Eredivisie
Zo 12:15
Pro League
Zo 13:30
Eredivisie
Zo 14:30
Eerste Divisie
Zo 14:30
Pro League
Zo 16:00
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Funimation Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Ik hou van Funimation! Ze hebben de beste anime-streamingsite die er is. Ze hebben niet alleen een geweldige videokwaliteit, maar ze hebben ook geweldige dubs en subs. Bovendien kun je merchandise kopen van je favoriete shows op Funimation! De website is de perfecte plek voor populaire shows zoals My Hero Academia, Goblin Slayer, Fairy Tail en nog veel meer.

Funimation

funimation nederland

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 23.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

funimation.com

Funimation is een grootschalige streamingsite die duizenden shows aanbiedt. Het is uitgegroeid tot een bedrijf en verkoopt alles van anime stream-lidmaatschappen, anime-dvd's, BluRay en andere merchandise.
Funimation is trots op zijn toewijding om anime-fans in het hart van zijn bedrijf te houden en heeft mensen in dienst die rechtstreeks verbonden zijn met anime-kijkers. Op het gebied van anime-entertainment heeft Funimation altijd voorbeeldige inhoud geleverd.
Funimation bestaat al heel lang en ze staan bekend om hun indrukwekkende nasynchronisatievaardigheden. Ze hebben hard gewerkt om ervoor te zorgen dat Amerikaanse kijkers blij zijn met de anime die ze leveren.

Website Ontwerp

De website van Funimation is modern en schoon met een witte achtergrond en felle kleuren. Het heeft een strakke, sympathieke uitstraling.
Het bedrijfslogo is leuk en ontspannen, met een smiley o. Het is de naam Funimation in een makkelijk te onthouden, casual stijl. De kleinere versie die ze op hun website gebruiken is een paars vierkant met een kleurrijke cirkel erin.
Bovenaan de startpagina wordt een banner weergegeven die een gratis proefversie van hun premiumlidmaatschap promoot. De banner wordt benadrukt door een animatie die wordt afgespeeld door populaire en onlangs toegevoegde anime. Terwijl je scrolt, verschijnen aanbevelingen per genre.

Tevreden

Funimation is een streamingdienst die zich richt op anime. Ze bieden twee lidmaatschapsopties: een gratis account met beperkte functies en een premium account voor $ 7,99 dat meer functies biedt, zoals de mogelijkheid om shows te downloaden voor offline weergave, 5 gelijktijdige streams en gratis verzending op merchandise van meer dan $ 20. Een probleem met het gratis lidmaatschap is dat er advertenties zijn, terwijl het premium lidmaatschap dit probleem niet heeft.
De website biedt een hele winkel vol anime-gerelateerde merchandise. Sommige items zijn exclusief voor Funimation en zijn alleen hier te vinden, zoals zeldzame Funko Pops. Ze bieden T-shirts, verzamelfiguren en nog veel meer dingen.
Een van de coolste dingen over Funimation is hun blog. Ze hebben een verscheidenheid aan artikelen die leuke vragen beantwoorden over je favoriete personages. Ze werken het bijna dagelijks bij en ze bevatten altijd veel leuke onderwerpen.

Desktop & Mobiele toegankelijkheid

Funimation doet geweldig werk om de navigatie van hun website en app soepel te laten verlopen. Er zijn geen opvallende gebreken bij beide versies en de optimalisatie is indrukwekkend. Maar we moeten niet minder verwachten van een van de bekendste streamingbedrijven op het web.
Shop is een portaal om anime-merchandise te kopen en meer te weten te komen over de makers van de show. Ten slotte geeft de zoekbalk specifieke resultaten weer voor populaire termen. Als het gaat om de desktopbrowserversie, zijn de menu's gestroomlijnd. Van links naar rechts zijn de categorieën What's New, Discover, Shop en de zoekbalk. Het menu Wat is er nieuw heeft een schema met aankomende populaire anime-releasedagen en geplande evenementen. In het menu Ontdekken vindt u blogberichten en op genre gebaseerde aanbevelingen. Het winkelmenu is een portaal om anime-merchandise te kopen en meer te weten te komen over de makers van de show. Ten slotte geeft de zoekbalk specifieke resultaten weer voor populaire termen.
De mobiele applicatie voor de site, Funimation Now, biedt een gestroomlijnde interface die de interface op de website weerspiegelt. De startup heeft een schattige animatie en brengt je op dezelfde diavoorstelling van de desktopbrowser. De app geeft prioriteit aan uw horlogegeschiedenis en vraagt u om verder te kijken waar u was gebleven. Als u op de startknop linksboven tikt, wordt hetzelfde horizontale menu van het bureaublad weergegeven, maar in plaats daarvan verticaal in de app om ruimte te besparen.

Positieven

Er zijn veel redenen om Funimation te kiezen als je streamingdienst. Een goede reden is hun nadruk op websitekwaliteit. Ze hebben een grote site met veel medewerkers die ervoor kunnen zorgen dat het perfect is.
De genre-organisatie is geweldig voor het vinden van shows om naar te kijken. De huidige uitsplitsing van genres omvat shonen, shoujo, psychologisch, komedie, sci-fi, fanservice, romantiek, drama, fantasie, actie / avontuur, een stukje leven en horror. Er is ook een kleine bibliotheek met live-action shows te vinden.
Het aanbevelingssysteem dat Funimation gebruikt, is eenvoudig te gebruiken, maar biedt nog steeds nuttige suggesties uit uw horlogegeschiedenis. Soms zijn de aanbevelingen nauwkeurig en soms zijn ze niet zo geweldig. In mijn geval heeft het systeem me echter overtuigd om shows te bekijken waar ik nog nooit van had gehoord, en ze bleken echt goed te zijn.
Het basislidmaatschap is een vrij zoete deal voor slechts $ 7,99. Soms biedt Funimation deals op merchandise die alleen beschikbaar is voor leden, evenals speciale evenementen. Andere belangrijke hoogtepunten zijn advertentievrije streaming, offline toegang en de optie om maximaal 5 schermen tegelijk te streamen.

Negatieven

Ik denk niet dat er veel problemen zijn met deze website. Het enige wat ik kan bedenken is dat het betaalde lidmaatschap het niet waard is omdat je je moet abonneren en soms laden de pagina's niet goed, maar verder is de navigatie geweldig.
Een veelvoorkomend probleem voor gebruikers is de trage laadtijd. Het voelt alsof de browser er lang over doet om te reageren op specifieke acties, nadat je voor de derde keer hebt geklikt. Het kan daarna frustrerend zijn.
Navigeren door je favoriete show kan soms een beetje lastig zijn, maar gelukkig zijn er opties om je te helpen. Na het bekijken van de stream hoeven gebruikers de stream niet opnieuw te verlaten en video's te bekijken om een aflevering over te slaan. De enige optie nadat de stream voorbij is, is om naar de volgende aflevering te gaan.
Het ergste aan Funimation is dat hun Premium Plus-lidmaatschap en hun Premium Plus Ultra-lidmaatschap een enorm prijsverschil hebben. Premium Plus is slechts $ 7.99 per maand, terwijl Plus Ultra $ 99.99 per jaar is. Het Plus Ultra-pakket bevat alle voordelen vanPremium Plus, maar omvat ook twee gratis verhuur per jaar, gratis verzending op alle bestellingen zonder minimale aankoop en een jaarlijks jubileumcadeau. De paar extra voordelen maken de sprong naar Plus Ultra naar mijn mening niet de moeite waard.

Verbeteringen nodig

Er is niet veel ontwikkeling nodig voor deze site. Het is al geweldig. Funimation kan echter een paar dingen doen om de gebruikerservaring te verbeteren.
Verschillende mensen hebben gemerkt dat de reactietijd van het klikken op een optie in vergelijking met wanneer de website u naar uw virtuele bestemming brengt, niet geweldig is. Het repareren van de reactietijd van de website zou het nog beter maken.
Het is eenvoudig om naar de gewenste aflevering te gaan, maar als je eenmaal op de afleveringspagina bent, zijn er weinig opties beschikbaar. Een vervolgkeuzemenu met de optie om rond te springen in afleveringen zou ideaal zijn, omdat niet iedereen in chronologische volgorde van de show wil gaan. Het zou veel handiger zijn om één pagina te hebben waar afleveringen worden vermeld, in plaats van naar het hoofdmenu te gaan, dan terug naar shows en uiteindelijk afleveringen.
Ik denk niet dat het Premium Plus Ultra-lidmaatschap het extra geld waard is. De voordelen zijn niet erg groot en het is niet echt de moeite waard om er extra voor te betalen. Funimation moet proberen betere voordelen te bedenken voor mensen die Plus Ultra-leden zijn als ze meer klanten willen aantrekken.

Samenvatting

Over het algemeen is Funimation een geweldige streaming website. Het biedt veel positieve functies, zoals een enorme hoeveelheid nagesynchroniseerde inhoud en continue hosting van subbed anime. De site is een geweldige keuze en leuk om te gebruiken.
Ondanks enkele kleine haperingen is de site nog steeds een redelijk goede optie. De gratis inhoud is goed, maar er zijn veel vervelende advertenties. Bovendien kun je tegen een kleine vergoeding upgraden naar Premium Plus, maar Funimation zal nog steeds proberen om je hun teleurstellende Premium Plus Ultra te laten proberen.
Funimation is de beste anime-streamingsite. Ze zijn de afgelopen jaren veel verbeterd en ik hoop dat ze dat blijven doen. Ze zijn een uitstekend voorbeeld van wat er kan gebeuren als mensen die gepassioneerd zijn over wat ze doen, centraal staan.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Funimation

funimation nederland