Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Goodison Park: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Goodison Park opende officieel op 24 augustus met een atletiekevenement. De eerste wedstrijd, tussen Everton en Bolton (4-2), werd negen dagen later gespeeld.

Goodison

voetbaltickets everton

wedstrijd everton bezoeken

wanneer is unibet weer beschikbaar

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Everton Park werd officieel geopend op 24 augustus 1892 met een atletiekevenement. De eerste wedstrijd, tussen Everton en Bolton (4-2), werd 9 dagen later gespeeld. Everton speelde eerder al op Anfield, maar een geschil over de huur dreef hen weg. In 1894 werd de eerste FA Cup-finale gespeeld op Goodison Park. Notts County versloeg Bolton met 3-1 voor een publiek van 37.000 toeschouwers. Het stadion ontwikkelde zich snel in het begin van de 20e eeuw met de bouw van een dubbeldekkerstand aan het Park End in 1907 en vervolgens met de grote Goodison Road Stand in 1909. Ook de atletiekbaan werd verwijderd. De nieuwe dubbeldekker Goodison Road Stand is ontworpen door de beroemde architect Archibald Leitch. In die tijd werd Goodison Park beschouwd als een van de beste terreinen in Groot-Brittannië. Archibald Leitch ontwierp ook twee nieuwe tribunes voor de grond - de nieuwe Bullens Road Stand in 1926 en de nieuwe Gwladys Street End in 1938. Alle tribunes waren tweeledig, met een lagere laag voor zittende supporters en een bovenste laag voor staande supporters. Op 18 december 1948 was de opkomst op Goodison Park het hoogst voor een wedstrijd tussen Everton en Liverpool. In totaal bleken 78.299 toeschouwers hun respectievelijke clubs te steunen. Een van de speellocaties van het WK 1966 was Goodison Park. Tijdens het toernooi waren er drie groepswedstrijden, de kwartfinale tussen Portugal en Noord-Korea (5-3) en de halve finale tussen Duitsland en de Sovjet-Unie (2-1). Het stadion bleef grotendeels ongewijzigd totdat in 1971 een nieuwe drieledige hoofdtribune werd gebouwd in plaats van de Goodison Road Stand. Op dat moment kon het stadion ongeveer 55.000 fans herbergen, wat iets minder dan de helft is. In de jaren 1990, na de Hillsborough-ramp en het Taylor-rapport, onderging Goodison Park een grote herontwikkeling die de capaciteit aanzienlijk verminderde. In 1994 werd een nieuwe stand gebouwd op het Park End. De laatste jaren probeert Everton een nieuw stadion te vinden. Eerst wilden ze verhuizen naar King's Dock, maar dat lukte niet. Na een pauze begonnen ze weer te proberen een nieuw stadion te vinden en besloten ze een locatie te kiezen in de buurt van de waterkant van Liverpool ten noorden van het centrum. In 2019 diende de club een bouwvergunning in voor een nieuw all-seater stadion. Ze zullen aan het begin van het seizoen 2023-24 hun intrek nemen in het nieuwe stadion, Bramley-Moore Dock Stadium. (foto's van het huidige Goodison Park hieronder)

Manieren om naar Goodison Park te reizen

Het goodison park stadion ligt ongeveer 2,5 mijl ten noordoosten van het centrum van Liverpool en lime street treinstation. Als u met de auto vanaf de M57 komt, neemt u afslag 4 en slaat u af naar East Lancashire Road (A580). Volg de weg ongeveer 4 mijl (na Queens Drive verandert het in Walton Lane) totdat je Stanley Park aan je linkerhand ziet en het stadion aan je rechterhand. Het station van Kirkdale ligt op ongeveer 20 minuten lopen van de grond. Het wordt bediend door regelmatige treinen vanaf het centraal station van Liverpool, die er ongeveer 10 minuten over doen om er te komen. Als alternatief kunt u bus 19/19A, 20 of 21 nemen vanaf het busstation Queen Square, of lijn 311 en 350/351 vanaf Sir Thomas Street. Op wedstrijddagen rijdt Everton pendelbussen van Sandhills Rail Station (ten noorden van het centrum) naar Goodison Park. Adres: Goodison Park, Liverpool, L4 4EL

Eten, drinken en slapen in de buurt van Goodison Park

Het Goodison Park-stadion ligt in een rustige woonwijk, begrensd door St Luke's Church en Stanley Park. Aan de andere kant van Stanley Park, op slechts een halve mijl afstand, ligt het Anfield-stadion. Er zijn een paar pubs en fastfoodrestaurants in de buurt van het stadion voor drinken voorafgaand aan de wedstrijd en wat eten, maar er zijn veel betere opties in het centrum van Liverpool. Er zijn geen grote hotels in de buurt van Goodison Park, maar een paar kleinere pensions en B & B's zijn beschikbaar voor diegenen die zo dicht mogelijk bij het stadion willen verblijven. Klik hier voor een overzicht van beschikbare hotels in de buurt van Goodison Park. De meeste mensen besluiten om de nacht door te brengen in het centrum van Liverpool of zelfs vanuit andere bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk te reizen.

Everton Tickets

Tickets voor wedstrijden van Everton kunnen online, telefonisch of aan de kassa op Goodison Park worden gekocht. De box office is open op wedstrijddagen tot de aftrap in het geval dat er tickets beschikbaar blijven. Everton is echter steeds meer uitverkocht en het wordt geadviseerd om van tevoren te reserveren zodra tickets in de algemene verkoop gaan (wat meestal een paar weken voor de wedstrijd is) om te voorkomen dat je genoegen moet nemen met een ticket met beperkt uitzicht. Als tickets uitverkocht zijn, zijn ze mogelijk ook verkrijgbaar via Stubhub of de officiële ticketmarkt van Everton. De laagst geprijsde tickets voor het spel op de Bullens Stand kosten £ 43,00, terwijl tickets aan het Park End je £ 49,00 kosten. Als je tickets wilt kopen, zijn ze helaas allemaal uitverkocht, maar er is nog steeds een beperkt aantal beschikbaar voor £ 35,00. Een plattegrond vind je hier. Als u vragen of opmerkingen heeft, bel dan +44 (0) 871 663 1878 of e-mail [email protected]

Goodison Park stadion tours

Everton organiseert rondleidingen door het stadion, inclusief bezoeken aan de kleedkamers en de spelerstunnel. Tours duren ongeveer een uur. Zorg ervoor dat u de officiële website controleert voor tourtijden, omdat schema's op elk moment kunnen worden herzien. Er zijn geen rondleidingen op wedstrijddagen of dagen in de buurt van wedstrijden. Reserveren is verplicht en kan online. De tours kosten £12,00.

Relevante internetlinks

EvertonFC.com - De officiële website.VisitLiverpool.com van Everton - De toeristische informatie van Liverpool site.Merseytravel.gov.uk - Reisinformatie over het openbaar vervoer voor de Merseyside area.Nationalrail.co.uk - Bekijk treintijden en tarieven Het publiek is altijd ongelooflijk partijdig geweest, hoewel de sfeer heel snel kan variëren van stil tot luidruchtig. Goodison is nog steeds een berenkuil, maar het komt aan zijn natuurlijke einde. Goodison Park is een iconisch stadion dat, toen ik er voor het eerst was, een van de toonaangevende stadions in Engeland was. Het publiek is altijd buitengewoon partijdig geweest, hoewel de sfeer heel snel varieert van stil tot rauw. Goodison is nog steeds een berenkuil, maar het komt aan zijn natuurlijke einde. Bongo schreef: Dit is helaas een traditioneel oud Engels stadion, drie van de vier tribunes hebben te veel belemmerd uitzicht (hoofdtribune, Bullens Road en Gwladys Street). Hoewel je nog steeds fatsoenlijke stoelen op deze tribunes kunt krijgen zonder palen in de weg, zit je heel dicht bij het veld in alle tribunes, afgezien van de bovenste laag van de hoofdtribune (bovenste balkon) en wanneer de lokale bevolking in de juiste stemming is, kun je een geweldige sfeer krijgen op Goodison Park. Gemakkelijk te bereiken vanuit het stadscentrum met het openbaar vervoer en taxi's, maar de treinverbindingen zijn niet zo geweldig. Dit is een traditioneel oud Engels stadion helaas hebben drie van de vier tribunes te veel belemmerd uitzicht. Hoewel je nog steeds fatsoenlijke stoelen op deze tribunes kunt krijgen zonder palen in de weg, zit je heel dicht bij het veld in alle tribunes, afgezien van de bovenste laag van de hoofdtribune (bovenste balkon). En wanneer de lokale bevolking in de juiste stemming is, kun je een geweldige sfeer krijgen op Goodison Park. Gemakkelijk te bereiken vanuit het stadscentrum met het openbaar vervoer en taxi's, maar de treinverbindingen zijn niet zo geweldig. Ik ga niet terug naar deze grond. Ik hield van de mix van nieuwe en oude stands bij Goodison. De grote hoofdtribune moet een van de vreemdste tribunes zijn die ik heb gezien. De tribune waar ik op zat was frustrerend omdat ik een beperkt zicht had. De reden waarom ik won, is dat mijn team was gefrustreerd! Ik zal nooit meer teruggaan naar deze grond. Hoewel ik de mix van nieuwe en oude stands op Goodison leuk vond, moet de grote hoofdtribune een van de vreemdste stands zijn die ik heb gezien. De stand waar ik op zat was echter frustrerend omdat ik een beperkt zicht had. De reden waarom ik echter niet zal terugkeren, is dat mijn team werd omsingeld!!!!

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Goodison
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Goodison
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Goodison
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
23 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Goodison

voetbaltickets everton

wedstrijd everton bezoeken

wanneer is unibet weer beschikbaar

Goodison Park: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Goodison Park opende officieel op 24 augustus met een atletiekevenement. De eerste wedstrijd, tussen Everton en Bolton (4-2), werd negen dagen later gespeeld.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op