Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

IAI Stadium Nihondaira: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het stadion heeft een maximale capaciteit van 35.000 en bevindt zich in de prefectuur Saitama. Het nieuw opgerichte Shimizu S-Pulse stadion werd gebouwd om het team een thuis te bieden na hun toelating tot de J-League. Het stadion heeft een maximale capaciteit van 35.000 mensen en bevindt zich in de prefectuur Saitama.

Iai Stadium Nihondaira

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion heeft een capaciteit van 30.000 en werd op tijd voor het seizoen 2007 opgeleverd. Het nieuwe huis van de Shimizu S-Pulse, Iai Stadium, werd gebouwd om hen een plek te bieden om te spelen na hun toelating tot de J-League. Het stadion heeft een capaciteit van 30.000 mensen en werd op tijd voltooid voor het seizoen 2007. Het stadion opende in 1991, maar het duurde tot 1993 toen de J-League van start ging. Het stadion bood oorspronkelijk slechts plaats aan 13.000 toeschouwers. Kort na de start van de J-League werd het stadion uitgebreid tot 18.500 zitplaatsen. Het onderging nog een renovatie in 2002-2003, toen het zijn huidige capaciteit van iets meer dan 20.000 zitplaatsen bereikte. In 2009 veranderde het stadion zijn naam in The Outsourcing Stadium om een naamgevingssponsoring van IAI te ontvangen. Vier jaar later, in 2013, veranderde het stadion zijn naam opnieuw in IAI Stadium Nihondaira om de sponsoring van de naamrechten met IAI te vernieuwen. Op een heldere dag is mount Fuji duidelijk zichtbaar vanaf de tribunes.

Manieren om naar IAI Stadium Nihondaira te reizen

Het IAI Stadium Nihondaira ligt in het zuiden van de wijk Shimizu, dat deel uitmaakt van de stad Shizuoka. Het stadion ligt ongeveer 5 kilometer ten zuiden van het centrum van Shimizu en het treinstation van Shimizu, en ongeveer 12 kilometer ten oosten van het centrum van Shizuoka. Op wedstrijddagen rijden er pendelbussen van het station Shimizu naar het IAI Stadium van 3 uur voor de wedstrijd tot 45 minuten na de wedstrijd. De reis duurt ongeveer 20 minuten. Op niet-wedstrijddagen rijden er veel bussen langs een van de belangrijkste lanen van Shimizu, op 10 minuten lopen van het stadion. Deze omvatten de 236, 224 en 260. Het treinstation van Shimizu ligt aan de Tokaido Main Line, die wordt bediend door JR Central. Het is niet op de Tokaido Shinkansen, maar er is een nabijgelegen Shinkansen station, Shizuoka, waar je kunt overstappen op een regionale trein naar Shimizu. Treinen tussen Shizuoka en Shimizu rijden vaak en de reis duurt slechts ongeveer 10 minuten. Als u vanuit Fuji in het noorden komt, kunt u een directe trein naar Shimizu nemen, maar als u aankomt op station Shin-Fuji Shinkansen is een verandering noodzakelijk. Adres: #424-0926 3880-1, Muramatsu, Shimizu-ku, Shizuoka-shi

Shimizu S-Pulse Tickets

Tickets voor Shimizu S-Pulse-wedstrijden kunnen worden gekocht via het J-League-portaal, Ticket Pia, Seven Ticket, Lawson Ticket of Eplus. Tickets kunnen persoonlijk worden gekocht bij verschillende winkels in de regio S-Pulse, waarvan de winkels die zich het meest centraal bevinden zich in ???????? 2-7-20 in Shimizu en ???????? 12-18 in Shizuoka. Anders kunnen ze worden gekocht bij zelfbedieningskaartautomaten bij elke 7Eleven, Family Mart, Lawson, Pia, Circle K, Sunkus, Ministop of Eplus-supermarkt. Als er nog kaarten beschikbaar zijn, kunnen deze meestal op de dag van de wedstrijd worden gekocht bij de kassa's in het stadion. Tickets voor het spel variëren in prijs van $ 2.500 voor een tweederangs niet-gereserveerde stoel achter het doel tot $ 6.300 voor de centrale stoelen aan de zijkanten. De tickets zijn $ 500 duurder als ze op de dag van het spel worden gekocht. De Shimizu S-Pulse spelen af en toe spraakmakende wedstrijden zoals de derby tegen Jubilo Iwata in Shizuoka Stadium ECOPA, dat ongeveer 50 kilometer ten westen van Shizuoka ligt.

Relevante internetlinks

S-Pulse.co.jp is de officiële website van Shimizu S-Pulse. Visit-shizuoka.com biedt informatie over Shizuoka, zoals toeristische attracties en vervoersmogelijkheden. Hyperdia.com is een Japanse treinreisplanner.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Iai Stadium Nihondaira
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Iai Stadium Nihondaira
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Iai Stadium Nihondaira
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
23 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Iai Stadium Nihondaira

IAI Stadium Nihondaira: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het stadion heeft een maximale capaciteit van 35.000 en bevindt zich in de prefectuur Saitama. Het nieuw opgerichte Shimizu S-Pulse stadion werd gebouwd om het team een thuis te bieden na hun toelating tot de J-League. Het stadion heeft een maximale capaciteit van 35.000 mensen en bevindt zich in de prefectuur Saitama.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op