Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Hillsborough Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Sheffield Wednesday verhuisde in 1899 naar Hillsborough Stadium. Ze speelden hun eerste wedstrijd in hun nieuwe thuis op 2 september 1899 tegen Chesterfield (5-1).

Hillsborough

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Sheffield Wednesday verhuisde in 1899 naar hun nieuwe thuisbasis Hillsborough Stadium. Ze speelden hun eerste wedstrijd in het stadion op 2 september 1899 tegen Chesterfield (5-1). In die tijd stond het stadion nog bekend als Owlerton Stadium. Het stadion onderging in 1913 een reeks ontwikkelingen, waaronder de bouw van een nieuwe hoofdtribune en uitbreidingen van de terrassen. Het stadion werd in 1914 omgedoopt tot Hillsborough nadat het was voltooid. De Hillsborough-voetbalclub vestigde zijn recordopkomst in 1934 toen 72.841 mensen een FA Cup-wedstrijd bijwoonden tussen woensdag en Manchester City. In de vroege jaren 1960 werd een nieuwe North Stand gebouwd op de Leppings Lane End en North West Corner. In de loop van de tijd werden er verbeteringen aangebracht, ook in de daaropvolgende jaren. Het WK 1966 werd georganiseerd in Hillsborough, Engeland. Daar vonden drie groepswedstrijden en de kwartfinale tussen West-Duitsland en Uruguay plaats. Het stadion onderging weinig veranderingen in de volgende decennia en de staat verslechterde geleidelijk. De enige opvallende verandering was de bouw van een dak over de Kop in 1986. In 1989 deed zich een stadionramp voor waarbij 96 Liverpool-fans om het leven kwamen. Slecht crowd management, politiecontrole en ontoereikende veiligheidsmaatregelen droegen allemaal bij aan de tragedie. Het onderzoek naar de oorzaken van de ramp, voorgezeten door Lord Justice Taylor, resulteerde in het Taylor-rapport. De aanbevelingen leidden tot veranderingen, waaronder het ombouwen van Engelse stadions tot all-seaters en het verwijderen van omheiningen. Het stadion werd in de vroege jaren 1990 omgebouwd tot een all-seater en het was een van de speellocaties tijdens het Euro 1996-toernooi. Hillsborough organiseerde drie groepswedstrijden. In de loop der jaren is de effectieve capaciteit van Hillsborough langzaam afgenomen als gevolg van veiligheidsmaatregelen en momenteel kunnen er niet meer dan 33.800 tickets worden verkocht voor elke wedstrijd. Al hoopt de club dit weer te verhogen naar ruim 36.000.

Manieren om naar Hillsborough te reizen

Het Hillsborough Stadium ligt in het noordwesten van Sheffield en op ongeveer 2,5 kilometer van het stadscentrum en op 3 kilometer van het treinstation van Sheffield. Je kunt het stadion bereiken met de Sheffield Supertram. De tram kan worden genomen vanaf verschillende punten in het stadscentrum (bijv. Kasteelplein, kathedraal of stadhuis). Neem de gele lijn richting Middlewood en stap uit bij halte Leppings Lane. Het is een paar minuten lopen naar het stadion. Vanaf het busstation aan de overkant van het treinstation kunt u ook bus 53 (naar Ecclesfield/Parson Cross) of bus 77 (naar Chapeltown) nemen. De rit duurt ongeveer 15 minuten. Adres: Hillsborough, Sheffield S6 1SW

Sheffield Wednesday-tickets

Tickets voor Sheffield Wednesday-wedstrijden kunnen online worden gekocht, telefonisch op +44 (0) 871 900 1867, of bij het ticketkantoor of de Megastore in het stadion. Als er nog kaarten beschikbaar zijn, kun je deze op de dag van de wedstrijd ook kopen bij de ticketbalie van het stadion. De toeschouwersaantallen van woensdag behoren meestal tot de hoogste in het Championship, dus tickets zijn gemakkelijk beschikbaar voor de meeste wedstrijden. Sheffield Wednesday heeft zeven verschillende prijscategorieën gecreëerd voor hun thuiswedstrijden. Tickets in de goedkoopste categorie, G-wedstrijden, kosten een flat  £ 20,00 voor alle stands. Prijzen gaan aanzienlijk omhoog voor categorie F-wedstrijden tot tussen £ 27,00 en £ 33,00, en gaan vervolgens omhoog met £ 3,00 voor elke categorie tot £ 42,00 en £ 49,00 voor categorie A-wedstrijden.

Hillsborough stadion tours

De Sheffield Wednesday-organisatie voert begeleide stadionrondleidingen uit met de kleedkamer, scheidsrechterskamer, bestuurskamer, VIP-ruimtes en spelerstunnel. Informatie over tourdata vind je op de website, of door het schema online op te zoeken.

Relevante internetlinks

De officiële website van Sheffield, Sheffield.gov.uk, biedt toeristische informatie over de stad. Travelsouthyorkshire.com biedt informatie over het openbaar vervoer over de verschillende vervoerswijzen die beschikbaar zijn in Sheffield.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Hillsborough
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Hillsborough
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Hillsborough
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
21 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Hillsborough

Hillsborough Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Sheffield Wednesday verhuisde in 1899 naar Hillsborough Stadium. Ze speelden hun eerste wedstrijd in hun nieuwe thuis op 2 september 1899 tegen Chesterfield (5-1).

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op