Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Friuli

Dacia Arena - Stadio Friuli: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Stadio Friuli verving het oude Stadio Moretti van Udinese, dat te klein was geworden voor de club.

Friuli

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

De Dacia Arena, beter bekend als Stadio Friuli, opende in de jaren 1970. Het verving het oude Stadio Moretti van Udinese, dat te klein was geworden voor de club. De bouw van het nieuwe stadion begon in 1971 en het werd officieel geopend op 26 september 1976 met een wedstrijd tussen Udinese en Seregno. Het stadion werd geselecteerd als een van de speellocaties voor het WK 1990. Het onderging een uitgebreide renovatie om de capaciteit terug te brengen van maximaal 41.652 naar 36.000. Tijdens het WK organiseerde het drie groepswedstrijden in de eerste ronde. In de volgende twee decennia verslechterde de staat van het stadion langzaam en als gevolg daarvan daalde de capaciteit tot iets meer dan 30.000. De club vulde het zelden tot de nok toe. In de zomer van 2012 presenteerde Udinese plannen om Stadio Friuli te herontwikkelen tot een moderne arena met een lagere capaciteit van 25.000 zitplaatsen. De plannen omvatten het verwijderen van de atletiekbaan en de aanleg van drie nieuwe overdekte tribunes in rechthoekige vorm. De karakteristieke hoofdtribune zou blijven staan. De club kreeg in 2013 goedkeuring voor de Curva Nord en begon in de zomer van 2013 met de bouw van het gebied. De werken werden begin 2016 afgerond. Rond dezelfde tijd werd de naam van het stadion veranderd in Dacia Arena na een sponsordeal. In 2019 verhuisde Pordenone Calcio naar de Dacia Arena na hun promotie naar de Serie B omdat hun eigen thuisstadion niet voldeed aan de competitienormen. De Dacia Arena is een van de weinige stadions in Italië die eigendom is van de club.

Manieren om naar Stadio Friuli te reizen

Het stadion heeft een capaciteit van 8.000 toeschouwers. Stadio Friuli ligt in het noordoosten van de stad Udine, op 3 kilometer van het stadscentrum. Het stadion heeft een capaciteit van 8.000 toeschouwers. Het stadion grenst aan de snelweg A-23, waardoor het gemakkelijk te bereiken is met de auto. U kunt Udine Stadio Friuli aan de noordkant van de snelweg verlaten. De bus verbindt het stadion met het centraal station in het centrum van Udinese. Bussen vertrekken regelmatig en de reis duurt ongeveer 20 minuten. Stap uit bij de Via Mainerio. Adres: Piazzale Argentina 3, Udine

Eten, drinken en slapen in de buurt van Stadio Friuli

Het stadion Friuli ligt in een deel van de stad Udine dat een mix van woonhuizen en landbouwgrond omvat. Hoewel je misschien af en toe lokale restaurants kunt vinden, zijn er weinig eet- en drinkopties, dus het is beter om dat te doen in het centrum van Udine. Er zijn geen hotels in de buurt van Stadio Friuli, maar het centrum van Udine, dat niet erg toeristisch is, biedt ongeveer een dozijn fatsoenlijke opties om uit te kiezen.

Udinese Tickets

Welke van de volgende is een optie voor het kopen van tickets voor wedstrijden van Udinese? Optie 1: Koop tickets online via Listicket. Optie 2: Koop tickets persoonlijk in de Udinese Store in het stadion of in de clubwinkel in het centrum van Udine. Optie 3: Koop tickets bij een van de verkooppunten van Udinese Point. Sommige wedstrijden bij Udinese zijn uitverkocht, meestal die tegen ploegen van Milan en Juventus. Tickets voor andere wedstrijden moeten meestal beschikbaar zijn. Ticketprijzen variëren afhankelijk van de locatie van de stoel en het verzorgingsgebied van de wedstrijd. Verwacht overal van 10 dollar te betalen voor een stoel in een van de bochten tot 60 dollar voor een centrale stoel op de hoofdtribune. Wedstrijdtickets kunnen oplopen tot 25 dollar.

Nuttige internetlinks

Udinese.it is de officiële website van Udinese Calcio.Turismofvg.it is de officiële gids voor de stad Udine.Saf.ud.it is een openbaar vervoer informatie en reisplanner voor het Udine gebied. Foto credits: Matteo Favi

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Friuli
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Friuli
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Friuli
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
21 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Friuli

Dacia Arena - Stadio Friuli: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Stadio Friuli verving het oude Stadio Moretti van Udinese, dat te klein was geworden voor de club.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op