Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Grünwalder Stadion: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Op het hoogtepunt kon het meer dan 100.000 toeschouwers huisvesten. Het Grunwalder Stadion was lange tijd het grootste stadion van München. Op het hoogtepunt kon het meer dan 100.000 toeschouwers bevatten.

Grunwalder Stadion

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het GrÃ1/4nwalder Stadion, gelegen aan de GrÃ1/4nwalder Straãe in München, was lange tijd het grootste stadion van München. Het werd gebouwd door TSV 1860 in de jaren 1910 omdat de club geen eigen terrein had. In de jaren 1990 werd het uitgebreid gerenoveerd en vandaag de dag is het een van de meest populaire gronden in Duitsland. Het Grunwalder Stadion opende op 21 mei 1911 met een wedstrijd tussen TSV 1860 en MTV München. Het had oorspronkelijk een bescheiden capaciteit, maar groeide snel in omvang in de jaren 1920. In de jaren 1990 werd het uitgebreid gerenoveerd en vandaag de dag is het een van de meest populaire gronden in Duitsland. De 2002 FIFA World Cup werd georganiseerd in het stadion, en het is gebruikt voor grote evenementen sindsdien. In 1958 woonden meer dan 58.000 toeschouwers een wedstrijd bij tussen 1860 München en FC Nurnberg in het stadion. Rond dezelfde tijd onderging het stadion een grote herontwikkeling inclusief de bouw van een nieuwe hoofdtribune. In 1978 werd tegenover de hoofdtribune nog een nieuwe tribune gebouwd. De clubs veranderden verschillende keren van stadion in de volgende decennia, totdat ze in 1995 permanent verhuisden naar de nieuwe Allianz Arena. TSV 1860 warmde echter nooit op voor de veel te grote Allianz Arena en verkocht hun aandeel in het stadion een decennium na hun intrek. In 2017 besloot de club terug te verhuizen naar het Grunwalder Stadion. In de loop der jaren was de staat van het stadion geleidelijk afgenomen en werd de capaciteit teruggebracht tot ongeveer 10.000 plaatsen vanwege veiligheidsproblemen. Na de bouw van Allianz Arena werden er plannen gemaakt om de grond te slopen, maar uiteindelijk werd besloten om het stadion op te lappen. Verschillende renovaties in het begin van de jaren 2010 heropenden alle stands weer, waardoor de capaciteit steeg tot 15.000. Het stadion voldoet nog steeds niet aan de normen om wedstrijden op de 2 te spelen. Bundesliga-niveau en er zijn plannen om het stadion verder te renoveren tot een capaciteit van 18.000 en dekking toe te voegen aan alle tribunes. Het stadion dat ook de thuisbasis is van het reserveteam van Bayern München, dat in de 3 speelt. Liga, is ook de thuisbasis van TÃ1/4rkgÃ1/4cÃ1/4 München, die besloten om hun thuiswedstrijden in het stadion te spelen na hun promotie naar 3. Liga in 2020. Ook spelen ze een aantal thuiswedstrijden in het Olympiastadion.

Manieren om naar Grunwalder Stadion te reizen

Het heeft een capaciteit van 43.000 en werd geopend in 2001. Het Grunwalder Stadion ligt in de wijk Giesing in het zuiden van München. Het heeft een capaciteit van 43.000 en werd geopend in 2001. Het stadion is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het metrostation (U-Bahn) Wettersteinplatz ligt op een paar blokken van het stadion. Wettersteinplatz ligt aan metrolijn U1 die langs het centraal station (Hauptbahnhof) en een paar haltes net ten zuiden van het stadscentrum loopt (bijv. Sendlinger Tor). Het is een korte reis van minder dan 10 minuten. Tram # 15 of 25 vanaf de oostkant van Max-Weber-Platz in de buurt van Ostbahnhof brengt u het snelst naar uw bestemming. Stap uit bij halte Tegernseer LandstraÃe en de reis duurt ongeveer 15 minuten.

TSV 1860 München Tickets

Wil je online tickets kopen voor de wedstrijden van München in 1860 of aan de kassa op het trainingsveld van de club? De Sportkluis is regelmatig uitverkocht, dus vooraf reserveren is een echte aanrader. Verwacht te betalen van $ 25,00 tot $ 33,00 voor een stoel aan een van de zijkanten en $ 16,00 voor het staan achter het doel. Stuur [email protected] een e-mail voor meer informatie.

Nuttige internetlinks

De officiële website van TSV 1860 Munchen.Muenchen.de biedt informatie over de club, evenals links naar officieel nieuws, programma's en spelersprofielen. MVV-Muenchen.de is een uitgebreide bron voor vervoer in de omgeving van München, inclusief informatie over bus-, trein- en metrolijnen. Foto credits: el loko De zanger zong voortdurend en het terras stuiterde - het leek alsof Engeland dertig jaar geleden was, maar waarschijnlijk luchtiger. 1860 won met 3-1 en ik wist 3 doelpunten te missen tijdens één reis naar het toilet. Het was het beste dagje uit dat ik in jaren op een voetbalveld heb gehad. Het zingen was constant en het terras stuiterde - het was alsof Engeland dertig jaar geleden een stuk leuker was. 1860 won met 3-1 en mijn maat wist 3 doelpunten te missen tijdens een reis naar de badkamer. Beste dagje uit dat ik in jaren op een voetbalveld heb gehad.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Grunwalder Stadion
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Grunwalder Stadion
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Grunwalder Stadion
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
5 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
2
1
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Grunwalder Stadion

Grünwalder Stadion: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Op het hoogtepunt kon het meer dan 100.000 toeschouwers huisvesten. Het Grunwalder Stadion was lange tijd het grootste stadion van München. Op het hoogtepunt kon het meer dan 100.000 toeschouwers bevatten.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op