Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Gottliebdaimler

Mercedes-Benz Arena: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

De Mercedes-Benz Arena werd gebouwd in 1929 en geopend op 26 juli 1933 met de Duitse kampioenschappen turnen. Het had oorspronkelijk de naam Adolf-Hitler-Kampfbahn, maar kon ongeveer 35.000 toeschouwers bevatten.

Gottliebdaimler

hotels mercedes benz arena stuttgart

mercedes benz arena

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

De Mercedes-Benz Arena werd gebouwd in 1929 en geopend op 26 juli 1933, met de Duitse kampioenschappen turnen. Het had oorspronkelijk de naam Adolf-Hitler-Kampfbahn, maar kon ongeveer 35.000 toeschouwers bevatten. In 1939 werd het stadion verder uitgebreid met houten tribunes tot een capaciteit van ruim 70.000 plaatsen. Deze tribunes moesten in 1938 gesloten worden vanwege veiligheidsvoorschriften. Het stadion heette oorspronkelijk Century Stadium en veranderde later in Neckarstadion in 1949. Kort daarna werd Neckarstadion uitgebreid en bereikte een capaciteit van bijna 100.000 mensen. In 1959 was in het stadion de Europa Cup-finale tussen Real Madrid en Stade de Reims (2-0). Een paar jaar later, in 1962, versloeg Atlã©tico Madrid Fiorentina met 3-0 in de replay van de bekerfinale van dat jaar. In de vroege jaren 1970 onderging Neckarstadion een uitgebreide renovatie ter voorbereiding op het WK van 1974. Dit omvatte reconstructie van de hoofdtribune en afdekking voor de andere kant, waardoor de capaciteit werd teruggebracht tot 70.500 plaatsen. Tijdens het WK van 1974 werden in de eerste groepsfase in het stadion drie wedstrijden gespeeld en de wedstrijd tussen Polen en Zweden (1-0) werd in de tweede groepsfase gespeeld. In 1988 organiseerde Neckarstadion de UEFA European Cup-finale tussen PSV Eindhoven en Benfica. Na een 0-0 gelijkspel in de reguliere speeltijd won Oranje na strafschoppen. Een maand later was het stadion een van de speellocaties van het EK van 1988 en werd er een groepswedstrijd in de eerste ronde en de halve finale tussen de Sovjet-Unie en Italië gehouden. Verdere herontwikkeling vond plaats in 1993, waarbij de meeste terrassen werden omgebouwd tot zitplaatsen en een dak werd gebouwd dat het hele stadion bedekte. In dezelfde tijd veranderde de naam van het stadion in Gottlieb-Daimler-Stadion, omdat het werd gefinancierd door autofabrikant Daimler-Benz. De renovatie van het Gottlieb-Daimler-Stadion ter voorbereiding op het WK 2006 omvatte de reconstructie van de bovenste lagen. Tijdens het WK speelde het stadion in totaal zes wedstrijden, waaronder vier groepswedstrijden in de eerste ronde, de ronde van 16 wedstrijden tussen Engeland en Ecuador (1-0) en de wedstrijd om de derde plaats tussen Duitsland en Portugal (3-1). In 2008 besloot de stad Stuttgart om het stadion om te bouwen tot een echt voetbalstadion door het veld te verlagen, twee nieuwe tribunes werden gebouwd aan de korte uiteinden en de andere tribunes werden dichter bij het veld uitgebreid. De capaciteit van het stadion nam toe tot het huidige totaal en de naam van het stadion veranderde in 2011 in Mercedes-Benz Arena. De werken werden in het midden van dat jaar voltooid. (foto's van de huidige Mercedes-Benz Arena hieronder)

Hoe kom je bij de Mercedes-Benz Arena

De Mercedes-Benz Arena ligt in het noordoosten van Stuttgart op de oostelijke oever van de rivier de Neckar, op ongeveer 4,5 kilometer van het stadscentrum en het centraal station van Stuttgart. Als u met de auto komt vanaf de snelwegen rond Stuttgart, leiden de borden met een stadionsymbool u via de B10 en B14 naar het stadion. Als u gebruik maakt van het openbaar vervoer, neemt u de bovengrondse metro (S-Bahn) lijn S1 vanaf het centraal station (Hbf). Stap uit bij halte Neckarpark en loop naar het stadion. Een manier om op wedstrijddagen vanaf het centraal station bij het stadion te komen, is door de U11-lijn te nemen. Bad Cannstatt station wordt bediend door verschillende S-Bahn en andere treinlijnen, dus het is een goede 30 minuten lopen naar het stadion. Adres: Mercedesstraße 87, 70372 Stuttgart (Bad Cannstatt)

Eet, drink en slaap in de buurt van de Mercedes-Benz Arena

De Mercedes-Benz Arena ligt tussen de rivier de Neckar en enkele spoorlijnen, en wordt omringd door andere sport- en evenementenfaciliteiten, wat lichte industrie en een paar magazijnen. Er zijn een paar plekken om te eten en te drinken in het gebouw naast het stadion dat ook het Hilton Hotel herbergt, maar verder is er hier niet veel in de buurt qua entertainment. Er zijn echter genoeg plekken om te eten en te drinken in Bad Cannstatt. Als u op zoek bent naar een hotel in de buurt van de arena, is het Hilton Garden Inn NeckarPark een goede optie. Het bevindt zich recht tegenover het stadion, maar het kan duurder zijn dan andere opties. Hotel Discovery is een goedkopere optie aan de andere kant van de Neckar. Attimo Hotel Stuttgart, Motel One en Hotel Geissler liggen allemaal op loopafstand van het treinstation van Bad Cannstatt en bieden extra eet- en drinkgelegenheden. Op zoek naar hotels in de buurt van de Mercedes-Benz Arena? Bekijk onze lijst met opties in het centrum van Stuttgart. U kunt hier ook alle hotels in de stad verkennen.

VfB Stuttgart Tickets

Tickets voor VFB Stuttgart-wedstrijden kunnen online, in het Fan-Center in de Mercedes-Benz Arena of persoonlijk worden gekocht. De opkomst van Stuttgart is hoog in de Bundesliga, maar tickets zijn over het algemeen gemakkelijk verkrijgbaar als ze van tevoren worden gekocht. Ticketprijzen variëren afhankelijk van waar je zit en of je staat of zit. De duurste tickets zijn voor centrale zitplaatsen op de hoofdtribune, maar ze gaan omhoog voor belangrijke wedstrijden. Staan kost $14,50. Een plattegrond vind je hier.

Mercedes-Benz Arena stadion tours

De meest voorkomende rondleiding door het stadion is de Fan-Tour, die 90 minuten duurt en de kleedkamer, spelerstunnel, dug-outs, VIP-faciliteiten en persruimtes omvat. De rondleidingen lopen meerdere keren per dag. Kijk op de officiële website van VfB Stuttgart voor het actuele schema en de boekingen, die vereist zijn. De tour kost ?11,00. Stuur [email protected] een e-mail voor meer informatie.

Foto's van Mercedes-Benz-Arena

Hé, wil je vanavond uitgaan? Hé, wil je vanavond uitgaan?

Handige websites

De officiële website voor VFB Stuttgart is vfb.de, terwijl de officiële toeristische website voor de regio Stuttgart stuttgart-tourist.de is. Op VVS.de vindt u informatie over het openbaar vervoer in de omgeving van Stuttgart. De stadiontour was zeer diepgaand en de gids was fantastisch. Enkele echte pareltjes om ook op te pikken, zoals het raam in het herentoilet en welke functie van dit stadion heeft de Allianz Arena overgenomen en nu VfB betaald? Zeker een bezoek waard! Prachtig stadion. Deed de stadiontour vorig jaar toen we in Stuttgart waren voor Cannstatter Wasen. De stadiontour was zeer informatief en de gids was fantastisch. Daarnaast was haar Engels geweldig, maar over het algemeen zijn de Duitsers erg gastvrij. Er zijn een aantal geweldige dingen te leren in dit stadion. Waarom is er bijvoorbeeld een raam in het herentoilet? En voor welk kenmerk van de Allianz Arena moest VfBagree de Allianz Stadium Authority betalen? Zeker een bezoek waard.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Gottliebdaimler
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Gottliebdaimler
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Gottliebdaimler
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Gottliebdaimler

hotels mercedes benz arena stuttgart

mercedes benz arena

Mercedes-Benz Arena: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

De Mercedes-Benz Arena werd gebouwd in 1929 en geopend op 26 juli 1933 met de Duitse kampioenschappen turnen. Het had oorspronkelijk de naam Adolf-Hitler-Kampfbahn, maar kon ongeveer 35.000 toeschouwers bevatten.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op