om streams van Fox te bekijken, tenzij er wijzigingen worden aangebracht. Mensen zouden het gemakkelijker vinden om de zustersites te vinden als ze zich onderaan de pagina bevonden in plaats van prominent bovenaan. Bovendien voelt het alsof Fox hun andere sites aan kijkers probeert op te dringen om meer klikken en verkeer te krijgen.

Het aantal reclames en reclameblokken is zo lang dat het bijna neerkomt op dezelfde hoeveelheid tijd als het televisieprogramma zelf. Bovendien zijn de advertenties glitchy en steelt Stall nog meer kijktijd.

Samenvatting

De streamingdiensten van Fox Broadcasting Company zijn niet per se slecht, maar ze zijn niet zo goed als ze zouden kunnen zijn. Het ontwerp van de website is vrij stijlvol en er zijn coole thema's, maar de beschikbare functies zijn flauw. Ik hou niet van de manier waarop de dubbele menu's eruit zien. Ze zijn echt opdringerig met alle reclame en commercials. Ik denk niet dat iemand het leuk zou vinden om deze service te gebruiken als deze voor hen beschikbaar was.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + FOX
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + FOX
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + FOX
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

FOX

fox kijken

fox live kijken

ziggo mail storing

"abc e business"

"abce business"

fox gratis

fox live stream

ziggo e-mail storing

ziggo mail storing vandaag

FOX Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Fox Broadcasting Company is een grote netwerkprovider op televisie. Helaas laat hun streamingdienst veel te wensen over. De hoeveelheid advertenties is ongelooflijk onaangenaam voor zo'n grote netwerkprovider en de website is gewoon goed. Mijn verwachtingen voor zo'n grote omroep waren op een veel hoger niveau dan wat ze leveren. Over het algemeen zijn de website en mobiele versies van de site ontoereikend.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op