Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

GelreDome: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Ik was op zoek naar een boek over het koken van vis toen ik deze vond. Het ziet er echt goed uit en het is te koop. Ik ontdekte een geweldig kookboek over het bereiden van vis toen het in de uitverkoop was.

Gelredome

parkeren gelredome

gelredome parkeren

parkeren gelredome concert

parkeren gelredome eagles

vitesse arnheim

eagles gelredome

gelredome capaciteit

hotel bij gelredome

parkeren gelredome vitesse

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Het GelreDome is een stadion met zowel een uitschuifbaar veld als een dak. Het is een echte pionier als multifunctioneel stadion.

Geschiedenis en beschrijving

Het GelreDome is ontworpen als een multifunctioneel stadion dat gebruikt kan worden voor sport, concerten en andere evenementen. Het was het eerste voetbalstadion ter wereld met een uitschuifbaar veld en na de Amsterdam ArenA het tweede stadion in Europa met een schuifdak. Voormalig Vitesse-voorzitter Karel Aalbers kwam op het idee om een multifunctioneel stadion te bouwen dat meer dan het dubbele van de capaciteit van het oude Nieuw Monnikenhuizen-stadion van Vitesse zou kunnen bevatten. De ambitieuze voorzitter speelde al vanaf eind jaren 1980 met het idee. Maar het duurde tot 1996 en het vooruitzicht van de komende Euro 2000-kampioenschappen voordat de bouw eindelijk begon. Het GelreDome opende twee jaar later, op 25 maart 1998, met een voetbalwedstrijd tussen Vitesse en NAC Breda (4-1). Tijdens het Euro 2000-toernooi werden in het stadion drie groepswedstrijden gespeeld. Uiteindelijk leidde het GelreDome ook tot de val van voorzitter Karel Aalbers. De financiële verplichtingen waren meer dan de club kon dragen en dus werd Aalbers uit zijn functie ontheven en in de jaren daarna moest de club financieel worden geholpen door de gemeente Arnhem om te overleven. Het GelreDome is de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een van de belangrijkste concertzalen van Nederland en wordt zeer geroemd om zijn akoestiek, klimaatbeheersing en dak dat geen zonlicht binnenlaat.

Manieren om naar GelreDome te reizen

Het GelreDome ligt ten zuiden van de stad Arnhem, aan de zuidoever van de Rijn, op ongeveer 2,5 kilometer van het centrum van Arnhem en het centraal station. Op wedstrijddagen rijden er pendelbussen tussen station Arnhem en het stadion. De reis duurt niet meer dan 5 minuten. Neem op niet-wedstrijddagen bus 7 vanaf station Arnhem centraal. De bus vertrekt ongeveer elke 10 minuten en arriveert in ongeveer 7 minuten bij het stadion. Stap uit bij halte GelreDome. Adres: Batavierenweg 25, 6841 HN Arnhem

Eten, drinken en slapen in de buurt van het GelreDome

Het GelreDome ligt in een woonwijk met weinig plekken om te eten en te drinken, waardoor je dit beter kunt doen in het nabijgelegen en vrij gezellige centrum van Arnhem. Er zijn momenteel geen hotels in de buurt van het GelreDome, maar er zijn een paar opties in het centrum van Arnhem. Je kunt in het westen van Nederland blijven en na de wedstrijd de trein terug nemen.

Vitesse-tickets

Kaarten voor wedstrijden van Vitesse kunnen online worden gekocht, of in de clubwinkel van Vitesse in het stadion. Als je kaartjes wilt kopen voor een Vitesse-wedstrijd, moet je in het bezit zijn van een Vitesse Fancard. De meeste spellen gaan in de algemene verkoop, maar er zijn bepaalde spellen waarvoor de aankoop van een Vitesse Fancard vereist is om deel te nemen. Als er nog kaarten beschikbaar zijn en Vitesse een wedstrijd meestal niet uitverkoopt, kunnen deze ook op de dag van de wedstrijd in het stadion worden gekocht. Hetzelfde ticketvereiste kan echter van toepassing zijn. Ticketprijzen zijn afhankelijk van de tegenstander, maar variëren meestal van $ 19,00 voor een stoel achter het doel tot $ 55,00 voor een centrale stoel op de hoofdtribune. Prijzen worden verhoogd met $ 4,00 - $ 10,00 voor een paar spraakmakende wedstrijden. Een plattegrond van de zitplaatsen vindt u hier. Als u vragen heeft, bel dan +31 (0) 26 880 7337 of e-mail [email protected]

Relevante internetlinks

De officiële website van Vitesse Arnhem en toeristische informatie voor de regio Arnhem-Nijmegen is te vinden op www.vitesse.nl. De ov-reisplanner, www.9292ov.nl, biedt kaarten en informatie over alle ov-mogelijkheden in de regio Arnhem-Nijmegen.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Gelredome
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Gelredome
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Gelredome
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
23 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Gelredome

parkeren gelredome

gelredome parkeren

parkeren gelredome concert

parkeren gelredome eagles

vitesse arnheim

eagles gelredome

gelredome capaciteit

hotel bij gelredome

parkeren gelredome vitesse

GelreDome: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Ik was op zoek naar een boek over het koken van vis toen ik deze vond. Het ziet er echt goed uit en het is te koop. Ik ontdekte een geweldig kookboek over het bereiden van vis toen het in de uitverkoop was.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op