Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

The Hawthorns: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

De Hawthorns openden op 3 september 1900 met een wedstrijd tussen West Brom en Derby County (1-1).

Hawthorns

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

De Hawthorns openden op 3 september 1900 met een wedstrijd tussen West Brom en Derby County (1-1). Het terrein bood plaats aan 35.500 supporters en de bouw had slechts vier maanden geduurd. De oorspronkelijke houten tribune werd echter in 1951 gesloopt om plaats te maken voor een nieuwe betonnen tribune die plaats bood aan bijna 80.000 toeschouwers. In 2006 kondigde de club plannen aan om het stadion te renoveren, met het oog op het verhogen van de capaciteit tot meer dan 100.000. De Hawthorns noteerden hun hoogste opkomst in 1937 toen het een wedstrijd tussen West Bromwich en Arsenal organiseerde. Slechts kleine veranderingen werden aangebracht in de volgende decennia totdat een nieuwe East Stand werd gebouwd in 1964. De stand werd al snel bekend als "The Rainbow?" vanwege de 4.000 felgekleurde stoelen. Een deel van de oude East Stand werd vervolgens gebruikt om een nieuwe stand te bouwen aan het Birmingham Road End. In de late jaren 1970 was de Halfords Lane Stand in verval geraakt en over een periode van drie jaar werd er een nieuwe stand voor in de plaats gebouwd. Het stadion werd omgebouwd tot een all-seater in de jaren 1990 na de Hillsborough-ramp en het daaropvolgende Taylor-rapport. Dit betekende dat beide terrassen aan de uiteinden werden vervangen door nieuwe all-seater stands. In 2001 werd de Regenboogtribune gesloopt en werd er een nieuwe Oosttribune voor in de plaats gebouwd. De Hawthorns heeft de mogelijkheid onderzocht om uit te breiden tot een capaciteit van meer dan 30.000, hoogstwaarschijnlijk door een extra laag toe te voegen aan de West Stand (Halfords Lane Stand). Deze plannen zijn echter voorlopig in de ijskast gezet omdat de club de huidige capaciteit niet consequent uitverkoopt. (foto's van de huidige The Hawthorns hieronder)

Manieren om naar The Hawthorns te reizen

Het Hawthorns-stadion ligt in West Bromwich, een stad in de buurt van de noordwestelijke rand van Birmingham. Het is ongeveer 1,5 mijl ten zuidoosten van West Bromwich High Street en 4 mijl ten noorden van het stadscentrum. Het stadion ligt op een halve mijl van de snelweg M5. Neem afslag 1 en vervolgens de A41 in de richting van Birmingham City Centre (oosten). Het stadion zal snel zichtbaar zijn aan de rechterkant van de weg. Als u vanuit Birmingham komt, is het stadion te bereiken door de A41 westwaarts te nemen richting de M5. Het bevindt zich aan de linkerkant van de weg. Het Hawthorns ligt op korte loopafstand van het treinstation Hawthorns, dat bereikbaar is met treinen en de bovengrondse metro. Het metrostation Birmingham Snow Hill is een geweldige plek om de metro te nemen in het centrum van Birmingham. Na een korte rit stapt u uit bij The Hawthorns, op 10 minuten lopen. De metro rijdt vervolgens door naar de stadscentra van West Bromwich en Wolverhampton. Treinen vertrekken vanaf station Birmingham Moor Street en komen na 10 tot 15 minuten rijden aan bij The Hawthorns. bussen 74 en 75 (vanuit Birmingham) en 79 (vanuit Wolverhampton) bedienen ook het stadion. Stap uit bij de halte Birmingham Road. Adres: Birmingham Road, West Bromwich, B71 4LF

Eet, drink en slaap in de buurt van The Hawthorns

The Hawthorns ligt in een gebied met een mix van lichte industrie, kantoren en enkele residentiële woningen. Er is weinig in de buurt, en hoewel er een paar pubs op loopafstand zijn, kan eten en drinken in het centrum van Birmingham een betere optie zijn. Als u zo dicht mogelijk bij het stadion wilt verblijven, is de Park Inn bij knooppunt 1 van de M5 een goede optie. De wandeling van 10 minuten brengt u erheen. Anders zijn er geen hotels in de buurt van het stadion. Nabijgelegen hotels zijn onder andere die in het stadscentrum, waardoor het gemakkelijk is om het stadion te bereiken.

West Brom-tickets

Tickets voor wedstrijden van West Bromwich Albion kunnen online worden gekocht, telefonisch +44 (0) 0871 271 9780, of aan de kassa in het stadion. Tickets voor de wedstrijden van West Brom kunnen op de dag van de wedstrijd worden gekocht bij de ticketbalie van het stadion. De toeschouwersaantallen van het team zijn de afgelopen jaren afgenomen, dus voor de meeste wedstrijden zijn tickets beschikbaar als ze van tevoren of zelfs op de dag van de wedstrijd worden gekocht. West Bromwich heeft verschillende prijzen vastgesteld voor verschillende wedstrijden. Tickets voor A-match-wedstrijden kosten bijvoorbeeld £ 39,00 voor alle tribunes en B-match-tickets kosten £ 30,00. Ten slotte kosten C-match tickets £ 25,00. Een plattegrond vind je hier. Als u nog vragen heeft, kunt u [email protected] e-mailen.

Relevante internetlinks

De officiële website van West Bromwich Albion, evenals informatie over het openbaar vervoer in de West Midlands, is te vinden op Nxbus.co.uk. Voor treintijden en tarieven, ga naar Nationalrail.co.uk! Ik ben een Finse fan die hawthorns voor het eerst bezoekt in september 1957. In die tijd was Hawthorns een van de topteams in het Engelse voetbal, die concurreerde met "wolven" en AVilla. Mijn volgende bezoek was in 1980 en ik heb Hawthorns de afgelopen 34 jaar 14 keer bezocht. Vandaag volg ik Premier League op tv. Hawthorns heeft de afgelopen jaren saai gevoetbald en ik denk dat degradatie dit jaar een waarschijnlijke uitkomst is. Met vriendelijke groet, Goran R. Hallo, ik ben een fan van het Finse nationale vrouwenbasketbalteam dat Hawthorns voor het eerst bezoekt in september 1957. In die tijd was Hawthorns een van de topteams in het Engelse voetbal in competitie met "wolves?" en AVilla. Mijn volgende bezoek was in 1980 en sindsdien heb ik Hawthorns veertien keer bezocht. Mijn laatste bezoek was in december 2010 in combinatie met mijn laatste zakenreis naar Engeland. Vandaag volg ik Premier League op tv. Hawthorns heeft de afgelopen jaren saai gevoetbald en ik denk dat degradatie dit jaar het gevolg is. Met vriendelijke groet, Goran

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Hawthorns
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Hawthorns
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Hawthorns
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
5 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
2
1
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Hawthorns

The Hawthorns: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

De Hawthorns openden op 3 september 1900 met een wedstrijd tussen West Brom en Derby County (1-1).

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op