Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Coopers Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het stadion heeft een capaciteit van 51.000 mensen en wordt gebruikt voor voetbalwedstrijden en andere evenementen. Coopers Stadium is een oud voetbalstadion dat werd gebouwd op de plaats van een oud cricketveld. Het is verder ontwikkeld tijdens de jaren 1960, en het heeft momenteel een capaciteit van 51.000 mensen. Het stadion wordt gebruikt voor voetbalwedstrijden en andere evenementen.

Hindmarshstadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion werd bekend als de thuisbasis van het nationale voetbalteam van Australië, de Visy Football Club. Coopers Stadium is een voetbal-specifieke locatie die werd gebouwd op de plaats van een oud cricketveld. Het werd ontwikkeld tijdens de jaren 1960 en werd bekend als de thuisbasis van het nationale voetbalteam van Australië, de Visy Football Club. De herontwikkeling van het Hinsmarsh-stadion voor de Olympische Spelen van 2000 hield in dat verschillende wedstrijden in het voetbaltoernooi werden georganiseerd. In 2013 werd een naamgevingsrechtendeal gesloten waarbij het stadion werd omgedoopt tot Coopers Stadium.

Manieren om naar Coopers Stadium te reizen

Het Cooper's Stadium ligt net ten noordwesten van het centrum van Adelaide. Als alternatief kunnen degenen die het openbaar vervoer vanuit de stad willen nemen, de Napier Express nemen, die vertrekt vanaf Douglas Street naast de Adelaide Central Market. Het openbaar vervoer is een geweldige manier om bij het stadion te komen. De Glenelg Tram rijdt van Glenelg aan de kust helemaal naar het stadscentrum en vervolgens naar Coopers (Hindmarsh) Stadium. Het is ook een korte wandeling van de laatste halte op de lijn, Entertainment Centre. Als alternatief, als u Adelaide vanuit het stadscentrum wilt bereiken, neemt u de Napier Express. Het is ook mogelijk om het stadion met de trein te bereiken. Bowen Station ligt op een kleine wandeling van het stadion en wordt bediend door regelmatige treinen op de lijnen City-Grange en City-Outer Harbour. U kunt de trein nemen op Adelaide Railway Station. Het Cooper Stadiuim stadion ligt in de buurt van een paar belangrijke wegen in de stad. Het is toegankelijk vanuit Manton en Holden Street. Adres: Holden St, Hindmarsh 5007 Zuid-Australië

Adelaide United-tickets

Tickets voor wedstrijden van Adelaide United zijn online te koop via Ticketek. Tickets voor de wedstrijd variëren in prijs van AU $ 26 voor een algemene toegangsstoel voor het grootste deel van het stadion tot AU $ 50 voor de best gereserveerde zitplaatsen op de hoofdtribune. Adelaide United mag af en toe een thuiswedstrijd spelen op de grotere Adelaide Oval.

Relevante internetlinks

De officiële website van Adelaide United FC is www.adelaidunited.com.au, de website van de stad Adelaide is www.cityofadelaide.com.au en de website met informatie over het openbaar vervoer voor het metrogebied van Adelaide is www.adelaidmetro.com.au Shane schreef: 20 april 2016 om 16:00 De stoel in het huis is goed. Het is klein, maar het is speciaal gebouwd voor voetbal en je zit er bovenop. Bier zit in de stoel en de zon en een mix van lokale en buitenlandse (zij het 2-3 laag) fans zorgen voor een fysiek en vermakelijk spel als je in de stad bent om de wedstrijd te bekijken. En als je geen kaartje bij de gate kunt krijgen, is er altijd de mogelijkheid om er een te kopen. Het is een goede prijs. De stoel is klein, maar hij is gebouwd voor voetbal. Ik zit bovenop de actie en er zit een biertje in mijn stoel. De zon en een eclectische mix van lokaal en overzee (zij het twee-drie niveaus) zorgen voor een fysieke en vermakelijke wedstrijd als ik in de stad ben met het voetbal aan. Ik kan ook altijd een walk-up ticket bij de gate krijgen, tegen een goede prijs.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Hindmarshstadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Hindmarshstadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Hindmarshstadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
23 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Hindmarshstadium

Coopers Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het stadion heeft een capaciteit van 51.000 mensen en wordt gebruikt voor voetbalwedstrijden en andere evenementen. Coopers Stadium is een oud voetbalstadion dat werd gebouwd op de plaats van een oud cricketveld. Het is verder ontwikkeld tijdens de jaren 1960, en het heeft momenteel een capaciteit van 51.000 mensen. Het stadion wordt gebruikt voor voetbalwedstrijden en andere evenementen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op