Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Franzhorrstadion

Generali Arena: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Oostenrijk Wenen had nooit een permanent huis tot de jaren 1960, verhuisde in plaats daarvan tussen verschillende gronden en gebruikte het grote Praterstadion voor hun belangrijke wedstrijden.

Franzhorrstadion

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Oostenrijk Wenen had geen permanent huis tot de jaren 1960, verhuisde tussen verschillende gronden en gebruikte het grote Praterstadion voor hun belangrijke wedstrijden. In 1967 veranderde de club hun beleid en zocht naar een nieuw onderkomen. Ze testten verschillende gronden en kwamen in 1973 terecht op een terrein dat eerder door een groep Tsjechische immigranten was gebruikt. Het Oostenrijkse voetbalelftal Wien speelde op 26 augustus 1973 zijn eerste wedstrijd op het veld, nog steeds Ceske Srdce geheten. Een paar maanden later overleed Franz Horr, de voorzitter van de Weense voetbalbond die uitgebreid had gelobbyd voor een nieuw stadion, en besloten de club en de stad het stadion ter nagedachtenis aan hem te hernoemen. Er werden plannen gemaakt voor een uitgebreide herontwikkeling, maar deze liepen steeds vertraging op, waardoor Oostenrijk herhaaldelijk moest verhuizen. Het Franz-Horr-Stadion, dat in 1982 werd gebouwd, was niet het eerste stadion dat dat jaar zijn deuren opende. Op 22 augustus speelden Oostenrijk en Wacker Innsbruck in de bekerfinale en werd het nieuwe stadion officieel geopend met de wedstrijd. De nieuw gebouwde Noordtribune vormde een aanvulling op de uitgebreid gerenoveerde Zuidtribune en vier jaar later, in 1986, werd aan de westkant van het stadion een nieuw overdekt terras geopend. Het Franz-Horr-Stadion bleef het volgende decennium ongewijzigd, totdat in 1998 een nieuwe Hoofdtribune de gerenoveerde Zuidtribune verving. In 2008 werd een nieuwe tweeledige Oosttribune geopend en werden renovaties uitgevoerd op de Westtribune. In 2010 sloot Generali, een verzekeringsmaatschappij, een naamgevingsrechtenovereenkomst met Oostenrijk, wat resulteerde in de nieuwe naam Generali Arena. In de zomer van 2016 begon de uitgebreide bouw van de Generali Arena. Het stadion sloot twee jaar, terwijl er twee nieuwe tribunes werden gebouwd die een geheel zouden vormen met de tweelaagse Oosttribune. De Hoofdtribune bleef staan, wat resulteerde in een capaciteit van 17.500 zitplaatsen. Tijdens de bouw speelde Oostenrijk zijn thuiswedstrijden in het Ernst Happel Stadion. De werken werden voltooid in 2018 en het voltooide stadion heropende in juli 2018. (de Generali Arena voor 2016)

Hoe kom je bij de Generali Arena

De Generali Arena ligt in het zuiden van Wenen. Het ligt op ongeveer 5,5 km van het historische centrum van Wenen en op 4 km van paleis Belvedere. Als u met het openbaar vervoer komt, neemt u de metro (U-Bahn) U1 naar Altes Landgut. Altes Landgut ligt direct naast het stadion en u kunt de metro nemen in het historische centrum van Wenen op de Stephansplatz of Karlsplatz. Vanaf kasteel Schã¶nbrunn neemt u bus 15a. Neem de bus vanaf metrohalte Meidling HauptstraÃe in de richting van Enkplatz. Stap uit bij halte Altes Landgut. Als u met de auto komt, neemt u de afslag Vierteilerkreis vanaf de snelweg A23. Er is parkeergelegenheid direct aan het Vierteilerkreis plein of iets verder weg bij FH Campus Wien of EKZ Hanssonzentrum. Adres: Fischhofgasse 12, A-1100 Wien

Eet, drink en slaap in de buurt van de Generali Arena

De Generali Arena bevindt zich in een gemengd gebied met huizen, appartementsgebouwen, kantoorcomplexen, parken en andere sportfaciliteiten. Er zijn een paar cafés en fastfoodrestaurants in de buurt, maar ze verbleken in vergelijking met de verscheidenheid aan restaurants en bars die te vinden zijn in het centrum van Wenen. Er zijn op dit moment geen hotels in de buurt van de Generali Arena. Er zijn echter een aantal appartementen in de buurt. De dichtstbijzijnde hotels liggen op 20 minuten lopen in de buurt van metro Reumannplatz of verder naar het zuiden in de buurt van Laaer Berg Kurpark. Bezoek enkele van de hotels en appartementen in de buurt van de Generali Arena, of blader naar andere opties in andere delen van Wenen.

Oostenrijk Wien Tickets

Tickets voor wedstrijden van Austria Wien kunnen online of in de fanshop in de Generali Arena worden gekocht. Tickets koop je op de dag van de wedstrijd aan de kassa's van het stadion. Voor een reguliere wedstrijd mag je verwachten tussen 16.00 en 35.00 uur te betalen. Voor een spraakmakende match mag je verwachten dat je meer betaalt.

Relevante internetlinks

Deze website is de officiële website van FK Austria Wien. Het geeft informatie over reizen in Wenen, inclusief advies over het openbaar vervoer. Foto credits: Ailura

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Franzhorrstadion
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Franzhorrstadion
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Franzhorrstadion
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Franzhorrstadion

Generali Arena: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Oostenrijk Wenen had nooit een permanent huis tot de jaren 1960, verhuisde in plaats daarvan tussen verschillende gronden en gebruikte het grote Praterstadion voor hun belangrijke wedstrijden.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op