Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Jämtkraft Arena: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het stadion heeft een capaciteit van 10.000 en ligt in het centrum van de stad. De Jamtkraft Arena werd in 2007 gebouwd om Ostersunds FK te huisvesten. Het heeft een capaciteit van 10.000 en is gelegen in het centrum van de stad.

Jamtkraft Arena

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

De arena ligt in het centrum van de stad en heeft een capaciteit van 10.000 zitplaatsen. De Jamtkraft Arena werd in 2007 gebouwd om te dienen als het thuisstadion voor Ostersunds FK. Het maakte deel uit van een groter entertainment- en sportcomplex dat ook een ijshockeyarena omvatte. De Jamtkraft Arena ligt in het centrum van de stad en heeft een capaciteit van 10.000 zitplaatsen. De Jamtkraft Arena werd op 13 juli officieel geopend met een vriendschappelijke wedstrijd tussen OFK en Swansea City. In 2016 werd een extra terras aan het stadion toegevoegd toen OFK promoveerde naar de hoogste divisie van Zweden. Hierdoor nam de capaciteit van het stadion in 2000 toe.

Hoe kom je bij de Jamtkraft Arena

De Jamtkraft Arena ligt in de stad Ostersund, op iets meer dan 2 kilometer van het centrum van Ostersund. Het centraal station van Ostersund ligt een kilometer verder weg net ten zuiden van het stadscentrum. De wandeling van het stadhuis in Ostersund naar het voetbalstadion duurt op wedstrijddagen ongeveer 30 minuten. Op wedstrijddagen rijdt een speciale dienst van lijn 14 naar het stadion. Op niet-wedstrijddagen zijn er een paar verschillende busroutes die je naar het stadion kunnen brengen. Afhankelijk van het tijdstip van de dag of het weekend kan de service echter beperkt zijn. Ostersund ligt ongeveer 550 kilometer ten noorden van Stockholm. Er zijn een of twee directe treinen per dag die Ostersund met Stockholm verbinden, maar er zijn meer opties met een overstap in Sundsvall. De reis vanuit Stockholm kan 5 tot 6 uur duren, terwijl de reis vanuit Sundsvall ongeveer 2,5 uur duurt. Ostersund Airport ligt ongeveer 10 km ten westen van het stadscentrum. Het heeft een paar directe vluchten per dag naar Stockholm. Adres: Arenavägen 23, 831 32 Östersund

Eet, drink en slaap in de buurt van de Jamtkraft Arena

De Jamtkraft Arena ligt aan de rand van de stad, naast de ijshockeyarena en het skistadion van Ostersund. De nabijgelegen Arctura-toren heeft een skybar en een restaurant met een mooi uitzicht. Over het algemeen is het echter een nogal onaantrekkelijk gebied met weinig eten en drinken, wat beter kan worden gedaan in het centrum van Ostersund. Er zijn geen hotels in de buurt van de Jamtkraft Arena, maar er zijn verschillende goede opties in het centrum van Ostersund. Klik hier voor een overzicht van hotels in Östersund.

Ostersunds FK Tickets

Tickets voor Ostersunds kunnen online worden gekocht, in de OFK-clubwinkel op Prã¤stgatan 50 A in het centrum van Ostersund, of bij de toeristische informatie van Visit Ostersund op Radhusgatan 44 in het centrum van de stad. Kaarten zijn twee uur voor aanvang van de wedstrijd te koop bij de kassa's van de Jamtkraft Arena. Een overdekte stoel aan een van de zijkanten of een kaartje voor de onoverdekte terrassen achter het doel kost je 260 Zweedse kroon (SEK) of 300 Zweedse kroon (SEK). Tickets kosten 50 kronen meer voor sommige spraakmakende spellen (alleen zitplaatsen) en zijn 40 kronen duurder als ze op de dag van de wedstrijd worden gekocht. Stuur [email protected] een e-mail voor meer informatie.

Relevante internetlinks

De officiële website van Ostersunds FK is ostersundsfk.se. Informatie over een bezoek aan Ostersund vindt u hier bij visitostersund.com.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Jamtkraft Arena
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Jamtkraft Arena
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Jamtkraft Arena
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Jamtkraft Arena

Jämtkraft Arena: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het stadion heeft een capaciteit van 10.000 en ligt in het centrum van de stad. De Jamtkraft Arena werd in 2007 gebouwd om Ostersunds FK te huisvesten. Het heeft een capaciteit van 10.000 en is gelegen in het centrum van de stad.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op