Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Fritz-Walter-Stadion: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het Fritz-Walter-Stadion, toen nog Sportplatz Betzenberg geheten, werd in 1920 gebouwd. Het bestond oorspronkelijk uit een enkele houten tribune, een zanderig veld en kleedruimtes voor de spelers.

Fritzwalter

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Fritz-Walter-Stadion, dat oorspronkelijk bekend stond als Sportplatz Betzenberg, werd gebouwd in 1920. In het begin had het slechts één houten standaard en een zanderige pek. Ook de faciliteiten voor de spelers wisselden voortdurend. De Sportplatz Betzenberg opende op 13 mei 1920 met een wedstrijd tussen Kaiserslautern en FC Pfalz Ludwigshafen. In 1930 werd de houten tribune verwoest in een zware storm, die de opmaat vormde voor een grote herontwikkeling met als resultaat een nieuwe hoofdtribune en betonnen terrassen. Het stadion in Betzenberg kreeg in 1953 een uitbreiding, waardoor het plaats bood aan iets meer dan 30.000 toeschouwers. In de volgende decennia bleef het stadion groeien en moderniseren, met nieuwe tribunes aan de lange zijden in 1963 en 1973. Nadat beide uiteinden in de late jaren 1970 en het midden van de jaren 1980 uitgebreide renovaties hadden ondergaan, was de herontwikkeling voltooid en was de capaciteit verhoogd tot 38.000. Tegelijkertijd werd de naam van het stadion veranderd in Fritz-Walter-Stadion. Kaiserslautern verspilde echter niet veel tijd aan het starten van een nieuwe ronde van herontwikkelingen. Een nieuwe North Stand werd geopend in 1994, gevolgd door een nieuwe South Stand in 1998. De bouw van een nieuwe tribune aan de noordkant van het stadion, die was gemodelleerd naar de zuidtribune. Het WK 2006 vond plaats in het Fritz-Walter-Stadion, waar vier groepswedstrijden en de laatste 16 wedstrijden tussen Italië en Australië plaatsvonden (2-1). Ondanks de naamsverandering wordt het stadion nog steeds algemeen aangeduid als Betzenberg Stadion. (foto's van het huidige Fritz-Walter-Stadion hieronder)

Manieren om naar Fritz-Walter-Stadion te reizen

Het Fritz-Walter-Stadion ligt net ten zuiden van het centrum van Kaiserslautern. Het is gemakkelijk bereikbaar vanuit het stadscentrum door op slechts een paar honderd meter van het centraal station te lopen. Vanaf het station is het 5 minuten lopen bergopwaarts naar het stadion. Vanuit het stadscentrum duurt het ongeveer 10 minuten langer om lopend bij het stadion te komen. Op wedstrijddagen is er beperkte parkeergelegenheid in de buurt van het stadion, en daarom is het raadzaam om uw auto in het centrum van Kaiserslautern te parkeren en naar het stadion te lopen. Adres: Fritz-Walter-Straße 1, 67663 Kaiserslautern

Kaiserslautern Tickets

Tickets voor wedstrijden van FC Kaiserslautern kunnen online worden gekocht, telefonisch +49 1805 31 88 00, in de Fan Shop in het stadion, in de Fan Shop aan de Fackelrondell 1 in het centrum van Kaiserslautern of bij een van de andere verkooppunten. Als er nog tickets over zijn, zijn deze op de dag van de wedstrijd in het stadion te koop. In de 2. Bundesliga, Kaiserslautern verkoopt slechts af en toe spraakmakende wedstrijden uit. Tickets voor het spel variëren van $ 17,00 voor een stoel in de bovenste laag tot $ 41,00 voor een centrale stoel op de hoofdtribune. Een kaartje voor de staanplaatsen kost $12,00. Voor meer informatie bel +49 1805 31 88 00.

Fritz-Walter-Stadion stadion tours

FC Kaiserslautern organiseert stadiontours met toegang tot de spelerstunnel, dug-outs, VIP-ruimtes en persruimte. De rondleidingen duren ongeveer 90 minuten. De tour kost $ 5,00. Bel voor meer informatie +49 1805 31 88 00 of mail [email protected]

Relevante internetlinks

De fck.de website is de officiële website van 1. FC Kaiserslautern. De toeristische informatie van de stad Kaiserslautern is te vinden op deze site.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Fritzwalter
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Fritzwalter
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Fritzwalter
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
20 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
8 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1
Speeldag 11
Vandaag
15:00
1
1

Populaire zoekopdrachten

Fritzwalter

Fritz-Walter-Stadion: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het Fritz-Walter-Stadion, toen nog Sportplatz Betzenberg geheten, werd in 1920 gebouwd. Het bestond oorspronkelijk uit een enkele houten tribune, een zanderig veld en kleedruimtes voor de spelers.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op