Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Grolsch Veste: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het nieuwe Grolsch Veste Stadion werd gebouwd ter vervanging van het oude Diekman Stadion van FC Twente, dat in 1965 was gebouwd, maar geen moderne faciliteiten had en niet kon voldoen aan de normen van vandaag.

Grolschveste

fc twente tickets

fc twente kaartverkoop

grolsch veste capaciteit

stadion fc twente

capaciteit grolsch veste

de grolsche veste

fc twente ticketing

fc twente tickets contact

grolsch veste uitbreiding

grolsche veste

parkeren fc twente

tickets fc twente

twente stadion adres

uitbreiding grolsch veste

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

FC Twente maakte bekend dat het vanaf volgend seizoen zijn thuiswedstrijden speelt op de Grolsch Veste. Het oude Diekman Stadion miste vernieuwde faciliteiten en voldeed niet aan de moderne normen, dus dit was een noodzakelijke verhuizing. De bouw van het Grolsch Veste (nog arke stadion genoemd) begon in januari 1997. Het Arke Stadion werd op 10 mei 1998 officieel geopend met een competitiewedstrijd tussen Twente en PSV Eindhoven (3-0). Het stadion bood aanvankelijk plaats aan 14.000 toeschouwers, maar was vanaf het begin consequent uitverkocht. Twente begon meteen plannen te maken voor een uitbreiding. In 2007 werd begonnen met het toevoegen van een tweede niveau aan de helft van het stadion in de vorm van een L-vorm. De extra capaciteit verhoogde de totale capaciteit van het stadion tot 24.000 zitplaatsen. Een jaar later was het werk klaar en tegelijkertijd veranderde de club haar naam in Grolsch Veste, naar de lokale bierbrouwer Grolsch. De Grolsch Veste bleef uitverkopen, waardoor Twente al snel besloot om de tweede fase van de plannen uit te voeren en de capaciteit uit te breiden naar 30.000. Een paar weken voor de voltooiing stortte de dakconstructie in, wat leidde tot de dood van twee bouwvakkers. De werken werden stilgelegd, het incident onderzocht en na een vertraging van enkele maanden werd de bouw voortgezet en in oktober 2011 voltooid. De club heeft voorzichtige plannen om de tribunes uit te breiden tot veldniveau en het tweede niveau over het hele stadion te voltooien, maar deze lijken voorlopig in de wacht te zijn gezet.

Hoe kom je bij de Grolsch Veste

Het Grolsch Veste ligt vlakbij het centraal station en het stadscentrum van Enschede. Het ligt op ongeveer dezelfde afstand van Hengelo, een kleinere stad ten noordoosten van Enschede. Loop linksaf als de verkeerslichten op groen gaan en loop ongeveer 2,5 kilometer verder. Sla na de brug linksaf en je ziet het stadion snel aan je linkerhand. Met het openbaar vervoer kunt u de Grolsch Veste het beste bereiken met de trein vanaf het centraal station van Hengelo of Enschede. Het stadion ligt naast station Enschede Drienerlo, op 5 minuten rijden van beide bovenstaande stations. Een andere optie is buslijn 1 die het stadion verbindt met het centraal station van Enschede. Adres: Colosseum 65, 7521 PP Enschede

Eten, drinken en slapen in de buurt van de Grolsch Veste

Het Grolsch Veste ligt op een modern kantorenpark niet ver van de campus van de Universiteit van Enschede. Het beschikt over een recreatiecentrum met een bioscoop, een bowlingbaan en een aantal eetgelegenheden. Anders heeft het centrum van Enschede een verscheidenheid aan plaatsen om te eten en te drinken, hoewel het niet een van de meest interessante steden van Nederland is. Er is één hotel, het Hampshire Hotel, dicht bij de Grolsch Veste. Het krijgt fatsoenlijke recensies, maar is niet de goedkoopste. Het Conference Hotel Drienerburght is een wat goedkopere optie die iets verder weg ligt op 15 tot 20 minuten lopen. Klik hier om het overzicht van hotels in de buurt van Grolsch Veste te bekijken. Er zijn een paar hotels in Enschede en Hengelo centrum, maar de mogelijkheden zijn over het algemeen vrij beperkt. Als u met de auto komt, zijn er nog een paar hotels langs de weg en buiten de stad die een optie kunnen zijn.

Twente Tickets

Kaarten voor wedstrijden van FC Twente zijn online te koop, aan de kassa in het stadion of aan de kassa op wedstrijddagen. Als er nog kaarten beschikbaar zijn, kun je deze voor de wedstrijd in het stadion kopen. Bij thuiswedstrijden van Twente zijn de meeste kaarten meestal makkelijk verkrijgbaar, maar de opkomst is de laatste jaren afgenomen. Dit betekent dat voor de meeste wedstrijden tickets meestal toegankelijk zijn op de dag van de wedstrijd. Als je geen Twente Club Card hebt, moet je waarschijnlijk een andere manier vinden om tickets te krijgen. Op de website staat een lijst met evenementen waar tickets beschikbaar zijn zonder clubkaart. Ticketprijzen zijn afhankelijk van de tegenstander. Voor categorie B-wedstrijden tegen teams van een lager niveau variëren de goedkoopste tickets van € 17,50 voor een stoel achter het doel tot € 30,00 voor een stoel op een lager niveau aan de lange kant. Prijzen worden verhoogd voor categorie A-wedstrijden tegen grotere teams tot tussen de $ 22,50 en $ 35,00, maar kunnen oplopen tot $ 35,00 voor wedstrijden tegen Ajax, PSV en Feyenoord.

Grolsch Veste stadion tours

FC Twente organiseert stadionrondleidingen die zo'n negentig minuten duren en inclusief het FC Twente museum. Kijk online voor actuele data en reserveringen. De tour kost ?6,00. Voor meer informatie, e-mail stadion [email protected] of bel +31 (0) 53 85 25 525.

Gerelateerde internetlinks

De officiële website van FC Twente is www.ftwente.nl, terwijl de online gids voor Enschede www.uitinenschede.nl is. NS.nl is een treinreisinformatie en reisplanner, en 9292ov.nl biedt route-informatie over het openbaar vervoer. Er was niet veel variatie aan eten beschikbaar, maar gelukkig kun je geen contant geld gebruiken en moet je eerst een aantal speciale munten kopen (minimaal $ 5,00). In de rust stond er een flinke rij voor de automaten. We verwachtten wat lijnen voor de trein na de wedstrijd, maar deze waren er nauwelijks en we konden op de eerste trein stappen richting Hengelo. Wedstrijd bezocht: FC Twente vs FC Den Bosch Datum bezocht: 31 oktober 2012 We maakten gebruik van een onopvallende bekerwedstrijd om de Grolsch Veste te bezoeken. Fans van FC Twente moesten vooraf kaartjes kopen voor de bekerwedstrijd tegen Feyenoord, maar deze beperking werd voor de wedstrijd versoepeld. Tickets konden zelfs voor de wedstrijd in het stadion worden gekocht. Ten eerste was het gemakkelijk om met de trein naar het stadion te komen. Er is echter ten minste één verandering in Almelo of Hengelo vereist (als u uit het westen van Nederland komt). We kwamen vroeg aan en er was geen rij voor het loket, hoewel het een beetje onderbemand leek. Rijen vormden zich snel achter ons. Veel mensen kwamen vroeg voor de wedstrijd, maar uiteindelijk zat het stadion nog voor tweederde vol. De sfeer in Twente was merkbaar rustiger dan normaal. Naarmate de bezoekende fans in de tweede helft echter op voorsprong kwamen, werd de sfeer levendiger. Al met al was het een leuk spel om naar te kijken. De hal achterin de stand was gesloten en zorgde dus voor wat warmte op een koude winteravond. Er was voldoende variatie aan eten beschikbaar, maar helaas kun je geen contant geld gebruiken en moet je eerst wat speciale munten kopen (minimaal € 5,00). Er stond in de rust een flinke rij voor de machines. Na de wedstrijd hadden we geen hele lange wachtrijen verwacht om in de trein te stappen, maar deze waren er vrijwel niet en we konden instappen in de eerste trein richting Hengelo.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Grolschveste
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Grolschveste
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Grolschveste
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
20 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
8 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1
Speeldag 11
Vandaag
15:00
1
1

Populaire zoekopdrachten

Grolschveste

fc twente tickets

fc twente kaartverkoop

grolsch veste capaciteit

stadion fc twente

capaciteit grolsch veste

de grolsche veste

fc twente ticketing

fc twente tickets contact

grolsch veste uitbreiding

grolsche veste

parkeren fc twente

tickets fc twente

twente stadion adres

uitbreiding grolsch veste

Grolsch Veste: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het nieuwe Grolsch Veste Stadion werd gebouwd ter vervanging van het oude Diekman Stadion van FC Twente, dat in 1965 was gebouwd, maar geen moderne faciliteiten had en niet kon voldoen aan de normen van vandaag.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op