Primera Division
Vr 01:00
Allsvenskan
Vr 19:00
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Goffertstadion: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

, met een capaciteit van 60.000 toeschouwers. Het Goffertstadion opende op 8 juli 1939 en heeft momenteel een capaciteit van 54.000 toeschouwers.

Goffertstadion

hotels in de buurt van de goffert stadium

parkeren goffertstadion

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Donderdag, 30.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het heeft een capaciteit van 38.000 toeschouwers. Het Goffertstadion opende op 8 juli 1939 en heeft een capaciteit van 38.000 toeschouwers. Het stadion werd tijdens de moeilijke jaren gebouwd door duizenden werklozen. Omdat het stadion werd gebouwd in een krappe, donkere hoek van de werf waar de arbeiders zonder machines moesten werken, verdiende het al snel de bijnaam 'bloedhol'. Het Goffertstadion was een project van de gemeente Nijmegen, maar toen het klaar was weigerden beide lokale clubs Quick en NEC er op te spelen omdat ze al eigen stadions hadden en geen huur wilden betalen voor de Goffert. De eerste wedstrijd werd pas in 1942 op het Goffert gespeeld en gebeurde alleen omdat de thuisbasis van de club in het laatste jaar van de Tweede Wereldoorlog beschadigd raakte. De club verhuisde daarna definitief naar het Goffert. Het nieuwe stadion paste niet echt bij NEC. De reputatie dat het koud was en zielloos was, was waar, en de fietspaden zorgden voor een grote afstand tussen fans en spelers, vooral in minder succesvolle jaren toen de club vaak niet eens het 30.000-stadion kon vullen. In de jaren 1990 werd het steeds duidelijker dat een nieuw of herontwikkeld stadion noodzakelijk was voor het voortbestaan van de club, maar de eerste plannen werden nooit gerealiseerd. De capaciteit van het stadion was al teruggebracht tot ongeveer 10.000 plaatsen voordat de komende eis van alleen zitplaatsen zou hebben geresulteerd in een capaciteit van slechts 5.000 zitplaatsen. In 1998 werden de plannen voor een volledige herontwikkeling van het stadion eindelijk goedgekeurd en het nieuwe stadion opende op 25 januari 2000 met een vriendschappelijke wedstrijd tussen NEC en anderlecht (3-1). Onlangs heeft NEC overwogen om het stadion uit te breiden met een tweede niveau, maar gebrek aan financiering heeft tot nu toe de uitvoering van deze plannen verhinderd. (foto's van het huidige Goffertstadion hieronder)

Hoe kom je bij het Goffertstadion

Het Goffertstadion ligt in het zuiden van Nijmegen en ligt op ongeveer 3 kilometer van het stadscentrum en centraal station. Het stadion ligt midden in een groot park, het Goffertpark.   U kunt ook een bus nemen naar Rotterdam Centraal en vervolgens een tram of bus nemen naar het stadion. Dit duurt ongeveer 30 minuten. U kunt ook bus 4 of 8 nemen vanaf het centraal station. Neem bus 4 richting Wijchen en stap uit bij halte Krekelstraat. (12 minuten rijden). Vanaf daar is het 10 minuten lopen naar het stadion. Neem bus 8 naar Hatert en stap uit bij halte Heideparkseweg. (8 minuten rijden), vanwaar het ook 10 minuten lopen is naar het stadion. Adres: Stadionplein 1, 6532 AJ Nijmegen

Eten, drinken en slapen in de buurt van het Goffertstadion

Het Goffertstadion ligt midden in het grote Goffertpark. De omgeving is voornamelijk residentieel en het is het beste om te drinken en te eten in de zeer mooie binnenstad van Nijmegen.

NEC-tickets

Tickets voor NEC-wedstrijden kunnen online worden gekocht, of op het clubkantoor in het stadion. Als er nog kaarten beschikbaar zijn, kunnen deze op de dag van de wedstrijd aan de poort worden gekocht. NEC is soms uitverkocht, maar voor de meeste wedstrijden zijn er gemakkelijk beschikbare tickets als ze van tevoren en ook op de dag zelf worden gekocht. Kijk op de website of je een NEC clubkaart nodig hebt om tickets te kopen, want die hebben ze soms nodig. Prijsklassen voor tickets variëren meestal tussen € 19,50 voor een stoel achter het doel tot € 27,50 voor een centrale stoel aan een van de zijkanten. De prijzen worden verhoogd voor een paar spraakmakende wedstrijden.

Relevante internetlinks

Nec-Nijmegen.com en Vvvarnhemnijmegen.com zijn de officiële websites van respectievelijk NEC Nijmegen en Arnhem-Nijmegen. 9292ov.nl is een reisplanner voor het openbaar vervoer.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Goffertstadion
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Goffertstadion
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Goffertstadion
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
2 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Goffertstadion

hotels in de buurt van de goffert stadium

parkeren goffertstadion

Goffertstadion: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

, met een capaciteit van 60.000 toeschouwers. Het Goffertstadion opende op 8 juli 1939 en heeft momenteel een capaciteit van 54.000 toeschouwers.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op