Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Gillette Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het Gillette Stadium werd gebouwd in de late jaren 1990 en vroege jaren 2000 om het oude Foxboro Stadium te vervangen. Het speelde gastheer voor verschillende WK-wedstrijden in 1994.

Gillettestadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion kostte meer dan 500 miljoen dollar om te bouwen en heeft een capaciteit van meer dan zestigduizend. Het nieuwe stadion werd ontworpen om de New England Patriots te huisvesten. Voor het stadion werden verschillende locaties overwogen, maar deze voorstellen stuitten op verzet van omwonenden. Uiteindelijk werd ervoor gekozen om het stadion op dezelfde plek te bouwen als het oude Foxboro Stadium. Het nieuwe stadion werd betaald door Robert Kraft, die ook eigenaar is van de New England Patriots en de New England Revolution in 1996. De totale kosten worden geschat op 325 miljoen dollar. Gillette Stadium werd officieel geopend op 11 mei 2002 toen de Revolutie de Dallas Burn ontving (2-0). Voor New England Revolution-spellen is de capaciteit meestal beperkt tot de lagere niveaus of ongeveer 20.000 zitplaatsen. De Revolutie is in de loop der jaren niet verhuisd van een groot NFL-stadion naar een kleiner voetbalspecifiek stadion. Er zijn veel geruchten dat de Revolutie een stadion in Boston wilde bouwen, maar er zijn op dit moment geen concrete plannen.

Manieren om naar Gillette Stadium te reizen

Het stadion is gebouwd in 2002 en heeft een capaciteit van ruim zestigduizend. Het Gillette Stadium ligt in de stad Foxborough, ongeveer halverwege tussen de steden Boston en Providence. De afstand van het centrum van Boston is iets meer dan 25 mijl en die van het centrum van Providence 23 mijl. Het stadion is gebouwd in 2002 en heeft een capaciteit van ruim zestigduizend. Het stadion is met de auto te bereiken met grote parkeerplaatsen eromheen. Vanuit het centrum van Boston neemt u de I-93 naar het zuiden naar de I-95 in het zuiden (afrit 1). Volg de I-95 gedurende ongeveer 7 mijl en neem afslag 9 richting Route 1 South. Volg drie mijl totdat je het stadion aan de linkerkant ziet. Volg vanuit Zuid-Connecticut en Rhode Island de I-95 naar het noorden naar de I-495 in het noorden. Volg de I-495 een paar kilometer en neem afslag 14A richting Route 1 North. Volg route 1 noord tot aan het stadion. Adres: One Patriot Place, Foxborough, MA 02035

New England Revolution Tickets

Tickets voor de New England Revolution-wedstrijden kunnen online worden gekocht of bij het ticketkantoor in het Gillette Stadium. Tickets voor Revolution-wedstrijden zijn vanaf twee uur voor de wedstrijd te koop bij de Ticket Office. Ondanks de verminderde capaciteit van het stadion, zijn Revolution-games zelden uitverkocht. Tickets voor de Revolution-supporterssectie kosten uiteindelijk $ 23,00 per stuk. Andere tickets (voor de zijkanten of hoeken) gaan voor overal van $ 24,00 tot $ 66,00, afhankelijk van welke stoel u wenst. Voor meer informatie [email protected]

Foto's van Gillette Stadium

Ik had een geweldige tijd op het feest gisteravond. Ik had veel plezier op het feest gisteravond.

Nuttige internetlinks

Revolution Soccer en Gillette Stadium zijn beide officiële websites van de New England Revolution. En als klap op de vuurpijl had de camping tal van winkels en restaurants, zodat de misser kon gaan winkelen terwijl ik naar de wedstrijd keek. Het was een gelukkige dag - wat wil een kerel nog meer? En tot slot, het beste deel: er waren genoeg winkels en restaurants op het terrein, zodat ik de wedstrijd kon bekijken terwijl mijn vriendin winkelde. Fijne dagen, wat wil een man nog meer! Om het nog erger te maken, rijdt de trein die naar het stadion rijdt voor Patriots-wedstrijden, internationale vriendschappelijke wedstrijden en sommige concerten niet voor Revs-wedstrijden. De Revs hebben echt een kleiner stadion nodig dat bereikbaar is met de MBTA-metro. Het lokaliseren van het stadion in Boston zelf (of een hechte gemeenschap zoals Somerville of Revere) zou het ook gemakkelijker maken voor fans die in de noordelijke buitenwijken en het zuiden van New Hampshire wonen om naar wedstrijden te gaan. Het tweede probleem is dat Gillette niet op de beste locatie voor een voetbalstadion staat. Het is gelegen in het hart van het centrum en er zijn tal van potentiële locaties op een kortere afstand die vanuit operationeel oogpunt logischer zouden zijn. Het tweede probleem met de locatie is dat het zich op een tweebaansweg bevindt, ongeveer 30 mijl buiten Boston. Als je een zondag doorbrengt met bumperkleven en kijken naar de Patriots, is het beheersbaar. Als je echter een midweekse Revolution-wedstrijd wilt bijwonen, kan het een grote pijn in de nek zijn omdat de trein die naar het stadion rijdt niet rijdt voor Revs-wedstrijden. De Revs hebben een kleiner stadion nodig dat bereikbaar is met de metro. Als het stadion zich in Boston zou bevinden, of een hechte gemeenschap zoals Somerville of Revere, zou dat het voor fans die in de noordelijke buitenwijken en het zuiden van New Hampshire wonen gemakkelijker maken om naar wedstrijden te gaan. Frank Avila schreef: Deze ballpark is slecht ontworpen; er is een groot gat in de noordkant van de zitkom op veldniveau waardoor windstoten het passeren van wedstrijden kunnen verstoren. Dit ballenpark is slecht ontworpen, er is een groot gat in de noordkant van de zitkom op veldniveau waardoor windstoten het passeren van wedstrijden kunnen verstoren.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Gillettestadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Gillettestadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Gillettestadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Gillettestadium

Gillette Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het Gillette Stadium werd gebouwd in de late jaren 1990 en vroege jaren 2000 om het oude Foxboro Stadium te vervangen. Het speelde gastheer voor verschillende WK-wedstrijden in 1994.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op