Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

HBO Max Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Hbomax.com is absoluut een van de nieuwste premium streamingdiensten op de markt, en het is misschien wel een van de beste. Met elke HBO Original die ooit is gemaakt, evenals enkele van je favoriete gesyndiceerde inhoud en gloednieuwe HBO Max Original-series, zal deze streamingsite een kracht zijn om rekening mee te houden voor Netflix, Hulu en Amazon Prime Video. Is HBO Max het waard om nog een maandelijks bedrag aan je streamingrekeningen toe te voegen? Lees vandaag mijn recensie om erachter te komen!

Hbo Max

hbo max app nederland

hbo max nederland app

hbo max app niet beschikbaar

storing prime video

hbo max app

hbo max kosten

hbo max sky gratis

amazon prime storing

chromecast google tv nederland release

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 08.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

hbomax.com

Een van de meest bekende en populaire netwerken ter wereld, HBO, bestaat al bijna 50 jaar en blijft enkele van de beste tv-programma's produceren die er zijn. Of je nu een fan bent van misdaaddrama's zoals The Sopranos of komedies zoals Curb Your Enthusiasm of Last Week Tonight, de kans is groot dat je op zijn minst hebt afgestemd op één aflevering van Game of Thrones.
Als je een grote fan bent van HBO, zul je waarschijnlijk enthousiast zijn om te horen dat er een nieuwe premium streamingdienst is genaamd HBO Max. HBO Max verschilt van de andere twee streamingdiensten die HBO aanbiedt, omdat het een betaalde service is. Er zijn echter enkele goede redenen voor HBO om deze nieuwe service te maken. Allereerst hebben oude versies van de apps HBO Go en HBO Now nog veel gebruikers. Ten tweede willen mensen die al voor kabel betalen zich misschien aanmelden voor deze nieuwe service, zodat ze meer inhoud kunnen bekijken zonder van tv-provider te hoeven veranderen. Dus hoewel het lijkt alsof er geen goede redenen zijn om HBO Max te krijgen, zijn er in werkelijkheid verschillende redenen waarom het het overwegen waard kan zijn.
HBO Go en HBO Now zijn niet exclusief voor kabelabonnees. In het tijdperk van cord-cutting is het logisch dat HBO hun inhoud beschikbaar maakt voor zoveel mogelijk mensen, ongeacht wat hun abonnementsbron is. Dit omvat degenen die traditionele kabelproviders hebben, evenals degenen die zich abonneren via streamingdiensten zoals Netflix en Hulu.
Een andere reden waarom HBO Max is gemaakt, is omdat ze nieuwe, originele HBO Max-inhoud hebben waartoe alleen gebruikers toegang hebben. Op deze manier kan HBO Max hun premium service een boost geven en deze exclusiever maken voor hun gebruikers. Dit plaatst HBO ook in directe concurrentie met andere streamingplatforms zoals Netflix, Hulu, Amazon Prime Video en Disney Plus - een stap die officieel de mediamarkt van de 21e eeuw betreedt.
Maar we weten allebei dat de premium streamingdienstindustrie tegenwoordig steeds drukker wordt. Met bijna elk kabelnetwerk dat een deel van de taart van het streamingplatform wil (ook NBC heeft binnenkort zijn eigen streamingplatform genaamd Peacock), lijkt de wereld van streaming snel te veranderen in een uitgebreidere en duurdere versie van kabel, tenminste als je toegang wilt hebben tot al je favoriete inhoud.
Ik ben bang dat, voordat we het weten, elke streamingdienst $ 10 tot $ 15 per maand nodig heeft om toegang te krijgen. Het is duidelijk dat niet iedereen het zich kan veroorloven om zich te abonneren op elk platform dat er is, en dat is precies waarom StreamingSites is toegewijd om u diepgaande en doordachte beoordelingen te bieden van elke streamingsite en app op de markt. Eindelijk een handige, eerlijke en duidelijke manier om te beslissen of een nieuwe streamingdienst je zuurverdiende geld waard is.
Dus, is HBO Max het waard? Nou, laten we eens kijken naar de service om er voor eens en voor altijd achter te komen, oké?

Geschiedenis

In een recent persbericht heeft het bedrijf sindsdien echter aangekondigd dat de OTT-streamingdienst nu in plaats daarvan in 2020 zal worden gelanceerd. De geplande drie abonnementsniveaus zijn geschrapt ten gunste van een enkel all-inclusive pakket dat $ 19,99 per maand kost.
Randall L. Stephenson, voorzitter en CEO van AT & T, veranderde echter het script voor iedereen in mei 2019, wat aangeeft dat deze service de merknaam van HBO zou gebruiken, kabelproviders zou binden (omdat HBO-kabelabonnees automatisch toegang zouden hebben tot de service). Een bèta van de dienst zou worden verwacht tegen het laatste kwartaal van 2019, met een lancering vroeg in 2020.
In juli 2019 kondigde Warner Media eindelijk aan dat de dienst bekend zou staan als HBO Max en in 2020 zou worden gelanceerd. Reese Witherspoon's Hello Sunshine werd getekend als een eerste productiecontract; er werd ook een deal gesloten met de veelgeprezen schrijver, producent en regisseur Greg Berlanti. HBO Max is officieel gelanceerd op 27 mei 2020 met veel content en originele producties op zijn naam.

Ontwerpen

Het ontwerp van de HBO Max-app is echt intuïtief. Het verslaat het ontwerp van HBO Now en HBO Go vrij gemakkelijk. Het lijkt erop dat HBO iets te bewijzen had met de ontwikkeling van de HBO Max-app. En ik denk dat ze het goed hebben gedaan.
In de scrollende carrousel van aanbevolen films en shows bovenaan de app vond ik bijvoorbeeld een gedeelte van de originele HBO-serie dat er direct onder stond. Ik kon er doorheen scrollen zonder mijn plaats op de pagina te verliezen.
Blijf scrollen om meer archieven te vinden - Max originelen, aanbevolen films, Harry Potter (alle acht films), HBO-series: editors picks, buddy-komedies, familie-inhoud, edgy animatie, burgerrechtendocumentaires, LGBTQ + -inhoud, musicals, true crime. De bibliotheek met shows en films lijkt voor altijd door te gaan, terwijl het heel gemakkelijk te navigeren en te bladeren is.
Onderaan de app vindt u drie hoofdmenutabbladen: Home, Zoeken en Account. Ik vind het leuk hoe uitgeklede HBO Max heeft besloten om deze app te maken. Alles is vereenvoudigd, gestroomlijnd en natuurlijk. Er is geen overdaad of rommel, wat een veel voorkomend nadeel is voor streaming-apps zoals deze.

Inhoud en functies

Veel mensen zijn misschien sceptisch over de vraag of HBO Max in staat is om de hoge kwaliteitsnormen te handhaven waar HBO bekend om staat. Na het bekijken van enkele van de shows en films die beschikbaar zijn, lijkt het echter alsof ze dat zeker doen.
Veel mensen beschouwen Friends als een van de favorieten van fans als het gaat om het aanbod van HBO Max. Het was slim van HBO Max om vlak voor de lancering van Max de syndicatierechten voor Friends af te pakken. Ik weet echter niet zeker of Friends alleen genoeg zal zijn om mensen te overtuigen om aan boord te springen met een maandelijks HBO Max-abonnement. Er zijn andere geweldige opties beschikbaar via HBO Max, zoals Game of Thrones en Westworld. Wat biedt deze service nog meer?
Oh, HBO Max heeft ook van alles en nog wat als het gaat om originele HBO-content. Ze hebben al je favoriete series (en mini-series), zoals Chernobyl, The Wire, The Sopranos, Game of Thrones, Barry, Last Week Tonight, Real Time with Bill Maher, West World, etc. Dat is natuurlijk te verwachten. En HBO is nooit een netwerk geweest om genoegen te nemen met het voldoen aan verwachtingen. Ze gaan ook altijd verder en bieden een zeer indrukwekkende selectie van gesyndiceerde inhoud (ik bedoel naast alleen Vrienden).
Er zijn veel verschillende programma's en films te bekijken op HBO, Max. Als je nostalgisch wilt worden, bekijk dan enkele van je oude shows zoals The Fresh Prince of Bel-Air, Casablanca, The Wizard of Oz of Looney Tunes. Dan kun je overschakelen naar wat modernere hits zoals Rick and Morty, The Big Bang Theory, Adventure Time en Crazy Rich Asians. Er is voor ieder wat wils op HBO!
En je mag zeker de Max original series niet vergeten, zoals Love Life, Legendary, On the Record en The Not-Too-Late Show with Elmo.

Mobiele en desktopervaring

HBO Max is natuurlijk toegankelijk op iOS- en Android-apparaten. Het is ook compatibel met Chromecast, Apple TV's (4e generatie en nieuwer), PS4, Samsung-tv's (2016 +) en Xbox One. Je hebt echter geen toegang tot HBO Max met Roku-, Firestick- of Amazon-producten. Dit is een enorme teleurstelling gezien het feit dat ikzelf en de meeste mensen die ik ken zoiets als een Roku of Firestick gebruiken om toegang te krijgen tot hun streaming-apps. Ik denk dat het waarschijnlijk een enorme fout was om niet op zijn minst een Roku-build op te nemen bij de lancering.
Dat gezegd hebbende, ik weet zeker dat er uiteindelijk een Roku- en Amazon-release komt - hoop ik!

Prijzen en plannen

Tenzij je al HBO-services hebt via je kabelprovider, kost HBO Max je $ 14.95 / maand.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Hbo Max

hbo max app nederland

hbo max nederland app

hbo max app niet beschikbaar

storing prime video

hbo max app

hbo max kosten

hbo max sky gratis

amazon prime storing

chromecast google tv nederland release

discovery plus hbo max

geen provider in nederland hbo max

hbo app samsung tv nederland

hbo mac gratis

hbo max almelo

hbo max app ziggo

hbo max betalen met ideal

hbo max content niet beschikbaar

hbo max downloaden

hbo max downloaden tv

hbo max fire stick nederland

hbo max firestick

hbo max firestick nederland

hbo max geen provider in nederland

hbo max groningen

hbo max ideal

hbo max ideal betalen

hbo max ideal problemen

hbo max kijken op tv

hbo max live stream

HBO Max Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Hbomax.com is absoluut een van de nieuwste premium streamingdiensten op de markt, en het is misschien wel een van de beste. Met elke HBO Original die ooit is gemaakt, evenals enkele van je favoriete gesyndiceerde inhoud en gloednieuwe HBO Max Original-series, zal deze streamingsite een kracht zijn om rekening mee te houden voor Netflix, Hulu en Amazon Prime Video. Is HBO Max het waard om nog een maandelijks bedrag aan je streamingrekeningen toe te voegen? Lees vandaag mijn recensie om erachter te komen!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op