Eredivisie
Zo 12:15
Pro League
Zo 13:30
Eredivisie
Zo 14:30
Eerste Divisie
Zo 14:30
Pro League
Zo 16:00
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

HBO GO Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Als u een kabel- of satellietabonnee bent, moet u absoluut Hbogo.com bekijken. HBO Go is de beste plek om alle geweldige inhoud te bekijken die HBO regelmatig uitbrengt. Dit is niet je gemiddelde streamingdienst - het zit vol met bekroonde shows en films die je nergens anders zult vinden. Dus als je op zoek bent naar iets speciaals, lees dan vandaag nog onze Streaming Sites review van HBO Go!

Hbo GO

hbo go kosten

"unibet"

hbo go nederland

app hbo go

discovery plus samen met hbo max

go hbo

hbo app

hbo app op tv

hbo go

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 23.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

Een next level netwerk

Het lijdt geen twijfel dat HBO een vooraanstaand televisienetwerk is met een lange geschiedenis van het produceren van kwaliteitsprogrammering. De meeste mensen zullen het erover eens zijn dat het een van de beste in de branche is.
Denk je echt dat er een televisienetwerk is dat zich kan meten met HBO in termen van het consequent uitbrengen van hoogwaardige programmering? Ze hebben in de loop der jaren een reputatie voor zichzelf opgebouwd en alles wat ze uitbrengen valt meestal binnen hetzelfde niveau van uitzonderlijke kwaliteit.
Sommigen van jullie zijn minder bekend met HBO, dus ik zal een klein voorproefje geven van wat ze bieden. Ik zal niet alles opsommen omdat je hier de hele dag een lijst zou lezen. Maar hier is een kleine preview van wat je van HBO kunt verwachten: content die next level is.
Er zijn veel populaire dramaseries op HBO. Deze omvatten The Sopranos, Oz, West World, Game of Thrones, Curb Your Enthusiasm, Veep, Real Time met Bill Maher, Last Week Tonight met John Oliver, The Larry Sanders Show en Silicon Valley. Naast deze grote series zijn er veel films en sitcoms die HBO heeft gemaakt. Sommige mensen denken misschien niet dat er een ander netwerk is dat in de buurt komt van de inhoud van HBO, maar ik denk dat ze het mis hebben.
Een televisienetwerk zo legendarisch en consistent als HBO wordt echter niet van de ene op de andere dag gecreëerd. Hbo is zelfs de oudste en langstlopende betaaltelevisiedienst in de Verenigde Staten. Het was beschikbaar in de lucht sinds 8 november 1972. Vanaf 2016 werd HBO gewaardeerd bij een bedrijf met een waarde van bijna 2 miljard dollar en had het vanaf 2018 ongeveer 140 miljoen abonnees. Het is gemakkelijk een van de beste media-entiteiten ter wereld. Het is nogal wild om te denken dat deze mediagigant allemaal begon als het geesteskind van een kabelpionier, Charles Dolan.
In 1965 won Dolan een franchise om een kabel-tv-systeem te bouwen in de wijk Lower Manhattan in New York City. Hij deed dat en noemde het Sterling Information Services. Later werd het bekend als Sterling Manhattan Cable. En nog later, Time Warner Cable. Dit was het eerste ondergrondse kabeltelevisiesysteem dat ooit in de Verenigde Staten werd ingevoerd.
Het bedrijf van Sterling verloor veel geld in zijn eerste wankele jaren. Kabel lopen onder de straten van New York was verre van goedkoop. Het zou in feite maar liefst $ 300.000 per mijl kunnen kosten. En in 1971 bedroeg sterling's volledige basis van abonnees in totaal 400. Er kwam niet genoeg geld binnen om de exploitatiekosten te dekken. Sterling begon te geloven dat zijn droom misschien ten dode was opgeschreven.
Dat was totdat Sterling samenwerkte met anderen en een briljant idee had om burgers in de VS te ondervragen over de vraag of ze misschien geïnteresseerd zouden zijn in het betalen per kanaal in plaats van de traditionele pakketkabelnetwerkdeal. Een overweldigende meerderheid van de burgers toonde interesse en dus begonnen Sterling en zijn partners te werken aan wat de Home Box Office zou gaan heten, verwijzend naar de uitzending van films waarin het zich zou specialiseren. En de geschiedenis van HBO ging door terwijl het met de tijd meeging en zijn abonnees een aantal verschillende opties biedt voor het streamen van inhoud.

Van een ondergronds kabelsysteem naar draadloze streaminggigant

Vandaag gaan we kijken hoe hbo go-site functioneert, design en al die jazz!
Net onder de banner zie je een paar knoppen. De eerste heeft het label 'Series toevoegen' en dit brengt je naar een pagina waar je nieuwe shows aan je volglijst kunt toevoegen. De volgende knop, met het label 'Watch This Now', brengt je naar een pagina met alle momenteel uitgezonden shows op HBO Go. Daaronder bevindt zich nog een knop met het label 'DVR'. Als u op deze knop klikt, gaat u naar een pagina waar u uw DVR-opnames kunt beheren. Vanaf het moment dat je op de ledensectie van HBO Go terechtkomt, zul je onder de indruk zijn van de look en feel van de site. Het is goed ontworpen - iets dat waarschijnlijk zou worden verwacht van een netwerk van $ 2 miljard dollar zoals HBO, toch? Bovenaan de pagina is er een zeer grote banner die reclame maakt voor aankomende inhoud van HBO Go - verschillende suggesties van shows om te bekijken volgen elkaar op, waardoor u direct toegang hebt tot nieuwe inhoud zonder door lange lijsten te hoeven zoeken. Net onder de banner staan een paar knoppen: eentje genaamd ? Serie toevoegen? waarmee u nieuwe programma's aan uw volglijst kunt toevoegen; een andere genaamd ? Kijk je hier nu naar? die gebruikers rechtstreeks naar afleveringen van huidige uitgezonden shows brengt; en tot slot nog eentje genaamd ? DVR? waarmee gebruikers hun DVR-opnames kunnen beheren.
Sommige van de opties op HBO Go zijn zelfs speciale afspeellijsten die HBO voor zijn gebruikers heeft gemaakt. Op het moment van deze review is bijvoorbeeld zo'n afspeellijst gewijd aan HBO's Golden Globe-genomineerden voor 2020 (spoiler alert: er zijn er veel!). Een andere, om je een beetje een beter idee te geven, is een tijdcapsulelijst met de beste HBO-inhoud uit de vroege jaren 2000. HBO Go biedt zijn gebruikers veel verschillende manieren om te genieten van het brede scala aan kwaliteitsinhoud.
Onder de banner vind je een paar categorieën om uit te kiezen, met miniaturen die de pagina horizontaal overspannen als je Netflix eerder hebt gebruikt. Je vindt een Coming Soon-sectie, waar je trailers kunt bekijken voor binnenkort te verschijnen inhoud, evenals een maandelijkse update van wat er nieuw is in de service en wat er overblijft. Dit is echt een nieuwe functie en ik zou willen dat meer streamingdiensten hetzelfde zouden doen. Het kan vaak frustrerend zijn om te anticiperen op welke van je favoriete programma's een streamingsite zullen verlaten. Ik waardeer de transparantie van HBO hierover. Iedereen waardeert een goede heads-up, toch?
De beste streamingdienst die er is voor alle leeftijden is HBO Go. Hier kun je Sesamstraat streamen.
HBO Go is een geweldige site voor documentaires, beschikbare films en standup comedy specials. Het is de enige plek waar je veel van de beste klassieke comedy-uitvoeringen kunt vinden. Als je van comedy houdt, is HBO Go een must-have.

Een zeer vervelende fout

Niet alles aan HBO Go is echter briljant en perfect. Zoals elke streamingsite heeft HBO Go ook zijn gebreken. En een van de meest in het oog springende is ook een van de meest vervelende gebreken van elke streamingsite die ik ooit heb gebruikt. De mediaspeler minimaliseert automatisch wanneer iets nieuws automatisch wordt afgespeeld, dus je kunt niet echt ontspannen en je favoriete serie bekijken terwijl je erop bingt. Je moet je computer in de buurt houden, in de aanslag, om steeds opnieuw op "volledig scherm" te klikken, bij elke nieuwe aflevering die wordt afgespeeld. Dit is ontzettend vervelend als je het mij vraagt, maar misschien ben ik gewoon heel erg lui.
Dat gezegd hebbende, zijn er echter enkele nadelen aan het bedrijf van zoveel sterke punten. HBO Go is een geweldige streamingpartner voor elk kabel- of satellietabonnement. Je kunt het streamen op je computer of meenemen in de app. Ongeacht wat het leven je toewerpt, HBO Go zal er klaar voor zijn.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Hbo GO

hbo go kosten

"unibet"

hbo go nederland

app hbo go

discovery plus samen met hbo max

go hbo

hbo app

hbo app op tv

hbo go

hbo go app

hbo go gratis

hbo go hd

hbo go live stream

hbo go netherlands

hbo go nl

hbo go online

hbo go to tv

hbo go vip

hbo go website

hbo gratis

hbo gratis kijken

hbo kijken op tv

hbo max storing

hbo online kijken

hbo online live

hbo online tv

hbo op tv kijken

hbo storing

hbo tv go

HBO GO Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Als u een kabel- of satellietabonnee bent, moet u absoluut Hbogo.com bekijken. HBO Go is de beste plek om alle geweldige inhoud te bekijken die HBO regelmatig uitbrengt. Dit is niet je gemiddelde streamingdienst - het zit vol met bekroonde shows en films die je nergens anders zult vinden. Dus als je op zoek bent naar iets speciaals, lees dan vandaag nog onze Streaming Sites review van HBO Go!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op