Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stade Gerland: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Stade Gerland, een voetbalstadion ontworpen voor meerdere sporten, officieel geopend in mei 1926. In die tijd was voetbal niet de belangrijkste sport die in het stadion werd gespeeld - dit zou in de loop van de tijd veranderen.

Gerland

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion Gerland werd gebouwd over het grootste deel van de jaren 1920 en officieel geopend in mei 1926. Het werd ontworpen als een stadion voor meerdere sporten en tijdens de eerste decennia werd er niet gevoetbald in het toen nog ovaalvormige stadion. Pas in 1950, toen Olympique Lyonnais zijn intrek nam in het stadion, veranderde het langzaam in een echt voetbalstadion. In de jaren 1960 probeerde Lyon een nieuw stadion van 85.000 mensen te bouwen om de Olympische Spelen aan te trekken, maar deze plannen kwamen nooit tot wasdom. In 2006 beleefde het stadion zijn laagste opkomst toen slechts 12.869 toeschouwers een wedstrijd tegen RC Lens bijwoonden. In 1980 vestigde Stade Gerland zijn bezoekersrecord toen 48.552 mensen kwamen opdagen voor een wedstrijd tegen lokale rivaal Saint-Etienne. In 2006 beleefde het stadion zijn laagste opkomst toen slechts 12.869 mensen kwamen opdagen voor een wedstrijd tegen RC Lens. Aan beide zijden werden twee nieuwe tribunes gebouwd om plaats te bieden aan het EK 1984, dat plaatsvond in Stade Gerland. Eén groepswedstrijd en de halve finale tussen Spanje en Denemarken werden in het stadion gespeeld. Dynamo Kiev nam het in 1986 in de finale van de Beker der Bekerwinnaars op tegen Atlã©tico Madrid en zegevierde met 3-0. Lyon werd gekozen als een van de gaststeden van het WK 1998 en als gevolg daarvan werden twee nieuwe tribunes gebouwd aan de uiteinden van het stadion die het zijn rechthoekige vorm gaven. De werkzaamheden werden voltooid in 1996. Het stadion was gevuld met gepassioneerde fans uit beide landen. Tijdens het WK was in het Gerlandstadion vijf groepswedstrijden en de kwartfinale tussen Kroatië en Duitsland (3-0). Het stadion was gevuld met gepassioneerde fans uit beide landen. In 2012 begon Lyon met de bouw van een nieuw stadion ter vervanging van hun oude stadion, dat in 2016 werd geopend. Lyon speelde zijn laatste wedstrijd in het oude stadion (nu Stade Gerland geheten) op 16 december 2016 toen ze Tours in de Franse beker ontvingen. (foto's van het huidige Stade Gerland hieronder)

Manieren om naar Stade Gerland te reizen

Het stadion ligt ten zuidoosten van de stad Lyon, op ongeveer 5 km van de kathedraal Saint-Jean en op 4 km van het treinstation Lyon-Perrache. Het stadion is het gemakkelijkst te bereiken met metrolijn B. Deze lijn verbindt het stadion (halte Stade de Gerland) met het andere centraal station van Lyon, Gare de la Part-Dieu, en komt samen met lijn D bij Saxe-Gambetta, die op zijn beurt aansluit op het oude stadscentrum. Als u vanaf het treinstation van Perrache komt, kunt u tram 2 nemen naar de metrohalte Jean Mac㩠en daar metrolijn B nemen. Als alternatief kunt u bus 60 nemen in de richting van Feyzin Les Razes en deze zet u direct bij het stadion af. De beste manier om het stadion te bereiken is door op de ringweg naar het zuiden (Périphérique Sur) te rijden en afslag 16, Gerland, te nemen. Vanaf daar volgt u de boulevard naar het noorden. Het stadion komt na een bocht naar links aan de linkerkant van de weg te liggen. Als u vanaf de A7/A47/Autoroute du Soleil komt, neemt u afslag 1 richting Gerland en steekt u de brug (Pont Pasteur) over. Sla na de brug rechtsaf en volg de weg tot je het stadion ziet. Het is gemakkelijk te vinden; zoek gewoon naar het grote stadion aan je linkerhand. Adres: 89 Avenue Tony Garnier, 69007 Lyon

Eten, drinken en slapen

Het Stade Gerland stadion ligt dicht bij de rivier de Rhã'ne in een gebied dat een mix is van woongebouwen, kantoren, industrie en andere sportfaciliteiten. Er zijn een paar opties om te eten en te drinken binnen een paar blokken van het stadion, zoals op Rue Marcel Mérieux (incl. een Ninkasi), hoewel het onnodig is om te zeggen dat er veel meer variatie is in het centrum van Lyon. Het Novotal Lyon Gerland ligt op ongeveer 15 minuten lopen van het stadion. Er zijn ook enkele vergelijkbare opties voor accommodatie in de buurt op vergelijkbare afstanden, zoals het Park & Suites Elã©gance. Tot slot zijn er een paar huurappartementen in de buurt als u op zoek bent naar iets goedkopers. Klik hier om alle hotels in de buurt van Stade Gerland te vinden. Uiteraard kunt u in het centrum van Lyon verblijven als u dat wilt. Als u een goed hotel wilt vinden in de buurt van lijn B van de metro, bijvoorbeeld rond Place Guichard, zijn verbindingen ook gemakkelijk vanuit andere delen van de stad.

Relevante internetlinks

Aero.fr - Vliegreisinformatie. De officiële website van Lyon's voetbalclub Olympique Lyonnais, evenals lyon toeristische informatie website, Tcl.fr, het openbaar vervoer informatie voor de agglomeratie van Lyon, Aero.fr, en andere Franse websites zijn allemaal geweldige bronnen voor het verkennen van deze prachtige stad in Frankrijk!

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Gerland
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Gerland
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Gerland
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
23 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Gerland

Stade Gerland: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Stade Gerland, een voetbalstadion ontworpen voor meerdere sporten, officieel geopend in mei 1926. In die tijd was voetbal niet de belangrijkste sport die in het stadion werd gespeeld - dit zou in de loop van de tijd veranderen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op