Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Providence Park: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het stadion heeft een capaciteit van iets meer dan 23.000 mensen en bevindt zich in Downtown Portland. Het Portland Timbers-stadion, tot 2014 Jeld-Wen Field genoemd, is sinds 2010 de thuisbasis van het team. Het stadion heeft een capaciteit van iets meer dan 23.000 mensen en bevindt zich in Downtown Portland.

Jeldwenfield

providence sofifa

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Providence Park, voorheen Jeld-Wen Field, is sinds 2010 de thuisbasis van de Portland Timbers. Het werd gebouwd in 1926, hoewel er sinds 1893 op de site wordt gesport. Providence Park opende officieel op 9/10/26 met een American football wedstrijd. In de volgende decennia werd het stadion gebruikt voor hondenraces, cricket, American football en andere evenementen. Vanaf de jaren 50 werd Providence Park een uitstekende locatie voor honkbalwedstrijden. Het stadion onderging een eerste grote renovatie in 1981, waaronder de installatie van een dak gemaakt van houten balken. Dit was in die tijd een zeldzaamheid omdat de hoge kosten van hout het een duur project maakten. In 2001 kreeg het stadion verdere upgrades met horecafaciliteiten en werd het "aardbevingsbestendig" gemaakt. Als gevolg hiervan werd het PGE Park genoemd. Nadat de Portland Timbers werden toegelaten tot de Major League Soccer, werd een renovatieprogramma van $ 40 miljoen aangekondigd om het stadion klaar te maken voor voetbalwedstrijden op topniveau. De renovatie zal de toegankelijkheid verbeteren, nieuwe infrastructuur toevoegen en de voorzieningen voor ventilatoren verbeteren. De bouw van het stadion begon in 2010 en het onderging een aantal renovaties, waaronder een nieuw speelvlak. De veranderingen maakten het stadion ongeschikt voor honkbalwedstrijden, maar het wordt nog steeds gebruikt voor American football. In 2017 kondigden de Portland Timbers plannen aan voor de bouw van een nieuwe East Stand, die 4.000 zitplaatsen aan de capaciteit zal toevoegen en $ 55 miljoen zal kosten. De werkzaamheden zijn eind 2017 gestart en zullen naar verwachting voor de start van het MLS-seizoen 2019 zijn afgerond.

Manieren om naar Providence Park te reizen

Providence Park ligt in het centrum van Portland en is daarom goed te bewandelen. Het stadion ligt vlak bij de I-405. Als u vanuit het zuiden komt, neemt u afslag 2a richting Providence Park/Salmon Street. Als u vanuit het noorden komt, neemt u afslag 2a richting Crouch Street. Volg na het verlaten de borden naar het stadion. Op wedstrijddagen wordt geadviseerd om een parkeerplaats in het centrum te vinden en te lopen of het openbaar vervoer naar het stadion te gebruiken. Er zijn verschillende manieren om vanuit het centrum bij het stadion te komen. U kunt de MAX lightrail in beide richtingen nemen en uitstappen bij het station Providence Park of Kings Hills / South Salmon Street. Dat laatste station zal op wedstrijddagen een uur voor de aftrap gesloten zijn. Op wedstrijddagen rijden er pendelbussen tussen SW Morrison en 5th street en het stadion. Bussen rijden vanaf 1,5 uur voor de aftrap. Adres: 1844 SW Morrison, Portland, OR 97205

Portland Timbers Tickets

Je kunt tickets kopen voor Portland Timbers-wedstrijden online of aan de kassa in het stadion. Op wedstrijddagen gaat de kassa vanaf twee uur voor de aftrap open. Hoewel de Timbers momenteel al hun thuiswedstrijden uitverkopen, is het aan te raden om ruim van tevoren kaartjes te kopen. Prijzen voor tickets variëren afhankelijk van de tegenstander, maar zijn meestal ongeveer $ 25 voor algemene toegangskaarten achter het doel en $ 125 voor clubstoelen op de hoofdtribune. Je betaalt $ 10 extra voor een spraakmakende game. De plattegrond van de zitplaatsen vind je hier. Bel voor meer informatie +1 503 553 5555 of mail [email protected]

Stadion tours

Providence Park biedt stadiontours aan groepen van maximaal 30 personen. Tours kunnen worden geboekt door te bellen naar 503-553-5429 of [email protected] minstens een week van tevoren te e-mailen.

Relevante internetlinks

De officiële website van Portland Timbers, de website van Providence Park en de reisinformatiesite zijn allemaal op portlandtimbers.com. De Trimet-website biedt informatie over het openbaar vervoer voor het grootstedelijk gebied van Portland.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Jeldwenfield
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Jeldwenfield
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Jeldwenfield
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
5 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
2
1
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Jeldwenfield

providence sofifa

Providence Park: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het stadion heeft een capaciteit van iets meer dan 23.000 mensen en bevindt zich in Downtown Portland. Het Portland Timbers-stadion, tot 2014 Jeld-Wen Field genoemd, is sinds 2010 de thuisbasis van het team. Het stadion heeft een capaciteit van iets meer dan 23.000 mensen en bevindt zich in Downtown Portland.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op