Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Internet Radio Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Internet-Radio is een meerkanaals radiosite die gebruikers toegang biedt tot meer dan een miljoen stations met behulp van de directory. Het biedt ook gratis ruimte voor stations die worden gehost op Shoutcast- en Icecast-servers.

Internet Radio

internet radio platform

comunio classic

eigen radiostation beginnen gratis

gratis internet radio

internet radio gratis

internet radio kosten

internet radio tv

internetradio kosten

pixels communicatie

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 01.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

internet-radio.com

De daling van de verkoop van fysieke muziek betekent niet dat muziek niet meer wordt gewaardeerd. Dankzij de opkomst van streamingdiensten hebben mensen overal toegang tot elk nummer of album - thuis, op het werk of op de universiteit - alles wat ze nodig hebben is een internetverbinding.
De opkomst van streamingdiensten heeft diensten als Spotify, Pandora en Apple Music bij ons geïntroduceerd. Het heeft ook geleid tot een transformatie in de internetradio-industrie. Tegenwoordig vindt u tientallen kwaliteitswebsites die radiostations van over de hele wereld uitzenden. Deze meerkanaals radiostationnetwerken aggregeren en beschikken over ergens tussen de 5.000 en 500.000 radiostations op hun netwerk.

Wat is Internet-Radio?

Internet-Radio als website is anders dan de term 'internetradio'. De eerste is een platform waar je bijna 30.000 radiostations kunt vinden, terwijl de laatste een term is die wordt gebruikt om radiodiensten via internet te beschrijven (inclusief alles wat met radiostreaming te maken heeft).

Waarom zou je internetradio streamen?

We hebben de meeste van deze enorme radiogidsen gezien met ergens tussen de 10.000 en 50.000 radiostations. Internet-Radio zit mooi op 28.453 radiostations die naar verwachting tegen het einde van 2020 de 35.000 zullen overschrijden. Ik hou van de diverse stations op dit netwerk - voornamelijk van over de hele wereld.

Populaire genres

Er is een grote verscheidenheid aan genres op deze website, waarvan ik sommige graag beluister zoals Smooth Jazz, Klassiek, Classic Rock, Country, Rock, Ambient, Dance, Oldies, Trance, Chillout, House en Reggae. Er zijn vele andere genres zoals Hip Hop, Techno, Hindi-taal muziek, Pop muziek Psytrance Soul Progressive Drum and Bass Disco en Punk.

Start je eigen station

Ik hou van internetradionetwerken die indie-makers de mogelijkheid bieden om hun eigen stations te starten. Met deze netwerken kunt u worden blootgesteld aan miljoenen maandelijkse gebruikers en uw station laten horen met originele inhoud. Wat verbazingwekkend is, is dat als je Shoutcast- of Icecast-servers hebt, je gratis aan de slag kunt.

Actief Forum

Als u vragen heeft over radioserviceforums of onze veelgestelde vragen, bekijk dan de gids en het forum onder "Ondersteuning" voor hulp. Als er nog steeds onbeantwoorde vragen zijn, plaats ze dan op een actief forum waar onze gebruikers nuttige antwoorden kunnen geven. Hieruit blijkt dat de dienstverlener geïnteresseerd is in zijn gebruikers en de website niet gebruikt voor passief inkomen.

Gemeenschap

Internetradio heeft een zeer actieve gemeenschap. Van de ontwikkelaars die geweldige ondersteuning bieden aan mensen die betrokken zijn bij het netwerk, met internetradio kunt u meer zijn dan een passieve luisteraar. Je kunt een match vinden via het communitygedeelte. Als je op zoek bent naar een DJ of omgekeerd, kun je er een vinden via de community-sectie.

Hoe toegang tot internetradio?

U kunt toegang krijgen tot de Internet-Radio website door het trefwoord "internet-radio" te typen of door de volgende link te gebruiken: InternetRadio. Als u de website al kent en deze wilt delen met uw vrienden en familie, kunt u de sociale pictogrammen op de startpagina gebruiken om snel te delen.

Ontwerpen

Ik verwachtte niet echt veel van een gratis radiostreamingwebsite, dus ik was niet zo teleurgesteld. Niet elke serviceprovider kan op het niveau van TuneIn Radio of Radio.net zijn, en het enige ontmoedigende aspect is dat de service bijna 30.000 stations heeft. Ik begrijp niet waarom de ontwikkelaars werken aan het intuïtiever en gebruiksvriendelijker maken van de website? Niet alleen is de lay-out vaag, maar de opdringerige displaybanners laten gewoon een zure smaak achter in je mond.

Rubriek

Bij het bezoeken van de website ziet u de koptekst met een wit /grijs verloop. Er zijn vier hoofdelementen: Luister, Uitzending, Bespreek aan de linkerkant en een zoekbalk aan de rechterkant. Elke categorie aan de linkerkant heeft gedetailleerde opties, dus laten we ze eens bekijken.

Luisteren

Wanneer u op luisteren klikt, hebt u een verscheidenheid aan genres om uit te kiezen om aan de slag te gaan. Er zijn veel populaire opties, zoals de jaren '70, '80, Ambient, Blues, Chillout, Klassiek, Drum and Bass, Easy Listening, Heavy metal, Hiphop, Jazz, Metal, Oldies, Psytrance, Reggae en Rock.

Uitzending

Het uitzendtabblad van de website heeft drie secties: Ten eerste is er de ? Een eigen station beginnen? sectie met instructies over het starten van uw eigen radiostation, en ? Prijzen? waarin de prijzen voor omroepdiensten worden vermeld. Het tweede deel bevat ? Hulplijnen? en? Veelgestelde vragen? die meer diepgaande informatie over uitzenden bieden, en de derde sectie is de loginpagina van het Configuratiescherm.

Bespreken

Onder het discussietabblad vindt u vier secties - het eerste gedeelte heeft Forum Home en Neem contact met ons op, het tweede heeft ondersteuning, veelgestelde vragen, gidsen en pre-sales vragen, het derde heeft vrijwilligerswerk, shows en muziek, en het vierde heeft chat, nieuws en feedback.

Hero Sectie

De Hero-sectie op de Internet-Radio-website is absoluut een van de meest onaangenaame aspecten. Ik begrijp niet waarom je als ontwikkelaar zoveel genres op de website zou opnemen. U kunt een kleurrijke banner of klassieke zwart / grijze banner hebben die past bij de stijl van uw website, maar nee, er is een rommelige lijst met genres met advertenties direct onder het hoofdgedeelte.

Lichaam

Ik hou van het lichaamsgedeelte op de website. De kolom Aanbevolen radiostations heeft twee kolommen - een met de naam van het station, wat er nu wordt afgespeeld, een link naar de bron en genredetails; en een met Add Station als je een shoutcast- of icecast-lid bent. Als je verder scrolt, krijg je twee opties: gratis proefperiode van 7 dagen en Station toevoegen als je een Shoutcast- of Icecast-lid bent.
Er zijn vier forumthreads in de lidmaatschapsoptie: Nieuws, Vrijwilligerswerk, Radioshow en Muziek. U hebt toegang tot elk van deze threads als u wilt communiceren met de gebruikers op dit platform.

Binnenpagina's

Op de startpagina zijn er binnenpagina's die het lichaamsgedeelte repliceren. Ik vind het leuk hoe ze gelijkmatig stromen en hoe elke binnenpagina een ander radiostation heeft - zoals Drum and Bass heeft Dance UK Radio, Sound Fusion Radio, Party Vibe Radio, Underground FM en ZOMP Radio. Elk van deze radiostations heeft statistieken zoals Luisteraars, Kwaliteit en classificatie (Aanbevolen of Populair).

Tevreden

Als je muziekcollectie iets is waar je moe van bent geworden, is teruggaan naar de radio altijd een goede optie. Vooral met internetradio's die beschikbaar zijn op internet, is het gemakkelijker om naar elk gewenst kanaal van over de hele wereld op een website te luisteren. Kies gewoon het genre waarnaar je wilt luisteren en je krijgt een lijst met tientallen radiostations die het muziekgenre spelen waar je van houdt.
InternetRadio geeft u toegang tot bijna 30.000 radiostations en luistert naar podcasts. Stem live af op duizenden internetradiostations en krijg toegang tot meer dan twee dozijn genres.

Desktop/mobiele ervaring

Ik had toegang tot de internetradio op mijn Pixel 3a en had een behoorlijke ervaring. Hoewel ik moet toegeven dat de meeste kanalen van lage kwaliteit zijn en slechts een paar van hen bieden 320kbps bitrate. Wanneer ik bijvoorbeeld door de drum-en-bass-categorie blader, bood Party Vibe Radio HQ-streaming aan, terwijl de rest van de stations minder dan 128 kbps of minder waren. Naar mijn mening is 128kbps nog steeds acceptabel, maar 64kbps is gewoon niet genoeg.

Plannen & Prijzen

Internet-Radio is gratis te streamen, maar er zijn opdringerige banneradvertenties waar je van tijd tot tijd mee te maken krijgt.

Suggesties die ik heb voor Internet Radio

Ik denk dat internetradio zich moet concentreren op hun grafische vormgeving en ontwerp om de nieuwe gebruikers zich thuis te laten voelen. Maak een aantrekkelijke startpagina en plaats de advertenties vervolgens goed, niet gericht op maximale CPC maar eerder op een geweldige gebruikerservaring.

Conclusie

InternetRadio is een geweldige radiostreamingservice die je zeker moet bekijken. Er zijn een aantal geweldige kanalen op het netwerk en u kunt er zonder problemen van genieten. De gedetailleerde beschrijvingen van elk station maken het gemakkelijk voor u om er meer over te weten te komen voordat u erop klikt, zodat u er zeker van kunt zijn dat u audio van goede kwaliteit krijgt.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Internet Radio

internet radio platform

comunio classic

eigen radiostation beginnen gratis

gratis internet radio

internet radio gratis

internet radio kosten

internet radio tv

internetradio kosten

pixels communicatie

radio live internet

radio storing vandaag

station eleven watch online

storing ziggo emmen

videoland kijken in turkije

voetbal live radio

web radio gratis

webradio gratis

webradio twente

ziggo forum storing

Internet Radio Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Internet-Radio is een meerkanaals radiosite die gebruikers toegang biedt tot meer dan een miljoen stations met behulp van de directory. Het biedt ook gratis ruimte voor stations die worden gehost op Shoutcast- en Icecast-servers.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op