Eredivisie
Zo 12:15
Pro League
Zo 13:30
Eredivisie
Zo 14:30
Eerste Divisie
Zo 14:30
Pro League
Zo 16:00
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Hubi Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Hubi is een app waarmee gebruikers hun favoriete inhoud kunnen bekijken en downloaden. Het ondersteunt alle belangrijke sites voor het hosten van inhoud en biedt kwaliteitslinks die stabiele streaming bieden. De begindagen waren echter een uitdaging vanwege het hostingprobleem op de site van de inhoudsuploader. De massale toestroom van dergelijke websites betekende dat elke inhoudshost zijn spel moest verbeteren en dat is waar Hubi het meest van profiteerde.

Hubi

cineb.net apk download apkpure

itunes music downloader

moboplayer

nice sofifa

nordvpn premium apk

storing viaplay

voetbal.nl app storing

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zondag, 24.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

apkpure.com/hubi-streaming-and-download/com.megadevs.hubi

Aan het begin van de jaren 2000 was streaming niet zo populair als het downloaden van films en tv-programma's. Zelfs vandaag de dag zul je een groot aantal mensen ontmoeten die de voorkeur geven aan het downloaden van inhoud boven het streamen ervan, vooral degenen die van films en tv-programma's houden. Zelf heb ik vijf harde schijven van 1 TB vol met content van door de jaren heen. En ik weet zeker dat ik niet de enige ben. Alle inhoud die ik heb is echter van voor 2015. Toen Netflix en andere streamingdiensten mainstream werden, stopte ik gewoon met het downloaden van inhoud en begon ik te streamen.
We gaan een app beoordelen die bekend staat om zijn download- en streamingmogelijkheden. Destijds bood het een ultieme Android-oplossing voor mensen die hun favoriete films en tv-programma's wilden downloaden via een gratis platform. Hoewel het vandaag de dag nog steeds operationeel is, is de vraag naar de app gedaald. Deze app is Hubi.

Wat is Hubi?

Hubi was een van de eerste streaming- en download-apps waarmee gebruikers gratis inhoud konden downloaden. Hubi is een streaming- en download-app waarmee je een breed scala aan inhoud kunt streamen en downloaden, waaronder films, tv-programma's en anime. Je kunt ook links vinden naar verschillende websites van derden op Hubi, wat vroeger was hoe de app werkte. Deze werkingsregel is vandaag de dag nog steeds van kracht op de meeste streamingdiensten.

Lijst met ondersteunde services

Het aantal ondersteunde services op Hubi is als volgt: 180 Upload, AllMyVideos, Billion Uploads, DaClips DivXStage, DwnSo, EcoStream, FileBox, FileNuke, MovReel, MovShare, MovPod, GorillaVid, MuchShare, NosVideos, NovaMov, NowVideo, Putlocker, Share Sixteen , ShareRepro*, SockShare*, Stage Vu*, Stream Cloud*, Upload C*, Upload Hero* , Vee HD*, Vidbull* , Vk* , Vodu* , VReer* , VideoWeed* , VidexDen* Video Slasher* en Zinwa*.

Wat mag je verwachten van de Hubi App?

Hoewel in de KitKat- en JellyBean-dagen de gebruikersinterface schoon was, voelt deze niet meer hetzelfde. Dat komt omdat ontwikkelaars tegenwoordig de nadruk leggen op het formulier, samen met functionaliteit. Omdat Hubi in 2013 en 2014 schitterde, wilden de ontwikkelaars de interface na die periode niet updaten. Dus zeggen dat de interface van Hubi gewoon verouderd is, zou een understatement zijn. Want als je het vandaag ziet, vind je het cartoonesk met 3D-elementen. Een groot deel daarvan kan worden toegeschreven aan merken die een plat lay-outontwerp aannemen. Maar nogmaals, het zijn de ontwikkelaars die hadden moeten opletten en de app moeten hebben geïnnoveerd volgens de marktnormen.

Externe videospeler

Ik heb het gevoel dat streamingdiensten vandaag de dag flexibiliteit missen. Met deze APK's kon je bijvoorbeeld dingen op jouw manier doen. Je was niet alleen beperkt tot de ingebouwde speler. U kunt externe spelers zoals MoboPlayer, VPlayer, MXPlayer en VLC gebruiken. Zelfs vandaag de dag kunt u deze functionaliteit gebruiken. Persoonlijk heb ik het gevoel dat veel vrijheid in contentconsumptie en operationele functies is verminderd.

Functies voor delen

Sociale mediaplatforms zoals Reddit, WhatsApp, Facebook en Instagram zijn grote spelers als het gaat om streamingdiensten. Het was dus niet meer dan normaal dat Hubi een sociale deelfunctie zou hebben ingebouwd. Je kunt een bepaalde stream delen met je vrienden en familie en ook bijhouden welke video's je hebt bekeken. Deze functie is te vinden in premium streamingdiensten.

Download opties

Met Hubi kunt u inhoud downloaden op uw mobiele apparaat. U kunt het op de achtergrond doen en u hoeft niet te wachten tot de download is voltooid. De app heeft ook een eigen ingebouwde speler, dus je hebt geen flashplayer nodig om de media te bekijken.

Inhoud downloaden

U kunt inhoud downloaden van alle streamingsites, vooral grote zoals YouTube en Vimeo. Hoewel de downloadsnelheid niet geweldig is, krijgt het de klus wel geklaard. Het downloadpaneel is minimalistisch en wordt geleverd met een kopieer- en plakknop waarmee de link die in uw klembord is gekopieerd, direct kan worden geplakt.

Inhoud streamen

Hubi is niet zo simpel als het klinkt. Tegenwoordig werkt de service mogelijk niet eens goed, vanwege een probleem met Jelly Bean en KitKat. Maar zelfs toen, toen de app je niet toestond om alles te downloaden, was er inconsistentie omdat ongeldige fouten vaak opdoken. Het aantal kijkers daalde dus en de geloofwaardigheid leed eronder.

Hubi App Informatie

Sinds Hubi in 2010 voor het eerst beschikbaar werd gesteld, lijkt het alsof het rond 2015 officieel is overleden. Er is sinds die tijd geen update uitgebracht en voor zover we kunnen zien, werkt de app nog steeds op Android-apparaten tot versie 2.2.

Hoe krijg ik toegang tot Hubi?

Hubi is een website die je kunt bezoeken om toegang te krijgen tot de app. Ik weet niet waarom je deze app zou willen downloaden, maar als je dat doet, zorg er dan voor dat je een betrouwbare website gebruikt. Wonen in nostalgie kan duur zijn als u vertrouwt op een andere streamingsite van derden.
De ontwikkelaars hebben de app geleverd via APK Pure, dus het is waarschijnlijk de veiligste manier om de app te downloaden zonder uw apparaat te riskeren. Als het downloaden van APK's nieuw voor u is, volgt u deze tips:
bestand - Zoek het APK-bestand op uw telefoon - Installeer het APK-bestand - Download en installeer het APK-bestand op uw telefoon.
Ga naar Instellingen en beveiliging en controleer onbekende bronnen.
op uw telefoon - Zodra de app is geïnstalleerd, opent u deze en volgt u de instructies op het scherm Installeer de app. Eenmaal geïnstalleerd, opent u het en volgt u de instructies op het scherm.

Ontwerpen

Ik weet niet eens wat ik over deze app moet zeggen. Het heeft slechte 3D-pictogrammen en elementen met blauwe randen op elke knop. Het beste wat ik kan doen is het gevoel van het gebruik van deze app als nostalgisch bestempelen. De blauwe, zwarte en transparante panelen met enorme pictogrammen en verouderde sociale media-pictogrammen werkten vroeger. Tegenwoordig komt het gewoon over als een spammy app. Een ding dat ik leuk vond aan Hubi was dat de interface helemaal niet ingewikkeld was. Er waren geen miniaturen. Zoek gewoon naar de inhoud en als u deze vindt, streamt of downloadt u deze.

Startpagina van de app

De startpagina begint met een grijze koptekst. Het heeft een logo aan de linkerkant en drie opties aan de rechterkant - Delen, Klembord en Extra opties. Onder deze opties vindt u een zoekbalk waar u de link moet plakken. Vrij gelijkaardig aan hoe de Utorrent-app er vroeger uitzag. Onder de zoekbalk was er een enorme afspeelknop gevolgd door een slanke downloadknop. Daaronder heb je een optie Advertenties verwijderen in het midden en sociale pictogrammen - Facebook en Twitter aan de rechterkant.

Binnenste pagina's

Er zijn geen binnenpagina's op deze app. Dit betekent dat u de inhoud kunt streamen via de Android-speler of een extra speler van derden. Dus als u de inhoud wilt streamen, kunt u ernaar zoeken op internet of downloaden uit de app store.

Desktop/mobiele ervaring

Ik heb in het verleden een goede ervaring gehad met dit platform. Het was destijds revolutionair, maar het past niet in het huidige technologielandschap omdat het de grootte van de bestanden die we hebben niet kan bijhouden en het geen ondersteuning heeft voor de infrastructuur. We kunnen het zien als een prachtige app die een geweldig verleden had.

Suggesties die ik heb voor Hubi

Ik heb niet veel te zeggen tegen de ontwikkelaars. Omdat ze deze app 5 jaar geleden hebben opgegeven, weet ik niet zeker of ze het nieuw leven zouden willen inblazen. Maar als ze een comeback willen maken, zou mijn primaire suggestie zijn om het esthetische gevoel van de app te vernieuwen.

Conclusie

In 2020 is er niets nieuws om enthousiast te zijn over deze video-downloader-app. U kunt het downloaden als u eerdere apps opnieuw wilt bezoeken. Het heeft echter niets meer te bieden. Raak niet te opgewonden en verwacht niet veel van deze app.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Hubi

cineb.net apk download apkpure

itunes music downloader

moboplayer

nice sofifa

nordvpn premium apk

storing viaplay

voetbal.nl app storing