Eliteserien
Nu
Eliteserien
41'' geleden
Eliteserien
49'' geleden
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Jan Breydel Stadion: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het werd oorspronkelijk gebouwd met een capaciteit van iets meer dan 25.000 en heeft momenteel een capaciteit van meer dan 32.000. Het Jan Breydelstadion werd geopend in 1974 en heeft momenteel een capaciteit van meer dan 32.000 inwoners.

Janbreydel

capaciteit jan breydel

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion is vernoemd naar Jan Breydel, een 17e-eeuwse Belgische edelman en militair generaal. Het Jan Breydelstadion werd gebouwd in 1974 en een jaar later geopend in 1975. Het werd gebouwd door de stad Brugge als een gedeeld onderkomen voor beide Brugse voetbalclubs. Het stadion is vernoemd naar de 17e-eeuwse Belgische edelman en militair generaal Jan Breydel. Het stadion, oorspronkelijk het Olympiastadion genoemd, bood plaats aan naar schatting 30.000 toeschouwers – hoewel meestal staand. In de jaren 1990 werden de terrassen van het stadion omgebouwd tot zitgedeeltes, waardoor de capaciteit werd teruggebracht tot minder dan 20.000 zitplaatsen. Omdat het stadion was geselecteerd als speellocatie voor het EK 2000, moest het worden uitgebreid tot een minimale capaciteit van 30.000. Om in aanmerking te komen voor subsidies van de Vlaamse overheid was een meer Vlaamse naam nodig. Dit leidde tot de naamsverandering naar Jan Breydelstadion, een volksheld uit het 14de-eeuwse Brugge. De bouw van de twee tribunes aan de korte uiteinden en de renovatie van de twee tribunes aan de lange zijden werden in 1999 voltooid. Het Euro 2000-toernooi vond plaats in het Jan Breydel Stadion en vond plaats in drie groepswedstrijden en de kwartfinale tussen Frankrijk en Spanje. Ze hopen aan het begin van het seizoen 2019-20 hun nieuwe thuis te betrekken. Als deze plannen doorgaan, willen ze het Jan Breydel Stadion herontwikkelen tot een kleinere zaal met een geschatte capaciteit van 12.000 zitplaatsen. (foto's van het huidige Jan Breydel Stadion hieronder)

Manieren om naar het Jan Breydel Stadion te reizen

Het Jan Breydelstadion ligt in het westen van Brugge, op ongeveer 3,5 kilometer van het historische stadscentrum en het centraal station. Het stadion is bereikbaar met de bus. Vanaf het centraal station neemt u lijn 5 of 15 in de richting van Saint-Andrã©. De rit duurt ongeveer 15 minuten en het is nog eens 5 minuten lopen vanaf halte Sint-Andrã©. Adres: Olympialaan 74, 8200 St.-Andries (Brugge)

Eten, drinken en slapen in de buurt van het Jan BreydelStadion

Het Jan Breydelstadion ligt in een rustige woonwijk, maar er zijn een paar pubs en restaurants in de buurt aan de Gistelse Steenweg. In vergelijking met het prachtige stadscentrum van Brugge zijn de opties relatief beperkt. Er zijn een paar bed & breakfasts in de buurt van het Jan Breydelstadion, dus als je dicht bij het stadion wilt verblijven, kun je deze opties bekijken. Als u echter meer tijd over heeft, is een verblijf in het historische centrum van Brugge misschien de betere optie. Klik hier voor een overzicht van hotels in het centrum van Brugge.

Club Brugge Tickets

Tickets voor wedstrijden van Club Brugge kunnen online worden gekocht, aan de kassa van het stadion of door de hotline van het team te bellen. Voor de meeste wedstrijden in het stadion zijn tickets beschikbaar; op 1,5 uur voor de aftrap gaan de kassa's echter open en behoren de toeschouwersaantallen van Club Brugge tot de hoogste in de competitie. Als je tickets voor Club Brugge wilt kopen, variëren de prijzen meestal van ongeveer vijftien dollar voor lagere secties achter het doel tot veertig dollar voor bovenste secties op de hoofdtribune. Voor wedstrijden tegen Anderlecht, Cercle, Genk, Gent en Standard kunnen de prijzen oplopen tot zo'n vijfentwintig of zestig Amerikaanse dollars. Wil je meer informatie over het kopen van tickets, bel of mail dan de ticketverkoop op +32 (0) 50 40 21 35.

Cercle Brugge Tickets

Tickets voor wedstrijden van Cercle Brugge kunnen online, aan de kassa in het stadion of persoonlijk worden gekocht. Tickets voor de wedstrijd tussen Cercle Brugge en Standard Liã ̈ge kunnen anderhalf uur voor de aftrap gekocht worden aan de poorten van het stadion. Deze wedstrijd is zelden uitverkocht. Ticketprijzen variëren afhankelijk van waar je zit. Zo kost een stoel achter het doel 10 dollar, terwijl een stoel op de hoofdtribune 30 dollar kost. Verschillende delen van het stadion blijven gesloten voor cercle-wedstrijden. Bel voor meer informatie +32 50 38 91 93 of mail [email protected]

Relevante internetlinks

De officiële website van Club Brugge KV is www.clubbrugge.be, terwijl de officiële website voor Cercle Brugge KSV www.cerclebrugge.be is. De toeristische website voor de stad Brugge is www.delijn.be, die informatie geeft over het openbaar vervoer en de reisplanning Brad schreef: Ik bezocht Brugge vorige week op een cruise. Het stadion was al gesloten, ondanks dat ik en mijn vader rond het stadion liepen toen we aankwamen. We ontmoetten een aantal vriendelijke Engelse meisjes die ons vertelden over de geschiedenis van de club en over hun steun ervoor. Ik zal ze volgend jaar gaan volgen, en ik raad iedereen die Brugge bezoekt aan om hetzelfde te doen. Ik ging naar het stadion op een cruise de dag na hun laatste wedstrijd van het seizoen. Ik zou een truitje halen maar het was internationale vakantie, dus de winkels waren niet open. Ondanks dat, toen ik en mijn vader door het stadion liepen, ontmoetten we een aantal vriendelijke welbespraakte Engelse meisjes. Ze vertelden ons over de geschiedenis en over de Club. Ik zal ze volgend jaar gaan volgen en zou Brugge aanraden om te bezoeken. We hadden een paar drankjes in de stad en gingen toen naar de grond. We hadden een paar drankjes in een pub op ongeveer 5 minuten van het stadion en hadden een praatje met een paar van de lokale fans. De sfeer was goed. Zoals met alle Europese stadions buiten, was de service in de rust veel efficiënter! De wedstrijd eindigde in 0-0, maar ik heb genoten van mijn bezoek aan dit stadion. We hadden een paar drankjes in de stad en gingen toen naar de grond. We hadden een paar drankjes in een pub op ongeveer 5 minuten van het stadion en hadden een praatje met een paar van de lokale fans voordat we naar het stadion gingen. De sfeer was goed. Zoals met alle Europese stadions buiten, was de service in de rust veel efficiënter! De wedstrijd eindigde in 0-0, maar ik heb genoten van mijn bezoek aan dit stadion. Paulus schreef: Pas op, dames! Ik nam mijn partner mee en het enige damestoilet in het uitvak is het eenzame hokje in de herentoiletten. Dit is een schande in 2012 en de club zou zich moeten schamen voor dergelijke slechte faciliteiten. Het maakte onze reis een echte teleurstelling! Alon met de zeven mijl heen en terug lopen de Belgische politie stond erop Newcastle fans lopen als ze ons niet toe te staan op bussen of taxi's. Mannentoiletten in het uitvak zijn echt vies en er is maar één kubus voor dames. Het is jammer, want de faciliteiten in 2012 waren verschrikkelijk. De Belgische politie maakte onze reis veel moeilijker door erop aan te dringen dat we 7 mijl naar het stadion liepen.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Janbreydel
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Janbreydel
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Janbreydel
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Janbreydel

capaciteit jan breydel

Jan Breydel Stadion: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het werd oorspronkelijk gebouwd met een capaciteit van iets meer dan 25.000 en heeft momenteel een capaciteit van meer dan 32.000. Het Jan Breydelstadion werd geopend in 1974 en heeft momenteel een capaciteit van meer dan 32.000 inwoners.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op