Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Groupama Arena

Groupama Arena: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

De Arena werd gebouwd om Ferencvaros een nieuw thuis te bieden in plaats van het oude Albert Florian Stadion.

Groupama Arena

groupama arena tickets

ferencvaros stadium

ferencvaros stadium tour

ferencváros stadium

ferencváros tickets

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

De Groupama Arena werd gebouwd om Ferencvaros te voorzien van een modern huis in plaats van het oude Albert Florian Stadion. Het stadion werd begin 2017 geopend. Plannen voor het nieuwe stadion werden gepresenteerd in 2012, de bouw begon een jaar later in 2013 en het werd begin 2017 geopend. Op 10 augustus 2014 werd de Groupama Arena officieel geopend met een vriendschappelijke wedstrijd tussen Ferensvaros en Chelsea. Het eerste doelpunt werd gescoord door Zoltan Gera. Het stadion was de vaste speellocatie van het Hongaarse nationale team terwijl de Puskas Arena werd gerenoveerd. In 2019 werd in het stadion de Champions League-finale voor vrouwen gehouden tussen Olympique Lyon en Barcelona (4-1).

Hoe kom je bij de Groupama Arena

De Groupama Arena ligt in het zuidoosten van Boedapest, op ongeveer 3 km van de zuidelijke rand van de stad. Het stadion ligt aan een brede laan genaamd Ulloi ut die recht van het centrum in zuidoostelijke richting loopt. De wandeling vanuit het stadscentrum duurt ongeveer 40 minuten, maar het is sneller om de metro naar de arena te nemen. Het metrostation Nepliget ligt direct naast de Groupama Arena. Het is een korte rit van slechts een paar haltes naar het stadion. Bus 43 verbindt het stadion ook met andere delen van de stad. Adres: Üll?i út 129, 1091 Budapest

Eet, drink en slaap in de buurt van de Groupama Arena

De Groupama Arena bevindt zich in een centrale wijk in Boedapest, die bestaat uit woongebouwen, kantoren, ziekenhuisgebouwen en enkele winkels. Het People Park (of Nepliget park) ligt recht tegenover Ulloi ut avenue. Er zijn een paar lokale restaurants in de buurt, maar de opties verbleken in vergelijking met de opties van het stadscentrum, dus er is weinig reden om te vroeg naar de arena te gaan. Er zijn veel hotels in de buurt van de Groupama Arena, waaronder Hotel Millennium, Hotel Manzard Panzio en, verder naar het centrum, Di Verdi Imperial Hotel. U kunt al deze hotels op deze pagina bekijken en andere opties in het centrum van Boedapest verkennen door hier te klikken.

Ferencvaros Tickets

Tickets voor Ferencvaros-wedstrijden kunnen online of aan de ticketbalie van de Groupama Arena worden gekocht, zowel van tevoren als op de dag van de wedstrijd. Je moet je eerst registreren voor een FTC-fankaart om tickets te kunnen kopen, wat kan worden gedaan aan de kassa bij het kopen van de tickets (1.500 HUF indien van tevoren gedaan of 3.000 HUF op de dag van de wedstrijd). Prijzen voor tickets voor Ferencvaros thuiswedstrijden variëren afhankelijk van de tegenstander. Voor hun thuiswedstrijden tegen Ujpest beginnen de goedkoopste tickets bij HUF 2.000 voor een stoel achter het doel, variërend tot HUF 4.200 voor een centrale stoel aan de lange kant. De prijzen voor de duurste ticketcategorie stijgen tot tussen huf 2.800 en huf 7.400. Dit is echter slechts voor één Ujpest-thuiswedstrijd en de meeste wedstrijden vallen in een van de twee goedkoopste categorieën. Tickets kosten HUF 800 meer als ze op de dag van de wedstrijd in het stadion worden gekocht.

Groupama Arena stadion tours

De Groupama Arena biedt rondleidingen door het stadion met de spelerstunnel, kleedkamers, dug-outs, persruimte, VIP-ruimtes, de tribunes en het Ferencvaros Fradi Museum. De tour plus museumbezoek duurt ongeveer 50 minuten. Het museum is geopend van dinsdag tot en met zondag en rondleidingen kunnen op aanvraag worden geboekt via het online formulier. Toegang tot het museum kost HUF 1.600, het museum + rondleiding HUF 1.899.

Foto's van Groupama Arena

Ik ga altijd graag naar de film. Ik hou van het geluid en de beweging van films. Foto credits: Szandrasiklosi & Garitan

Nuttige internetlinks

Ferencvaros.Groupamaarena.com De officiële website van Ferencvaros Groupama Arena. Budapestinfo.hu De officiële website van boedapest toerisme. Bkv.hu   De officiële website van het openbaar vervoer in Boedapest. Ik weet nog dat Ferencvaros met 4-0 won. Er waren eetstalletjes en merchandise-verkopers rond de grond buiten, en eten en bier (gebruikelijke soorten drankjes beschikbaar) van de kiosk. Ik zag wel dat een paar mensen wat lá¡ngo's innamen om ook van thuis te eten. Ik denk dat het ongeveer $ 3,50 kostte, wat een uitstekende waarde was en werd getoond in de kleedkamer, scheidsrechterskamer, veldzijde, tunnelgebied en museum. Ze konden me toen registreren voor het souvenir zoals vermeld. Ik ging later die maand naar een wedstrijd, het was een zondagavondwedstrijd, het was donker, koud en kil. Ik zou misschien aanraden om uit de metro te stappen bij station Navgared Ter, een halte voor Nepliget - het is letterlijk slechts vijf minuten lopen langs dezelfde weg, maar niet zo druk in- of uitstappen. Ik zou ook aanraden dat buitenlanders id meenemen omdat de stewards wilden controleren of de mijne overeenkwam met het ticket. Het was een top-v-bottom van de competitieclash, het stadion was pas voor een derde vol en er waren hier en daar een paar lege stoelen in clusters. Van wat ik me herinner, won Ferencvaros met 4-0. Er waren eetstalletjes en merchandise-verkopers rond de grond buiten en eten en bier (gebruikelijke soorten dranken verkrijgbaar) van de kiosk. Ik zag wel een paar mensen die wat lango's binnenkregen om ook thuis te eten.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Groupama Arena
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Groupama Arena
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Groupama Arena
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Groupama Arena

groupama arena tickets

ferencvaros stadium

ferencvaros stadium tour

ferencváros stadium

ferencváros tickets

Groupama Arena: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

De Arena werd gebouwd om Ferencvaros een nieuw thuis te bieden in plaats van het oude Albert Florian Stadion.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op