Eredivisie
Zo 12:15
Pro League
Zo 13:30
Eredivisie
Zo 14:30
Eerste Divisie
Zo 14:30
Pro League
Zo 16:00
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

IMDb Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

IMDb is een site die u waarschijnlijk regelmatig bezoekt. Het is gevuld met informatie over films en televisieprogramma's, inclusief acteursprofielen en productiecredits. IMDb heeft echter ook een aantal andere functies die u misschien niet kende. Lees vandaag mijn recensie om er alles over te weten te komen!

Imdb

imdb kosten

imdb pro kosten

jdownloader database 2022

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zondag, 24.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

imdb.com

Hoe vaak heb je naar een film of tv-programma gekeken en bij jezelf gedacht: "Ik wou dat ik me kon herinneren in welke andere films die acteur heeft gezeten" of "hoe heet die actrice ook alweer?" Deze kleine curiositeiten kunnen ons soms gek maken tot het punt dat ze de ervaring van de show of film die we bekijken verpesten. Was er maar een site of een app waar we in deze tijden van grote nood terecht konden om snel alle informatie te verzamelen die we nodig hebben over onze favoriete films en series.
Gelukkig is er een online bron die kan helpen met al uw filmbehoeften: IMDb. Deze website is de onofficiële autoriteit op het gebied van alles wat met film, tv, videogames en streamingcontent te maken heeft. Vind snel alle informatie die u ooit nodig zou kunnen hebben met betrekking tot cast, productieploeg, persoonlijke bios, plotsynopsen en algemene trivia in slechts een paar klikken. Bovendien biedt IMDb professionele, kritische recensies en recensies en beoordelingen van fans die u een kijkje kunnen geven in de ontvangst van een film of show voordat u gaat kijken.
IMDb is een geweldige bron voor film- en tv-liefhebbers. Het heeft informatie over publieke kennis, zodat u het gemakkelijk kunt vinden, ongeacht wat u zoekt.

Geschiedenis

Veel belangrijke websites over de hele wereld begonnen als iets heel anders dan wat ze uiteindelijk werden. Facebook begon bijvoorbeeld als een eenvoudig hot or not-beoordelingssysteem op Harvard, maar groeide uit tot een van de meest invloedrijke sociale netwerksites aller tijden. IMDb daarentegen had een bescheiden en uiteenlopend begin. Aanvankelijk was het alleen een opslagplaats voor informatie over films en tv-programma's.
Voordat het officieel bekend werd als IMDb, begon de website als een Usenet-bericht genaamd "Those Eyes". Gemaakt door de Britse programmeur Col Needham, was deze discussiedraad gewijd aan het bespreken van actrices die mooie ogen hadden. Uiteindelijk sloeg "Those Eyes" aan en inspireerde andere filmliefhebbers om verschillende lijsten van hun eigen te maken.
Dit inspireerde Needham om extra lijsten te maken, zoals eenvoudige archieven van acteurs, regisseurs, schrijvers, actrices, enz. Tegen het einde van 1990 was de lijst uitgegroeid tot ongeveer 10.000 films en televisieseries. De overweldigende belangstelling voor zijn lijsten bracht Needham ertoe een versie van de lijst te coderen die het gemakkelijk doorzoekbaar maakte voor iedereen die nieuwsgierig was. Dit evolueerde later naar IMDb.
In 1996 werd IMDb opgericht in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf bleef slechts 2 korte jaren onafhankelijk eigendom van Needham. In 1998 dook een techmagnaat, Jeff Bezos, in en nam IMDb over. Jeff Bezos en Needham sloten een deal en Amazon kocht IMDb voor 55 miljoen dollar. IMDb zou vanaf dat moment als dochteronderneming aan Amazon worden gekoppeld.
Onder het nieuwe Amazon-management bleef IMDb groeien en zijn diensten uitbreiden. In januari 2002 werd de abonnementsversie van IMDb aan de wereld voorgesteld, IMDb Pro. IMDb Pro biedt, naast het aanbieden van de nu enorme database met informatie die beschikbaar is in de gratis versie, abonnees ook exclusieve filmproductie- en box office-informatie over titels, evenals een professionele gids van insiders uit de industrie. Gericht op film- en televisieprofessionals, wordt IMDb Pro aangeprezen als een van de must-haves-abonnementen voor iedereen die probeert door te breken in de filmindustrie.
IMDb blijft groeien naar nieuwe mediagebieden, zoals streamingdiensten. Op 10 januari 2019 lanceerde IMDb ook een nieuwe streamingdienst die bekend staat als IMDb TV (voorheen gebrandmerkt als Freedive). Op IMDb TV kunnen gebruikers gratis films streamen met advertenties. Wie weet waar IMDb de komende jaren naartoe gaat? Een ding dat zeker lijkt, IMDb lijkt op een zeker traject naar verdere groei te zijn.

Ontwerpen

De esthetiek van IMDb kan worden omschreven als gedurfd en minimalistisch. Hoewel het misschien paradoxaal klinkt, heeft IMDb een manier gevonden om een balans te vinden tussen het flitsende en het ingetogene. Hun welkomstscherm is een goed voorbeeld van hoe dit wordt bereikt; een luide gele achtergrond maakt plaats voor een eenvoudige zwarte ? IMDb? dat doet denken aan de manier waarop een filmtitel het scherm omspant.
Ik was onder de indruk van het ontwerp van de site. Er is geen rommel, ondanks de terabytes aan gegevens waarvan ik zeker weet dat deze enorme database bevat. Alles is georganiseerd en op zijn plaats. Welke functie van IMDb u ook moet vinden, u kunt dit binnen enkele seconden doen - zelfs als een eerste gebruiker. Dit is hoe site-ontwerp zou moeten zijn: onmiddellijk toegankelijk, eenvoudig en gestroomlijnd.

Tevreden

Onder de zoekbalk, aan de linkerkant van de pagina, vindt u een knop met het label 'menu'. Als u hierop klikt, wordt een vervolgkeuzemenu geopend dat de hele pagina in beslag neemt. Ik hou van deze menu's omdat ze je veel functies op één plek geven. Het is ook een goed ontwerp omdat het niet te lang duurt om een nieuwe pagina te laden.
Hier kunt u kiezen uit een paar categorieën, waardoor het browsen van inhoud op deze site uiterst eenvoudig is. De inhoud wordt als volgt georganiseerd: Films, tv-programma's, Awards & Evenementen, Celebs, Video's en Community. Elke sectie heeft ook een lange lijst met opties eronder om je hand verder door deze enorme database te leiden.
IMDb, een website gewijd aan film- en tv-informatie, heeft IMDb TV gecreëerd, een streamingdienst die exclusieve inhoud biedt die niet op andere sites te vinden is. IMDb TV behandelt films en tv-shows, heeft een Hollywood-nieuwsserie, interviews met beroemdheden, snelle video-samenvattingen van tv-series en filmfranchises, dekking van awardshows en een originele animatieserie genaamd "You're Not a Monster." Deze nieuwe inhoud creëert opwinding binnen de community, omdat het mogelijk kan concurreren met services zoals Netflix en Hulu.

Desktop- en mobiele ervaring

Ik denk echt dat het een geweldig hulpmiddel is voor iedereen die van film houdt. IMDb is een geweldige tool voor iedereen die van films houdt. Ik raad ten zeerste aan om zowel de app te hebben als af en toe de desktopsite te bezoeken. Samen zal er geen houden meer aan zijn om je grenzeloze kennis van film, tv-programma's en acteurs te stoppen. De app is erg handig om in je zak te hebben en kan je de ster van het gesprek aan de bar of café© maken wanneer een groep vrienden ruzie maakt over wie welke rol in een bepaalde film heeft gespeeld en niemand het antwoord kan bedenken. Binnen enkele seconden heb je het."
Ik ben iemand die een soort purist is als het gaat om het bekijken van video-inhoud. Ik doe het niet graag op mijn telefoon. Als ik iets ga bekijken, vooral een deel van de langere inhoud die IMDb biedt, zoals films of originele series, zou ik dat veel liever op mijn computer doen, waar de resolutie beter zal zijn en het scherm groter. Dus ik zou aanraden om zowel de IMDb-app als de desktopsite te gebruiken om echt het meeste uit deze site te halen.

Prijzen en plannen

Het is niet nodig om IMDb te bezoeken, omdat de app en website beide gratis te gebruiken zijn. Als u echter beter kennis wilt maken met IMDb of op zoek bent naar mogelijkheden in de entertainmentindustrie, kan een pro-account zeer waardevol zijn.
Met IMDb Pro kunt u uw cv en contactgegevens plaatsen, door een enorme lijst met branchecontacten bladeren en de e-mailadressen en telefoonnummers van enkele van de meest waardevolle mensen in Hollywood verkrijgen. Als Pro-lid verbindt u zich aan de maandelijkse vergoeding van $ 19,99 of $ 14,99 per jaar, waarmee u kunt profiteren van ongekende professionele netwerken.

Conclusie

IMDb is een uiterst waardevolle bron voor iedereen die van films houdt. Het heeft alles van casual filmfans tot hardcore filmliefhebbers en zelfs die in de filmindustrie. Of je nu informatie nodig hebt over films en tv-programma's of gewoon een aantal interessante trivia wilt vinden, IMDb heeft het allemaal.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Imdb

imdb kosten

imdb pro kosten

jdownloader database 2022