Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Estadio José Amalfitani: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het Jose Amalfitani Stadion werd geopend op 11 april 1943 met een wedstrijd tussen Vélez Sársfield en River Plate, de kampioenen.

Joseamalfitani

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Toen de toenmalige president Amalfitani in de vroege jaren 1940 een stuk land van de westelijke spoorwegen kocht, dachten velen dat het nutteloos was vanwege de moerassige grond. Ondanks het feit dat het land nog steeds binnen twee jaar tijd kon droogleggen, kon de president op 11 april 1943 de tribunes van het oude stadion FortÃn oprichten. Vier jaar later begon de bouw van een echt stadion. Het werk eindigde nog eens vier jaar later en op 22 april 1951 werd een eerste wedstrijd gespeeld in het voltooide stadion. In 1978 werd het Estadio Jose Amalfitani gerenoveerd om te voldoen aan de FIFA-vereisten voor het komende WK. Tegelijkertijd nam ook de capaciteit toe tot het huidige totaal. Tijdens het WK speelde het drie wedstrijden in de eerste groepsfase. Sindsdien is het stadion nauwelijks veranderd, afgezien van enkele kleine renovaties in het midden van de jaren 2000.

Manieren om naar Estadio Jose Amalfitan te reizen

Het Estadio Jose Amalfitani ligt in de wijk Liniers van Buenos Aires (Capital Federal), en het is ongeveer 14 kilometer afstand van het stadscentrum (Microcentro). Palermo, een populaire toeristische bestemming, ligt ongeveer 10 kilometer ten noordoosten van het stadion. De ringweg loopt ten westen van Plaza de Mayo, en het stadion ligt ook op slechts een paar blokken van de Avenida Rivadavia. Neem de trein vanaf het station dat iets ten westen van het centrum ligt en ongeveer 15 minuten lopen van Plaza del Congreso. Once ligt ook op de blauwe en gele metrolijnen. Station Liniers is een van de haltes van de Once-Moreno-treinlijn die een regelmatige dienst heeft. Vanuit de omgeving van Palermo kunt u het stadion bereiken met de bus (colectivo) 34. Neem de bus vanaf Uriarte (straat). De bus volgt dan de Juan B Justo avenue en rijdt direct langs het stadion. Adres: Av. Juan B. Justo 9200, Ciudad Autónoma de Buenos Aires

Eten, drinken en slapen

Het Josã© Amalfitani Stadion ligt in een woonwijk, met weinig entertainment in de buurt. U zult echter ongetwijfeld een lokaal restaurant of bar tegenkomen. Toch is eten en drinken beter gedaan in het centrum van Buenos Aires. Er is niet veel reden om te overnachten in de buurt van Estadio Jose Amalfitani, noch zijn er hotels in de buurt. Blijf dicht bij station Once en je bent dicht bij het stadion. The Abasto Hotel en Destino Real Hotel zijn uitstekende opties, en er is meer keuze in de buurt van Plaza del Congreso. Als je niet tegen een beetje reizen bent, kun je kiezen uit een van de vele hotels in het bruisende Palermo, het chique Recoleta of het charmante San Telmo- gebied.

Velez Sarsfield Tickets

Tickets voor Velez Sarsfield-wedstrijden kunnen over het algemeen de ochtend van de dag van de wedstrijd worden gekocht bij de kassa's (boleterias) van het stadion. Afhankelijk van de wedstrijd kunnen de ticketprijzen enigszins variëren. Staande tickets kosten meestal ongeveer 200 Argentijnse peso's, terwijl stoelen aan de lange kant 600 pesos kunnen kosten. Voor spraakmakende wedstrijden (bijv. Boca) kunnen de prijzen stijgen.

Relevante internetlinks

De Velez Sarsfield website, de Buenos Aires website en Comoviajo zijn allemaal officiële websites van CA Vélez Sarsfield, de stad Buenos Aires, en een ov reisplanner. Veel mensen zaten op trappen omdat het mooi weer was. Het was een genot om te zien hoe fans hun team van zo dichtbij steunden. Ze maakten een leuk geluid en het spel zelf was ook ok. Neem een identiteitsbewijs mee, want het is vereist om er een te tonen bij het betreden van het stadion. Veel mensen zaten op een betonnen trap om van het weer te genieten en te zien hoe hun team hen van zo dichtbij ondersteunde. Ze maakten een lekker lawaai en het spel zelf was ook leuk. Neem je identiteitsbewijs mee, want het is vereist om het stadion te betreden.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Joseamalfitani
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Joseamalfitani
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Joseamalfitani
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Joseamalfitani

Estadio José Amalfitani: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het Jose Amalfitani Stadion werd geopend op 11 april 1943 met een wedstrijd tussen Vélez Sársfield en River Plate, de kampioenen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op