Eredivisie
Zo 12:15
Pro League
Zo 13:30
Eredivisie
Zo 14:30
Eerste Divisie
Zo 14:30
Pro League
Zo 16:00
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Gogoanime Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

. GogoAnime is een anime-streamingsite met een grote bibliotheek met geweldige anime met geweldige geluids- en videokwaliteit. De website is goed ontworpen, maar het kan moeilijk zijn om de inhoud te vinden vanwege de pop-ups.

Gogoanime

gogoanime .nl

gogoanime.nl

gogoanime~nl

ziggo storing leiden

gogo anime.nl

gogoanime. tv

go go anime

go go anime nl

goanime

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zondag, 24.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

gogoanime.io

GogoAnime is een online anime-streamingservice die tot doel heeft de nieuwste en beste inhoud naar anime-fans te brengen. De website biedt een communityforum voor fans om hun gedachten te delen en contact te maken met anderen. Alleen reacties op afzonderlijke video's zijn toegestaan, waardoor de interface schoon en gestroomlijnd blijft voor kijkers.
Er is niet veel informatie over de geschiedenis van de website. GogoAnime vertelt kijkers vooral het doel van de site. Ze hebben een aanwezigheid op sociale media, maar het is licht. De Facebook-pagina heeft niet veel berichten en de Twitter-pagina is moeilijk op te sporen en is leeg van berichten.

Website Ontwerp

Ik hou van het website-ontwerp van GogoAnime. Er zijn veel advertenties, maar de site heeft een erg schattige sfeer. Het kleurenschema staat in de nachtmodus, wat cool is.
Er zijn veel chibi-tekens op de website. Het viel me op dat er een chibi Naruto op de homepage boven een menu zit. Een probleem waar ik tegenaan liep, was dat hun links naar sociale media waren verbroken. Ik heb ze op meerdere platforms doorzocht, maar vond niet veel.
Het Gogo Anime TV-logo is een gedenkwaardig ontwerp. Het is een gestileerde oranje tekst van Gogo Anime TV. De oranje kleur complimenteert het thema van de nachtmodus goed en het knalt tegen de donkere achtergrond, waardoor het lezen van tekst gemakkelijker wordt.
De menu's op de website zijn goed ontworpen. Het is gemakkelijk om op de pagina te navigeren. De organisatie van de website is perfect. Er zijn veel categorieën met meerdere subselecties.

Tevreden

GogoAnime is een streamingdienst die zich richt op anime. Er zijn veel shows beschikbaar om naar te kijken en de organisatie is ongelooflijk. Het hoofdmenu isHome, Anime List, New Season, Movies en Popular.
Op de homepage vind je recente releases in nagesynchroniseerd, met advertenties aan de rechterkant. Onderaan de pagina aan de rechterkant zijn doorlopende serie subsecties en genre subsecties. In het midden is een recent toegevoegde serie sectie.
In het shoujo-genre vallen titels op als Moana, Cardcaptor Sakura en K-On!. Dit zijn complete series met een begin, midden en einde. Tot slot vind je in het slice of life genre series als Girls und Panzer, KonoSuba! en Attack on Titan. Dit zijn anime met kortere afleveringen die een specifiek personage of groep personages volgen gedurende hun dagelijks leven. Enkele genres die het vermelden waard zijn, zijn de populaire shonen, shoujo en slice of life. Er staan talloze series op de website. Sommige titels die beschikbaar zijn in het shonen-genre zijn Fairy Tail, Pokemon en Boku no Hero Academia. Er ontbreken hier en daar een paar afleveringen, maar de meeste series zijn compleet. In het shoujo-genre vallen titels op als Moana, Cardcaptor Sakura en K-On!. Dit zijn complete series met een begin, midden (als die er is) en einde. Tot slot vind je in het slice of life genre series als Girls und Panzer, KonoSuba! en Attack on Titan. Dit zijn anime met kortere afleveringen die een specifiek personage of groep personages volgen gedurende hun dagelijks leven. Sommige mensen vinden het misschien niet leuk om een anime een heel seizoen te bekijken omdat het soms repetitief kan zijn, maar anderen vinden het misschien leuk om elke aflevering te bekijken!
De Anime-lijst in het hoofdmenu bevat elke show op de website. De shows zijn in alfabetische volgorde georganiseerd. Er zijn 5 volledige pagina's van ongeveer 140 titels. GogoAnime host bijna duizend titels, wat indrukwekkend is. Met zo'n grote bibliotheek is het gemakkelijk om een geweldige show te kiezen.
De website host zowel nagesynchroniseerde als ondertitelde versies van populaire anime-shows. Er zijn veel ondertitelde shows op de website, maar ze bevatten onlangs uitgebrachte dubs op de startpagina, dus ze zijn gemakkelijk te vinden. De video- en audiokwaliteit van beide versies is geweldig, ongeacht welke versie u kiest.

Desktop & Mobiele toegankelijkheid

De desktopversie van GogoAnime is echt goed. Er zijn een paar haperingen die niet geweldig zijn. Over het algemeen zijn de stroomkwaliteiten geweldig. De laadtijden zijn goed. Audio is ook onberispelijk. De lay-out van de website is eenvoudig om meerdere uren achter elkaar te bekijken. Het kleurenschema van de nachtmodus geeft de website een jeugdige en hippe esthetiek.
De mobiele browserversie van deze website is kleiner in lettergrootte, maar niet ondraaglijk. De advertenties zijn overweldigender op de telefoon, maar ik zou nog steeds aanraden om de desktopbrowser te gebruiken. Helaas zijn er geen mobiele applicaties voor GogoAnime.

Positieven

Er zijn een paar positieve kenmerken van GogoAnime. Een van de beste dingen is de organisatie die de website gebruikt. Het is ongelooflijk eenvoudig om specifieke shows te vinden en ook door nieuwe te bladeren. Het hoofdmenu en andere categorieën zijn gemakkelijk te vinden in de lay-out van de website.
De geweldige zoekfunctie op GogoAnime is gemakkelijk te vinden en werkt goed. Het brengt niet alleen de titel naar voren die u zoekt, maar het brengt ook titels met gerelateerde zoekwoorden naar voren.
GogoAnime host ondertitelde en nagesynchroniseerde versies van shows, beide met meer ondertitels en dubs voor populaire shows. Deze website doet geweldig werk door de dubs op de startpagina te markeren, evenals een subgenre van nagesynchroniseerd om alle Engelse shows te filteren. Er is hier ook een goede selectie van films.
Het beste van GogoAnime is dat de video- en audiokwaliteit beide geweldig zijn, direct uit de poort. Deze site kost bijna geen tijd om te bufferen of te laden, wat geweldig is. De snelheid waarmee hij laadt is ook echt indrukwekkend. Er zijn geen vervelende reclames die de stream onderbreken, wat geweldig is.
De geweldige reactiefunctie op de video's is een manier om fans aan te moedigen om met elkaar in contact te komen. De optie om deel te nemen aan gesprekken met gelijkgestemde fans is een geweldige functie. Het bespreken van afleveringen over de specifieke aflevering is ook een manier om spoilers te voorkomen.
De algehele esthetiek van de website is geweldig. Het kleurenschema en de lay-out zijn een geweldige combinatie. Ik hou vooral van de chibi anime personages.

Negatieven

Hoewel er veel positieve punten zijn over GogoAnime, zijn er ook een paar merkbare problemen. Een van de meer opvallende problemen zijn pop-ups. Ze zijn overal op de website en kunnen zeer hardnekkig zijn. Wanneer u op een knop klikt, zoals de zoekbalk of startpagina, wordt een nieuw venster volledig geopend. Er kan een app zijn om de advertenties te blokkeren, maar maatregelen zoals deze zouden niet nodig moeten zijn om door de website te navigeren.
Het gedeelte Over ons van de site is niet indrukwekkend en biedt slechts een paar zinnen. Ik wilde meer informatie vinden, dus probeerde ik sociale media. GogoAnime heeft medialinks in de rechterbovenhoek van hun website. Ik ging ervan uit dat ze zouden werken en probeerde ze op te sporen op Facebook en Twitter om meer informatie te vinden, maar de links waren dood. Ik volgde ze op hun sociale media door ze te doorzoeken, maar vond niets interessants. Hun beider profielen waren leeg.
Ik heb niet echt genoten van GogoAnime omdat het gebrek aan gemeenschap het moeilijk maakte om met anderen te communiceren. Ze schreven slechts twee zinnen over zichzelf en beweerden dat ze een community waren voor anime-fans, maar er zijn geen andere manieren om op de site te communiceren, afgezien van de commentaarsecties. Ik was teleurgesteld dat er geen forum was, omdat ik dat op zijn minst verwachtte.

Verbeteringen nodig

Enkele verbeteringen die GogoAnime zou kunnen aanbrengen om tegemoet te komen aan hun kijkers, zijn het ontwikkelen van een app om de streams op mobiele apparaten te bekijken, communicatie gemakkelijker te maken op mobiele apparaten en functies toe te voegen die de ervaring aangenamer zouden maken voor hun kijkers.
De pop-ups op deze website lopen uit de hand. Als we alleen het aantal van hen zouden verminderen, zou dit een groot verschil maken in hoe de website aanvoelt voor gebruikers. De advertenties in de zijbalken zijn helemaal niet slecht, maar de pop-ups zijn zeker een probleem.
Ik denk dat een forum een geweldige oplossing zou zijn voor contact met reacties op afleveringen. Deze functie zou ook extra verkeer naar de website leiden.

Samenvatting

Over het algemeen denk ik dat GogoAnime een fatsoenlijke website is. Het heeft een grote bibliotheek met populaire en obscure titels in meerdere talen. Er zijn meer dan 1000 titels beschikbaar. De navigatie en lay-out zijn leuk. De sfeer van de site is jeugdig en het geeft een hippe uitstraling.
Aan de andere kant zijn er veel pop-ups. De mobiele browserversie is niet geweldig. De community-kant van de website kan ook verbeteringen gebruiken.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Gogoanime

gogoanime .nl

gogoanime.nl

gogoanime~nl

ziggo storing leiden

gogo anime.nl

gogoanime. tv

go go anime

go go anime nl

goanime

gogo anime

gogo anime nl

gogo anime tv

gogo anime. nl

gogoanime

gogoanime app

gogoanime nl

gogoanime sm

gogoanime tv

gogoanime. nl

gogoanime.eu

gogoanime.ik

gogoanime.nk

gogoanime.nl.

gogoanime.se

gogoanime.tv

gogoanime.~tv

gogoanimenl

gogoanine

gogoanome

Gogoanime Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

. GogoAnime is een anime-streamingsite met een grote bibliotheek met geweldige anime met geweldige geluids- en videokwaliteit. De website is goed ontworpen, maar het kan moeilijk zijn om de inhoud te vinden vanwege de pop-ups.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op