Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Gaia Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Gaia.com is een streamingdienst voor diegenen die graag de metafysische en spirituele rijken verkennen. Als je geïnteresseerd bent in yoga, meditatie, astrologie, metafysica, bewustzijn, mystiek en meer, is Gaia de perfecte plek voor jou! Lees mijn recensie voor meer informatie over wat deze uitstekende service te bieden heeft.

Gaia

gaia op tv kijken

deze titel kan momenteel niet worden afgespeeld netflix

gaia app

gaia app kosten

gaia kosten

gaia tv

gaia tv kosten

gaia tv nederland

gaia tv series

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 08.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

gaia.com

Het geheel is ontzettend triest en ik ben amper door de eerste aflevering heen gekomen. Ik zweer het, 99% van de inhoud op premium streamingplatforms bestaat tegenwoordig uit echt generieke shows die heel weinig te bieden hebben. Zoals bijvoorbeeld Blind Love? Ik weet niet eens wat dat is, maar blijkbaar is het op dit moment een heel populaire show op Netflix. Het is een reality-tv-show waarin twee wildvreemden elkaar nooit een heel seizoen mogen zien. En tegen het einde ervan moeten ze beslissen of ze samen willen zijn of niet? wat eigenlijk best hartverscheurend is. Ik denk dat ik de eerste aflevering nog niet heb gehaald.
Natuurlijk, oké, het argument zou kunnen worden gemaakt dat dit in feite niet zo oppervlakkig is als ik het maak, aangezien, nou ja, de "geliefden" in kwestie hun beslissing om bij elkaar te zijn helemaal niet baseren op fysieke verschijning. Oké, dat hoor ik. Maar als je deze show nog nooit hebt gezien, jeetje, dan moet je de "gesprekken" horen die ze hebben. Ze bespreken niets als import. Ze verdiepen zich niet in belangrijke zaken van de geest, het hart, hun kernovertuigingen. Voor een show die er alles aan lijkt te doen om het stereotiepe reality-tv-cliché© van ijdel en narcistisch te ontwijken, is het bijna bewonderenswaardig hoe oppervlakkig het nog steeds weet te zijn.
Ik was hier niet echt om te praten over de vreemd valse cash grab die Blind Love with you is, ik gebruikte gewoon deze show, de populairste van Netflix, om een groter punt te illustreren - er is niet veel in de weg van bewuste, filosofische, diepe of kosmische inhoud te vinden op de meeste van de reguliere streamingdiensten. Waar zijn de shows die tot onze ziel spreken? Waar zijn de films over de onderlinge verbondenheid van alle dingen in het universum? Waar kan ik iets streamen dat de beknellingen van het ego afwerpt en zich verdiept in het innerlijke licht van alle levende wezens?
Ik denk dat ik op een perfecte streamingdienst ben gestuit voor wie meer inhoudelijk entertainment wil. Gaia is een dienst die de verhalen rond commercie en materialisme uitdaagt en enkele van de meest fascinerende mysteries over het menselijk bestaan onderzoekt. Het is iets dat ik echt speciaal vind, en het is zeker de moeite waard om te bekijken.
Gaia, de godin van de aarde, is een streamingdienst met educatieve, verkennende, nieuwsgierige en doordachte series en films. Het doel is om zijn kijkers te verlichten en hen één te maken met de wereld en het kosmische energiegebied.

Geschiedenis

Het mediabedrijf Gaia (voorheen Gaiam) werd in 1988 opgericht in Boulder, Colorado door Jirka Rysavy. Hij had een visie op het dienen van de bewuste consument, een demografie die in 1966 door socioloog Paul Ray afwisselend de culturele creatieven werd genoemd. Blijkbaar zag Rysavy een enorme gemiste kans in deze onderbediende niche en besloot hij om rechtstreeks met consumenten te praten die zijn opgeleid en de neiging hebben om aankopen te doen op basis van hun waarden dan enige andere motivatie. De oorspronkelijke naam van het bedrijf, Gaiam, komt van de eerder genoemde moedergodin Gaia die taalkundig versmolten is met de uitdrukking ? Ik wel,? als een knipoog naar 'de onderlinge verbondenheid van alle dingen'?
Gaiam fuseerde in 2001 met het Californische bedrijf Real Goods Solar. In 2005 nam Gaia twee mediabedrijven over: Good Times Entertainment en Jetlag Productions. In 2007 nam Gaia nog twee mediabedrijven over: Lime.com en Zaadz.com om zijn online aanwezigheid te vergroten en de overstap naar digitale media te maken. Het bedrijf zette zijn opmars voort en verwierf in 2009 meer mediabedrijven - dit keer in de vorm van de sites TeachThis! en AppSumo.
In 2007 lanceerde het bedrijf ook Gaiam TV, een iteratie van het streamingplatform dat behoorlijk leek op de huidige vorm. Het bood video's over yoga, meditatie en pseudowetenschappelijke theorie. Het was echter pas relatief recent, in 2015, dat Gaia officieel zijn naam zou veranderen en zijn aanbod exponentieel zou uitbreiden.
In 2012 nam Gaiam een dvd-distributeur over van de Universal Music Group. Ze fuseerden deze distributeur met zijn home entertainment-divisie, wat resulteerde in een fusie die bekend staat als Gaiam Vivendi Entertainment. En in 2019 vermeldde USA Today Gaia Inc. als een van 's werelds snelst groeiende entertainmentretailers.
Gaia begon met het streamen van live-evenementen vanuit zijn nieuw verworven evenementencentrum op de campus in Louisville, Kentucky. Deze evenementen worden live gestreamd naar 187 verschillende landen en zijn ook uitgerust met live vertaling. Ze bevatten vaak grote namen in de pseudowetenschappelijke en spiritualistische wereld, zoals Graham Hancock, Gregg Braden, Bruce Lipton, Caroline Myss.

Ontwerpen

Gaia is een van de meest populaire streamingplatforms die er zijn. Het biedt een heel eenvoudige en minimale lay-out die verfrissend verschilt van de andere platforms. Wanneer je Gaia voor het eerst bezoekt, word je begroet door een witte achtergrond met tags bovenaan de pagina. Daaronder zie je een sitemenubalk en een vergelijkbare lay-out als Netflix. Het belangrijkste verschil tussen Gaia en Netflix is dat Gaia bovenaan een preview-banner heeft die automatisch gedempt wordt afgespeeld (in tegenstelling tot Netflix). Je kunt tonnen video's in verschillende genres en inhoudstypen onder de banner vinden.
In de menubalk van de site hebt u snel toegang tot elke gewenste categorie of interesse. Je kunt kiezen uit Yoga, Meditatie, Series, Documenten en Films, Onderwerpen, Nieuwe Video's, Evenementen, Recepten of Artikelen. Onder deze opties bevindt zich uw gebruikersmenu dat handig is uitgespreid. Hiermee hebt u toegang tot uw aangepaste afspeellijsten, kijkgeschiedenis, de communityblog of het livekanaal Gaia Stream. Weinig streamingsites zijn zo open in hun ontwerp en het zorgt voor een zeer moeiteloze en gestroomlijnde gebruikerservaring.

Tevreden

Deze streamingsite heeft een heleboel inhoud, met een reeks verschillende soorten inhoud die te vinden zijn. Ik vind het geweldig dat je toegang hebt tot yogalessen, geleide meditaties, series over buitenaardse wezens en oude mysteries, films over het collectieve bewustzijn en metafysica, heerlijke en gezonde recepten, astrologie, psychologie, artikelen, een bloeiende communityblog en een live tv-kanaal allemaal op één plek. Sommige dingen gaan te ver van het diepe voor mijn voorkeuren, maar er is hier iets voor waarheidszoekers van alle strepen.

Desktop- en mobiele ervaring

Dit is misschien wel de eerste streamingdienst die me heeft geïnspireerd om de app aan te bevelen via de desktopsite. Meestal ben ik geen grote fan van het bekijken van content op mijn telefoon of tablet, maar de Gaia-app is zo goed, dat je er geen gebruik van kunt maken als je je abonneert. Andere Gaia-gebruikers lijken het hierover met me eens te zijn, aangezien het een gemiddelde beoordeling van 4,8 sterren heeft in de Apple App Store (uit meer dan 49.000 beoordelingen). Ik denk niet dat ik ooit een app heb gezien die zo hoog scoort.

Prijzen en plannen

Gaia biedt drie verschillende abonnementsmodellen: maandelijks, jaarlijks en levenslang.
-De maandelijkse prijs voor Live Access is $ 11,99, terwijl de jaarlijkse prijs $ 99 is. U kunt maandelijks of jaarlijks betalen. De prijs voor Live Access is $ 24.92 per maand (of $ 299 per jaar).
Om een van Gaia's live gestreamde evenementen te bekijken, moet je de live toegangslaag aanschaffen. Je krijgt ook toegang tot live chatsessies met experts en herhalingen van alle gearchiveerde evenementen. Hoewel Gaia misschien niet de goedkoopste streamingdienst is, biedt het wel een gratis proefperiode van een week als je wilt zien of het geschikt voor je is.

Suggesties die ik heb voor Gaia

Ik zou graag zien dat Gaia een beetje goedkoper wordt naarmate het in populariteit groeit. Er zijn ook een paar ontwerpfouten, zoals het feit dat de scrubbalk en titel niet verdwijnen wanneer je een video op volledig scherm afspeelt, en het lettertype van de beschrijvingen op de Roku / smart TV-app is veel te klein om vanaf een redelijke afstand te lezen. Anders dan dat, heeft Gaia echter vrijwel de code van bewuste streaming gekraakt!
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Gaia

gaia op tv kijken

deze titel kan momenteel niet worden afgespeeld netflix

gaia app

gaia app kosten

gaia kosten

gaia tv

gaia tv kosten

gaia tv nederland

gaia tv series

netflix deze titel kan momenteel niet worden afgespeeld

what is gaia tv

Gaia Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Gaia.com is een streamingdienst voor diegenen die graag de metafysische en spirituele rijken verkennen. Als je geïnteresseerd bent in yoga, meditatie, astrologie, metafysica, bewustzijn, mystiek en meer, is Gaia de perfecte plek voor jou! Lees mijn recensie voor meer informatie over wat deze uitstekende service te bieden heeft.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op