Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

IMDb TV Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

IMDb TV is absoluut een van de beste gratis film- en tv-streamingsites op internet. Met honderden populaire films en tv-series die gratis kunnen worden gestreamd, is het moeilijk om fout te gaan met deze optie. Kom vandaag mijn recensie van IMDb TV bekijken om meer te weten te komen over deze geweldige gratis streamingsite!

Imdb TV

druk imdb

imdb app

imdb kosten

imdb tv nederland

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 01.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

imdb.com/tv

Er zijn veel meer gratis streaming-opties dan je in eerste instantie misschien denkt! Een relatief nieuwere gratis streamingdienst van 2 vertrouwde en erkende merken biedt films en tv-programma's van hoge kwaliteit.
Veel mensen wenden zich tot IMDb voor film- en tv-beoordelingen voordat ze beslissen of ze een film of show willen bekijken of niet. Vaak wordt de IMDb-beoordeling van een film of show gebruikt als een indicatie of het de moeite waard is om te bekijken. Heb je ooit iemand horen zeggen: "Nee, laten we die niet bekijken - hij heeft een 4,5 op IMDb, kun je het geloven?"
Na zo'n succesvolle autoriteit te zijn geworden in de wereld van film en televisie, is het niet meer dan logisch dat IMDb een stukje van de taart van de streamingdienst zou willen. Als uw bedrijf zo succesvol is als IMDb de afgelopen twee decennia is geweest, waarom zou u dan niet doorgaan met het aanbieden van filmrecensies en trailers? Waarom begin je niet met het maken van je eigen inhoud en het licentiëren van enkele van de films die je al in je bijna uitgebreide database met films en tv-programma's hebt? IMDb TV voelt bijna als een onvermijdelijkheid, als je het mij vraagt, een die heeft geresulteerd in een van de beste gratis streamingsites op internet.
IMDb TV is een platform gemaakt door het moederbedrijf Amazon. Het is een service waarmee gebruikers films en televisieprogramma's kunnen bekijken. Amazon maakt ook originele content voor IMDb TV. Deze originele inhoud helpt Amazon de film- en tv-industrie te beheersen.
IMDb TV is een gratis streamingsite die nog veel ruimte heeft om te groeien. Het is echter een uitstekende site met shows en films van hoge kwaliteit. Iedereen zou het moeten weten, en ik geloof dat het de komende jaren een grotere speler in de streamingruimte zal worden.

Geschiedenis

IMDb TV is een nieuw streamingkanaal dat in januari 2019 werd gelanceerd. Het is beschikbaar voor gebruikers op de officiële website van IMDb en voor Amazon Prime Video-abonnees, zonder extra kosten. Het kanaal werd ook direct na de lancering beschikbaar op Amazon Fire-apparaten.
IMDb kondigde op 17 juni aan dat het zijn Freedive-service zal rebranden als IMDb TV. Samen met deze verandering kondigde de streamingdienst ook aan dat het zijn bibliotheek met inhoud zal verdrievoudigen. Dankzij indrukwekkende licentiedeals met Warner Brothers, MGM Studios en Sony Pictures Entertainment hebben IMDb TV-kijkers toegang tot honderden nieuwe klassieke en populaire filmkeuzes.
In februari 2020 deed Amazon een aankondiging die aangaf dat het bereid was om nog verder te investeren in de originele inhoud van IMDb TV. Het IMDb TV content team werd officieel geïntegreerd in Amazon Studios. Het doel was om nieuwe content te ontwikkelen naast het nieuwe IMDb TV content creation leadership. Critici van het gebrek aan originele inhoud van IMDb TV zouden deze bezorgdheid snel moeten zien verdwijnen.

Ontwerpen

Eerlijk gezegd denk ik dat het site-ontwerp op IMDb TV kan worden verbeterd. Het is op geen enkele manier onbruikbaar, maar het komt zeker niet over als een streamingdienst die wordt ondersteund door de rijkste man in de geschiedenis van de wereld (Jeff Bezos).
Ik heb niet genoten van de IMDb TV-lay-out. Het leek erg op Netflix en Hulu, met secties gescheiden door genre of categorie, elk met zijn eigen side-scrolling browse-mechanisme. Het probleem dat ik ermee had, was dat het niet voelde alsof ik films en tv-programma's op een legitieme streamingsite aan het bekijken was. Het voelde meer alsof de streamingsite een soort pop-up was op de IMDb-site. Dit kan te wijten zijn aan de sterk gecentraliseerde lay-out - de site maakt geen gebruik van de volledige pagina, in plaats van alles in een gecentreerde doos te consolideren - wat ik zeker niet begrijp.
Verder dacht ik dat de integratie tussen IMDb en IMDb TV beter gestroomlijnd was geweest. Natuurlijk kunt u de IMDb-beoordelingen van elke titel en enkele basiskredietinformatie zien. Waarom zou u echter niet de eigen gepatenteerde röntgenfunctie van Amazon gebruiken? Dit zou een geweldige kans zijn geweest om te profiteren van de rijke database van Amazon tijdens het kijken naar een gratis film of tv-programma.
Als u op zoek bent naar meer informatie over IMDb, moet u in principe overschakelen naar de gewone pagina van de website. Ik denk niet dat IMDb TV het gevoel heeft dat het ten volle profiteert van de andere sterke punten van IMDb; bovendien voelt het alsof het een aparte website is in plaats van een uitbreiding van IMDb. Ik zou graag meer stroomlijning en integratie zien in de toekomst naarmate IMDb TV groeit en evolueert.

Inhoud en functies

Hoewel IMDb TV nog geen grote plons heeft gemaakt als het gaat om originele inhoud, lijkt de site vooral gericht te zijn op het leveren van een aantal moeilijk te vinden gelicentieerde films en tv-programma's.
IMDb TV is onlangs druk bezig geweest met het vernieuwen van zijn content line-up met originele series zoals Leverage en Corner Gas Animated, evenals het verwerven van rechten op series zoals Alex Rider. Er zijn geruchten dat Amazon Studios en IMDb TV de productie van Judge Judy zullen overnemen zodra de show in 2021 eindigt.
Fans van NBC's Chicago Fire zullen blij zijn te weten dat IMDb TV is begonnen met het streamen van de show. Bovendien zijn alle 5 seizoenen van Friday Night Lights gratis te streamen. In februari 2020 kondigde IMDb TV ook aan dat het de rechten van meer dan 20 Disney-films zou verwerven.
Enkele van de grotere titels die je gratis kunt streamen op IMDb TV zijn verschillende Star Trek-films en het geheel van de razend populaire AMC-serie Mad Men. Er zijn natuurlijk ook honderden andere gratis films en tv-programma's die hier worden gestreamd. Ik zou zeker aanraden om naar IMDbtv.com te gaan en de volledige lijst zelf te bekijken!

Mobiele en desktopervaring

Helaas heeft IMDb TV nog geen eigen mobiele app. Je hebt natuurlijk toegang tot alle inhoud via de Prime Video-apps, die voor zowat elk apparaat bestaan dat er is. Zolang je het niet erg vindt om toegang te krijgen tot de inhoud van IMDb TV als een Prime Video-kanaal, heb je geen mobiele problemen met deze gratis streamingsite. Het is echter een beetje teleurstellend dat er geen eigen IMDb TV-app is (of een IMDb TV-component voor de originele IMDb-app).

Suggesties die ik heb voor IMDb TV

Ik zou graag willen dat IMDb TV onafhankelijker wordt, bijvoorbeeld door een eigen app aan te bieden. Ten tweede moet IMDb TV serieus nadenken over manieren waarop het meer geïntegreerd kan worden met de IMDb-database. Ik verwacht een gestroomlijnde en ongekend informatiegestuurde kijkervaring van een streamingsite van IMDb.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Imdb TV

druk imdb

imdb app

imdb kosten

imdb tv nederland

IMDb TV Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

IMDb TV is absoluut een van de beste gratis film- en tv-streamingsites op internet. Met honderden populaire films en tv-series die gratis kunnen worden gestreamd, is het moeilijk om fout te gaan met deze optie. Kom vandaag mijn recensie van IMDb TV bekijken om meer te weten te komen over deze geweldige gratis streamingsite!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op