Eliteserien
Nu
Eliteserien
37'' geleden
Eliteserien
45'' geleden
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stade Geoffroy-Guichard: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Stade Geoffroy-Guichard werd gebouwd op grond die Geoffroy Guichard aan de club schonk.

Geoffroyguichard

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Stadion Stade Geoffroy-Guichard werd gebouwd op grond die aan de club werd geschonken door de oprichter, Geoffroy Guichard. De voorzitter van de club, zijn zoon Pierre, vernoemde het stadion naar zijn vader. Op 13 september 1931 werd de officiële opening van het Stade Geoffroy-Guichard gevierd met een wedstrijd tussen AS Saint-Ãtienne en Cannes. Saint-Ãtienne won met 1-9. Het stadion had één grote tribune van 800 zitplaatsen, verschillende terrassen en een atletiekbaan die het veld omcirkelde. De naastgelegen staalfabrieken bliezen regelmatig hun dampen over het veld. In 1956 werden de loopbanen verwijderd en werden de tribunes verbouwd tot een rechthoekige vorm. In 1968 erfde de stad Saint-Etienne het stadion en ondernam verder werk om het indrukwekkender te maken. Ze bouwden een gloednieuwe tribune tegenover de hoofdtribune en bedekten de twee kopstanden. Dit resulteerde in een capaciteit van bijna 40.000 mensen. Het stadion werd uitgebreid en gerenoveerd voor het EK 1984. Het heeft een capaciteit van 48.270 en bijna de helft daarvan zijn zitplaatsen. Er werden twee groepswedstrijden georganiseerd in het stadion tijdens de kampioenschappen. Het stadion kreeg pas na het WK van 1998 een verdere grote upgrade. Er werden stoelen geïnstalleerd en de bedrijfsfaciliteiten werden uitgebreid. Tijdens het WK van 1998 organiseerde Stade Geoffroy-Guichard in totaal vijf wedstrijden en de ronde van 16 wedstrijden tussen Argentinië en Engeland. In 2011 werd het stadion Stade Geoffroy-Guichard geselecteerd als speellocatie voor het EK 2016 en moest als gevolg daarvan grote herontwikkelingswerken ondergaan. De werken omvatten de herbouw of renovatie van alle tribunes, wat resulteerde in een arena met 41.500 zitplaatsen. De werken werden afgerond voor de start van het seizoen 2014/15. Het Stade Geoffroy-Guichard organiseerde zaterdag drie groepswedstrijden in de eerste ronde en de ronde van 16 wedstrijden tussen Polen en Zwitserland (1-1). (foto's van het huidige Stade Geoffroy-Guichard hieronder)

Manieren om naar Stade Geoffroy-Guichard te reizen

Het stadion Geoffroy-Guichard ligt ten noorden van Saint-Ãtienne, op iets meer dan 2 kilometer van het stadscentrum en het centraal station. Je loopt in ongeveer een half uur naar het stadion. Als alternatief kan men tram T1 of T2 nemen vanuit het stadscentrum (Place Jean Jaurã ̈s). Trams vertrekken vanaf daar in noordelijke richting en stoppen bij halte G. Guichard. Vanaf daar is het 5 tot 10 minuten lopen naar het stadion. Vanaf station Ch-teaucreux neemt u bus 9 richting Montreynaud. Stap uit bij halte Le Marais en loop naar het stadion. Bussen gaan minstens eens per 15 minuten en de rit duurt slechts ongeveer 10 minuten. Het stadion bevindt zich aan uw linkerhand. Als u uit de richting van Saint-Ãtienne komt, neemt u afslag 13 Montreynaud/Technopole en slaat u rechtsaf richting de stad. Volg ongeveer een kilometer en sla rechtsaf de Rue Camille de Rochetaillã©e in. Sla na ongeveer honderd meter linksaf de Rue Paul et Pierre Guichard in. Het stadion bevindt zich aan uw linkerhand. Adres: 14 Rue Paul et Pierre Guichard, Saint-Étienne

Eet, drink en slaap in de buurt van Stade Geoffroy-Guichard

Het Geoffroy-Guichard-stadion bevindt zich in een gebied dat een mix is van kantoorgebouwen, industrie en andere sportfaciliteiten. Het is geen bijzonder aantrekkelijk gebied, met weinig opties om te eten en te drinken. Daarom is het beter om het in het centrum van Saint-Etienne te doen? Er zijn geen hotels in de buurt van Stade Geoffroy-Guichard, maar als u met de auto komt, zijn zowel Hotel Austria als Hotel Ibis Saint-Etienne goede opties langs de A72. Ze liggen op slechts 15 tot 20 minuten lopen. Klik hier voor een overzicht van hotels in de buurt van Stade Geoffroy-Guichard. Als u met het openbaar vervoer komt, is een verblijf in het centrum van Saint-Ãtienne of in de buurt van het treinstation waarschijnlijk de beste optie. Er zijn veel fatsoenlijke opties beschikbaar, die u hier kunt vinden.

Saint-Etienne Kaartjes

Tickets voor de wedstrijden van Saint-Etienne kunnen online worden gekocht, telefonisch +33 (0) 4 77 92 85 41, aan de kassa van het stadion, in de clubwinkel in de buurt van het stadion of via francebillet- en ticketnetverkooppunten. Tickets kunnen ook op de dag van de wedstrijd aan de poort worden gekocht. De opkomst van Saint-Etienne is de afgelopen jaren gestegen na de herontwikkeling van Stade Geoffroy-Guichard, maar tickets zullen beschikbaar zijn voor de meeste reguliere competitiewedstrijden, op een paar spraakmakende wedstrijden na. Prijzen zijn meestal hoger voor competitieve wedstrijden. Stuur [email protected] een e-mail voor meer informatie.

Stade Geoffroy-Guichard stadion tours

Het museum "Musee des Verts" bevindt zich in het Geoffroy-Guichard-stadion van Saint-Etienne en organiseert rondleidingen door het stadion. Het museum is geopend van dinsdag tot en met zondag van 12:00 tot 18:00 uur en op dinsdag, woensdag en zaterdag ook van 10:00 tot 12:00 uur. Tours lopen meerdere dagen per week. Kijk op de website van Musee des Verts voor de actuele dienstregeling en boekingen. De tour kostte $ 15,00 en het museum kostte slechts $ 7,00.

Relevante internetlinks

De officiële website van AS Saint-Etienne is www.asse.fr, terwijl de website van het VVV-kantoor van Saint-Etienne www.toursime-st-etienne.com is. Tot slot biedt www.resau-stas.fr informatie over het openbaar vervoer voor Saint-Etienne. Mick Dilworth schreef: Ik had een reis naar St Etienne, de stad, en het was niet zo geweldig als ik dacht dat het zou zijn vanwege het gedoe dat ik had met inchecken in mijn hotel. Het is echt beschamend, vooral omdat het stadion in de Engelse stijl is. Er zijn veel plaatsen in de buurt om te eten en te drinken, maar ik was er voor Portugal tegen IJsland in de Euro's en die sfeer was geweldig. Ik was in het neutrale gedeelte, maar overal Portugees! Kwam in bijna duisternis en raakte volledig verdwaald. Twee lokale gendarmes hielpen me mijn weg naar mijn hotel te vinden en een van hen riep "wees voorzichtig?" achter me aan! Ik had echt een moeilijke reis naar de stad St Etienne. Ik moest inchecken in mijn hotel en het was echt gênant. Het stadion is in Engelse stijl en er zijn veel restaurants en bars in de buurt. Ik was er voor Portugal tegen IJsland in het EK en het was geweldig. De sfeer was fantastisch en ik was in het neutrale gedeelte, maar Portugezen waren overal! Na de wedstrijd ging ik naar buiten en verdwaalde. Ik vroeg twee lokale politieagenten om de weg naar mijn hotel, dat kilometers verderop lag, maar een van hen riep "pas op? na mij!" Wees dus voorzichtig als je van plan bent om erheen te gaan!

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Geoffroyguichard
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Geoffroyguichard
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Geoffroyguichard
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Geoffroyguichard

Stade Geoffroy-Guichard: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Stade Geoffroy-Guichard werd gebouwd op grond die Geoffroy Guichard aan de club schonk.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op